musik

Just nu:

Bob Dylan - Like a Rolling Stone

söndag

Idag har det varit rätt slappt. Jag vaknade vid halv 10, såg på tvn, satt vi datorn och sånt, sedan var jag och mamma ute och gick, det var jätte skönt.
Vid tre åkte vi till hammarö utbildnings center, för att kolla på min systers juluppvisning, de var jätte duktiga! jag hade den stora äran att filma, gick väl bra!

usch vad trist det är att helgen går så fort!! nu ska man till skolan imorgon, suck. aja, bara två veckor kvar till jullovet! SKÖNT!
ska se julkalendern nu, adios


Helg, skönt

Vad skönt det ska bli med helg, den börjar bra, ska mysa och se idol med caroline den snygga sen! KUL.
Imorgon blir det kanske lite julbak med mamma, senare på kvällen ska jag kanske träffa Anna.

På söndag ska jag och kolla på min systers juluppvisning, det ska bli roligt. Inte så mycket plugg denna helg iallafall, det ska bli underbart skönt, fast det jobbiga är att nästa helg blir det mycket plugg, har nämligen två prov sista veckan innan jullovet, suck.

ha en bra helg! ciao

 
sommar vore inge fel!

Gummistövlar

hittade ett par as söta gummistövlar, inte för jag använder det egentligen, men om man måste så kan det ju vara kul med ett par fina!


Musik

Just nu:
Led Zeppelin - Rock and Roll


OC

Just för tillfället sitter jag här och lyssnar på musik, rätt skönt. Blir nog att se ett OC avsnitt sen, ifall det undras varför det är så mycket OC nu, så har jag nämligen fått låna säsong 2, värsta bra!
Ikväll blir det iallafall att se Bonde söker fru och sedan vet jag inte eftersom Grey´s Anatomy är slut för säsongen.
Ciao


musik

just nu:

Neil Young - Heart of Gold 


GÖTT

OH, vad skönt det är att komma hem och känna att man inte måste plugga, fyfan vad underbart. Nu ska jag bara slappa och njuta av det, för snart ska man väl plugga igen.
Nu sitter jag här med en kaffe, det är så underbart gott, läser lite i verckorevyn och lyssnar på metallica, BÄST.
Ska senare lägga mig i min säng och se på tvn och läsa lite mer i tidningen kanske.
Adios

spanska

idag hade jag och Linda våran idrottslektion, den gick bra tycker jag. Alla verkade tycka att det var jobbigt, men det var ju meningen.
Senare på dagen hade jag muntiligt framförande av min rapport om ätstörningar, som även den gick bra tycker jag. Sista lektionen då var det dags för spanska hörförståelse :| så kände jag innan, men det gick hyffsat, eftersom frågorna var på svenska och man skulle skriva på svenska, fast det var ju svårt på sitt sätt, för då var man verkligen tvungen att förstå allt, inte kunna gissa så mycket då alltså.

Ikea

Kom precis hem från ikea, var där med mamma och kollade lite.. köpte en blomma, två ljusstakar och lite små grejer.
Vad mysigt det är nu, det är ju första advent idag. oh, då är det snart jul! mysigt. det är så fint med ljus som lyser i mörkret.
Nu ska jag sitta här en stund och kolla runt lite, sedan ska jag plugga och träna, ciao   


RSS 2.0