Sondag

Helgen gar som vanligt alltid for fort..
I fredags pa dagen akte jag till Kingston for att mota Jonatan dar. Vi shoppade och lunchade, super mysigt. Jag hittade en t-shirt och ett linne, medans han shoppade lite mer, jeans, troja, solglasogen och en halsduk. Nar vi kande oss nojda tog vi taget hem till honom. Val dar gick vi forbi en liten affar for att kopa oss en flaska vin, det jobbade en indisk man dar och vi gick fram med varan flaska med rose. Han kollar pa mig och sager att det ar Ladies wine och att det verkligen inte racker med en flaska, haha, men en flaska rose fick det bli till oss. Val hemma hos Jonatan traffade jag han au-pair familj, Soe, mamman var jatte trevlig och harlig, och pojkarna var valdigt sota. Vid atta bjod hon pa mat, hon hade bjudit over lite vanner med deras barn, sa det var fullt hus. Super trevligt vare och as god mat. Vid nio drog vi mot tagstationen for att aka in till Woking och mota Lise, en dansk tjej for lite utgang. Vi blev lite sena sa vi sprang till stationen, sa jakla ont i magen efter att precis innan ha tryckt massa mat! Men vi hann med taget, sa vi var nojda. Vi drog till lite olika pubar och sist gick vi till BED, som ar en nattklubb i Woking. Vi dansade och hade det jatte roligt! Det stangde vid tre och da tog vi en taxi hem, la oss i sangen och sen lag vi och pratade jag vet inte hur lange, tillslut somnade vi och runt tolv vaknade vi till liv igen. Da gjorde vi iordning en riktig engelsk breakfast med agg, bacon, toast och kaffe(istallet for te). Lite senare tog vi bilen till Guildford, dar vi skulle mota upp Emma, en svensk au-pair. Dock hade aldrig jag eller Jonatan varit dar innan och han hade alltsa inte kort dit tidigare. Det gick bra forst, tills vi kom till borjan pa Guildford, fick lite panik for det ar sa daligt skyltat sa vi visste inte riktigt vart vi var eller vart vi skulle.. Vi hittade iallafall till ett parkeringshus dar vi stallde bilen och kunde andas ut en stund. Vi traffade Emma, hon shoppade lite och senare tog vi oss en kaffe. Bakis som vi var orkade vi inte gora sa mycket mer an att satta oss pa ett cafe. Nar vi skulle aka hemat sa rakade vi kora lite fel, kom ut pa den stora motorvagen mot London av nagon konstig anledning! Lite latt panikslagna, men hittade en avfart mot Woking efter en stund. Vi akte dit och de slappte av mig vid tagstationen, tog taget hem och sedan gick jag ivag till Tracey for att vara barnvakt. Var sa himla trott och holl pa att somna dar i soffan nagra ganger, vid tolv kom de tillslut hem och da kunde jag ga hemat och SOVA i min sang, underbart. Det var verkligen super kul att halsa pa hemma hos Jonatan i Brookwood! Och aven att traffa Emma och Lise som ar au-pairer i Woking! Sa kan inte klaga pa min helg direkt.
Idag hamtade Cherry upp mig vid tolv, vi skulle ivag och spela match i Fulham. Med elva spelare, ingen riktigt malvakt och mote mot serieledarna slutade matchen 12-3.. Men vi spelade bra och hade kul! Det ar sa skont att vi verkligen skrattar och skamtar nar vi rakar slappa in mal efter mal, sant gillas!
Nu sitter jag har med en kopp te och rostade mackor. Ska ga och lagga mig och lasa snart och sen sova. AS trott..
Hoppas alla haft en fin helg, puss pa er

Torsdag

Antligen helg, som jag har langtat! Ar sa otroligt trott, har sovit valdigt daligt denna veckan, forst pga hjarnskakningen och sen bara daligt..
Imorgon ska jag till Kingston for att mota Joanatan, vi ska shoppa, luncha och bara kolla in Kingston(dar han inte varit innan). Sen drar vi oss hem till han, i Brookwood, som ar ett stalle lite utanfor London. Pa kvallen ska vi mota upp tva svenska au-pairer som bor inarheten av honom, och sa ska vi se vad Guildford eller Woking har att erbjuda pa kvallen. Ska bli super kul!
Nej nu maste jag nog sova, har huvudvark for att jag ar sa trott, ratt illa det..
Godnatt alla fina, puss pa er

Mandag

Igar spelade jag som sagt fotbollsmatch, i slutet pa forsta halvlek fick jag en stenhard boll rakt i ansiktet. Blev ratt chockad om man sager sa, men efter nagra minuter kande jag att jag ville fortsatta spela, men huvudvarken kom mer och mer ju langre tiden gick.. Nar det blev paus sa varkte huvudet sa jag visste inte vart jag skulle ta vagen, min tranare tyckte inte jag skulle fortsatta, halsan gar for som sagt. Men som jag ar, sa skulle jag saklart spela vidare, men kande efter ca 5-10 min att nej jag klarar inte av mer, kande mig snurrig och huvudet varkte. Sa jag gick av. Hann iallafall gora ett mal pa straff, sa det var val det enda pluset med matchen! For vi fick spela med 1 mindre spelare i ca 40 min och da rullade det in ca 4-5 mal.. Matchen slutatde 7-2 till Croydon.. Visste inte om jag skulle aka till doktorn eller inte, sa akte hem och forsokte vila och sova. Men imorse nar jag vaknade kande jag mig fortfaranda lite yr och hade ont i huvudet och var hur trott som helst, sa jag gick till doktorn. Hon kollade i min ogon och kande i ansiktet/huvudet och sa att jag antagligen kommer kanna mig sahar i ca 24h till, men blir det varre sa ska jag aka till sjukhuset. Och Maria sa att om jag inte ar battre eller samre imorgonbitti, da ar det jag som aker till sjukhuset for en undersokning! Sa nu ska jag vila ikvall, dricka te och sen sova i tid och hoppas att jag mar battre imorgon..

Hoppas allt ar bra med er dar hemma, puss

Sondag

Godmorgon!
Har precis vaknat och sitter nu har och ater frulle. Om ca 40 minuter ska jag aka ivag pa match, ar sadar taggad just nu, men antar att jag blir mer nar jag val kommer dit.
Ikvall ska jag vara barnvakt som sagt, ska aven skypa med min snygga van Caroline!!
Hade, puss

Lordag

Sa fran och med nu hade jag tankt att forsoka uppdatera lite har i bloggen.
Det borjar narma sig hemresa, tio helger kvar har i London, vart har tiden tagit vagen?? Det ar valdigt blandade kanslor, ska bli super harligt att antligen fa komma hem, men samtidigt kommer jag att sakna allt har! Men det kanns som att jag har gjort mitt har pa nagot satt, jag vill gora nagot nytt nu. Och jag kan ju alltid flytta tillbaka i framtiden.
De senaste veckorna har jag jobbat som vanligt, eller ja Maria ar hemma nu tills mitten pa februari, sa hon hjalper mig att hamta och lamna barnen, sa det blir lite mindre jobb, vilket ar skont. Jag borjade aven att plugga en engelska kurs for nagra veckor sedan, den ar tisdag och torsdag kvallar. Jatte harligt folk och bra larare, och jag tror att det kommer lona sig, fa trana mer pa engelskan och framforallt grammatiken. Sen har fotbollen dragit igang igen, det ar ju sa roligt! Och nu har vi fatt en ny tranare och jag tror att det kommer bli mycket battre nu, for mer folk borjar komma tillbaka och nya spelare ar och provtranar. Har aven jobbat lite i puben, men kanner att jag inte riktigt kommer hinna jobba dar sa mycket nu, for som jag sa, sa har jag ca 10 helger kvar har i London, jag spelar fotboll pa sondagar och vill kunna hitta pa roliga saker pa fredagar och lordagar utan att behova tanka pa jobb.
Jag och Liisi har aven bokat en resa till Manchester, vi aker dit 12-13 februari, kommer bli svin kul! Och har vi tur sa kommer vi fa biljetter till Manchester United - Manchester City, det vore ju drommen det. Helgen efter ska vi antagligen aka till Cardiff, lordag - sondag, Liisi har varit dar och hon sager att det ar jatte fint, sa jag hoppas vi kommer ivag. Den helgen ska den nya au-pairen komma hit och halsa pa, sa jag ska forsoka att inte vara har da, sa en resa vore bast. Forhoppningsvis kommer Joanna hit forsta helgen i februari, hoppashoppas!! Och i mars kommer Bjorn och Caroline pa besok, kommer bli awesome! Sa jag har inte sa manga helger till overs direkt, sa ska forsoka planera vad jag vill hitta pa har i London innan jag aker hem.
Igar traffade jag en kille som nyss flyttat hit for att jobba som au-pair en bit med taget fran mig, Jonatan heter han. Verkligen super trevlig och skon kille! Vi traffades vid piccadilly och gick upp mot Oxford st dar vi kollade in lite affarer, orkade inte riktigt shoppa sa mycket sa vi drog till en pub i Soho och drack nagra ol och kakade mat. Lite senare akte vi hem till 2 killar och 2 tjejer som delar en lagenhet i ostra London, vi drack lite vin, snackade och hade det trevligt. Senare tog vi tuben till Charing cross, dar vi skulle mota upp en kompis till Jonatan for att sedan ga pa gayklubb, Heaven. Dock borjade jag ma valdigt illa precis nar vi kom in (fattar inte riktigt varfor, for jag hade verkligen inte druckit sa mycket..), sa jag bestamde mig for att aka hem, somnade pa dirren.
Idag motte jag upp Caroline fran min engelska kurs, jatte trevlig tysk tjej! Vi akte till Ikea, hon ville namligen kopa lite saker till sitt rum + att vi ville kopa lite mat, eller rattare sagt jag ville kopa mat. Hon alskar tydligen Hotdogs fran Ikea, sa vi var ju tvugna att sla pa stort, kopte oss tva korvar med brod, ganska matt efterat om man sager sa.. Ikvall blir det bara att softa, har as ont i huvudet och ar super trott. Maste ladda infor min match imorgon, vi spelar mot Croydon i Croydon, sa ska aka lite innan 12 harifran, Cherry hamtar upp mig som tur ar. Imorgon kvall ska jag vara barnvakt, for Maria och Jon ska pa quiz-night pa puben The Dog and Fox i Wimbledon Village. Och sedan borjar en ny vecka med jobb, allt kommer ga sa fort nu. Man hinner ju knappt med i svangarna..
Nu blir det te och lite frukt eller macka att ladda upp med infor morgondagen.
Hoppas alla har en trevlig lordagskvall!
puss pa er

Torsdag

Oj, jag lovade visst att bli battre pa att uppdatera, men ack sa fel man kan ha. Har gatt och blivit sjuk, IGEN. Sa nu ska jag ga upp och sova en stund, sa skriver mer senare eller imorgon.
Pusss

London

I'm back in London, my last 3 months now!
(Lovar att bli battre pa att uppdatera..)

RSS 2.0