lördag

idag har jag och caroline legat ute i det fin vädret och pluggat matte, det gick faktiskt väldigt bra för att vara vi måste jag säga. känns ganska bra nu med matten, får kolla igenom lite mer innan torsdag bara.
var även ute och sprang en sväng förut, kändes helt okej med foten. så jag ska börja springa lite smått nu på den så att jag blir bra snart. längtar så otroligt efter att spela fotboll.

imorgon ska jag åka till bomstad med jossa och nåra fler. vi åker ganska tidigt så tänkte gå och lägga mig snart och kolla på ett oc avsnitt för att sedan sova.

ciao


helg

åh vad skönt att det äntligen är fredag, har iofs inte haft en så jobbig vecka med tanke på att vi var borta tis-ons. men efter de dagarna var jag så trött så nu behövs det en helg, så jag kan få sova ut lite. men ska öven plugga matte denna helg, det kommer bli mindre trevligt. fast imorgon när jag ska plugga blir det ju roligt sällskap iallafall, jag och caroline ska försöka lära oss lite matte b, får väl se hur det går med den saken, men vi ska allt försöka!

idag efter skolan så åkte jag och caroline och solade lite solarium, kändes lite dumt eftersom det är ungefär 30 grader och lysande varm sol utomhus, men det fick gå ändå. sedan cyklade vi hem. när jag kom hem gick jag ut och gick i en timme ungefär, så underbart väder, jag gick i bara shorts och linne och det var varmt, snacka om strålande väder.
ikväll blir det slappt, ska nog bara vara hemma och umgås med mamma och pappa. blir skönt det. har egentligen match i arvika, men foten är inte bra än. orkade inte heller åka med ända dit, så får väl reda på imorgon hur det gick, hoppas vi kan plocka lite poäng nu. det har ju inte sett så bra ut på den senaste tiden.

imorgon innan jag och caroline ska plugga så måste jag åka iväg till stan eller bergvik för att leta presenter, både josefine och caroline fyller 18 snart!
på söndag blir det att träffa jossa, var ett tag sen vi sågs hemma så det ska bli jätte trevligt! vi ska nog försöka åka ut till skutberget/bomstad och bara ligga och sola o slappa i det härliga sommarvädret, mys!

ha en bra fredagskväll, ciao

torsdag

i tisdags åkte min klass till brunskog, där det väntade en massa skoj.
vi åkte från skolan vi nio, när vi kom fram så blev vi uppdelade i grupper. vi skulle nämligen göra fem olika aktiviteter. vi började med någon naturruta, sedan vidare till bågskytte, (vilket var kul), sedan vidare för att paddla kanot, (där jag,emma och sofie bra som vi är råkar välta hela kajaken mitt i det skitigaste träskvattnet, usch det var inge vidare fräscht, men kul som tyckte vi det var iallafall), sedan vidare till en "lekpark" där vi fick göra en hinderbana, vilket jag inte gjorde pga foten, sedan vidare till att klättra i berg, vilket jag heller inte var med på pga foten igen.
efter aktiviteterna så skulle vi laga mat i grupperna, våran grupp skulle baka bröd, det var kul. de andra grupperna skulle röka kött, göra fisk i grop och koka potatis och göra kall sås till. förutom att maten tog sisådär 4 timmar(alla var hungriga, lite jobbigt) så var den väldigt god, tyckte jag iallafall, kan ju iofs berott på att man inte ätit sen elva på dagen och middagen blev av vid åtta.
men dagen var väldigt härlig, med massa sol och värme. men natten däremot var fruktansvärd, det var kallt som fasen. skulle först sova ute på en "studsmatta" som var uppbyggd av något nät, men jag bangade efter bara någon halvtimme, höll på förfrysa där ute. men i tältet var det fan inte mycket varmare! det var ingen vidare natt vill jag lova. stackars emma som hade sovit ute, vaknade fem och kunde inte sova mer för att det var så kallt, satte sig vid brasan, där det även satt några fler som inte kunde sova.

andra dagen så fick vi göra lite vad vi ville, jag och emma beslöt oss för att ta en kanot och åka ut till mitten av sjön och bara lägga oss och sola, det var underbart, anna och linda kom även de ut med en kanot och joinade oss.
sedan rodde vi iland, la oss på bryggan och bara stekte, det var hur skönt som helst. sedan blev det lunch, sen skulle vi börja städa och plocka ihop allt, för klockan kvart i tre skulle bussen komma och hämta upp oss för att sedan åka hemåt. var hemma någon gång vid 4 kanske, då kom mamma och therese och hämtade mig, sedan åkte vi hem.

idag har jag även haft prov i naturkunskap, vilket gick helt okej, med tanke på hur pyttelite jag pluggade igår. jag kunde fan inte plugga, var så sjukt trött, ont i örat, ont i magen och helt borta. berodde nog på sömnbrist.

efter skolan idag som gick jag på stan en sväng med anna och emma, eller gick och gick vi satte oss ner och inväntade lite annat folk, de skulle nämligen iväg och segla, vilket jag gjorde för 3 veckor sen. så jag som trodde att jag skulle ta följe med caroline hem, trodde fel. den smarta tösen hade glömt bort att hon cyklade och att hon skulle ringa mig, så hon satt på bussen och var nästan hemma när jag ringde och frågade vart hon höll hus, haha. så jäkla bäst är du.

nu ska jag iväg till caroline och fika en sväng och även försöka förhöra henne på något prov hon har imorgon, fy fan säger jag bara, mycket pluggande nu för deras del.

ha en bra kväll, ciao

måndag

dagen har varit bra, pluggade och fikade med anna och linda efter skolan, mysigt.
fick även reda på nationella i engelska b idag, jag fick g! är super nöjd nu.

imorgon ska min klass åka till Brunnskog och bo i tält en natt, där ska vi även göra massa olika aktiviteter och sånt, kommer hem på onsdag igen! ska bli roligt. 

ska sova nu snart, godnatt, ciao

måndag

dagen har varit bra, pluggade och fikade med anna och linda efter skolan, mysigt.
fick även reda på nationella i engelska b idag, jag fick g! är super nöjd nu.

imorgon ska min klass åka till Brunnskog och bo i tält en natt, där ska vi även göra massa olika aktiviteter och sånt, kommer hem på onsdag igen! ska bli roligt. 

ska sova nu snart, godnatt, ciao

söndag

igår kväll had ejag och caroline det mycket trevligt. vi började med att gå till ica för att köpa det som vi inte hade hemma, till tacosen.
lite senare på kvällen lagade vi mat, det var väldigt gött. lite senare så kom vi på att vi skulle ju bada, så då fyllde vi badkaret med varmt vatten och skum, till det hade vi gjort milkshake, mysigt var det! vi gjorde även ansiktsmask samtidigt som vi badade.
senare drog vi lite massage och kollade på hipp hipp. sen var vi så trötta så vi gick och la oss, jag kunde inte riktigt somna först, pga caroline som började snarka! haha, men tillslut så somnade jag allt.
vid 1 förut så åkte jag och kollade på mitt lag när de spelade mot norrstrand, blev tyvärr förlust med 5-0, men vi stod emot väldigt bra och alla kämpade på¨otroligt mycket.
när jag kom hem käkade vi mat, sedan åkte jag och mamma ut och jag övningskörde en bra bit, efteråt köpte vi glass och åkte ut till skutberget och satte oss på klipporna och njöt av solen.

nu ska jag gå och äta kvällsmat, sedan blir det ett oc avsnitt. blir nog att sova i tid med, har huvudvärk, ciao

lördag

imorse vaknade jag kvart över nio, runt halv tio tog jag på mig kläder och gick ut och gick i en timme ungefär. det var verkligen jätte härligt ute, varmt och skönt. sedan när jag kom hem så käkade jag frukost och duschade.
snart ska jag gå ut på ballkongen för att sola och plugga litegrann.
senare så ska jag till caroline, runt 4 kanske. ska bli kulit.

ballkongen blir, ciao

fredag kväll

sen jag bloggade sist så har jag gjort en del nödvändiga grejer, först åt jag ju mat, efter en liten stund så körde jag lite styrka och sedan städade jag hela min garderob som såg ut som ett stort bombnedslag! men nu är det finare och jag har hittat en massa kläder som jag har letat efter länge.

ska gå och dricka lite te nu och se på film med familjen, ciao


fredag

idag hade jag muntliga i engelska b, det var väldigt nervöst innan, jag och satt utanför och typ skakade innan vi skulle in, haha! men det gick bra tror vi, det kändes som att vi snackade hela tiden o så, skönt.
efter skolan åkte jag och caroline och solade solarium, det var skönt. fick väl mig lite färg iallafall. sedan drog vi en sväng på stan, det var trevligt. men tillslut var vi så hungriga och trött så vi gick till torget för att bege oss hem, där träffade vi syrran och therece, som hade varit och fikat. så de hade lite kakor kvar, som vi genast började tigga av, det var verkligen as gött, har nog aldrig varit så gött med några kakor förut.

sedan åkte vi hem, blev en kopp kaffe och slappa. nu ska jag med mamma och köpa pizza.
ha en bra kväll, ciao

snart helg

har precis kommit hem från fotbollen, var bara där en lite sväng. sedan tog jag och jossa följe hem, hon hade nämligen tränat med a-laget så hon tränade aldrig våran träning. 
nu ska jag snart ta mig lite te och en macka och sätta mig framför tvn och se på OC. ska bli vädligt skönt. sedan blir det att lägga sig i tid för att orka med morgondagen. 
imorgonkväll ska vi träffas brudarna från klassen(inte alla men vi som var hos sofie förra gången ska dit igen) fast denna gång ska vi baka och planera lite Brunnskog, som vi åker till nästa tisdag och kommer hem på onsdag, kul! 
nu har vi även börjat att prata om klassfest, låter väldigt roligt, eftersom vi inte har haft någon tidigare. 

nu blire tvn, ciao   

torsdag

idag har jag varit i skolan, vi hade naturkunskap först, där fick vi tillbaka vårat lilla miniprojekt. man kunde få IG,G eller VG och vi fick VG så vi ska vara nöjda.
sedan var jag hos skolsköterskan och kollade min fot, hon sa att jag skulle prata med en sjukgymnast, så ska det nog bli bra till slut.
sedan hade vi matte, jag var trött och orkade inget typ..
så när jag kom hem åt jag mat och la mig och kollade på OC, somnade dock. men vaknade av min snälla storasyster som alltid ska spela så otroligt bra musik! TACK.
snart ska jag åka iväg till träningen och kolla och prata lite.. är as sugen på att spela nu fan.

ciao

ledig

idag är min klass ledig, vi har inga lektioner planerade idag, så vi fick en ledig dag. det är as gött!
kom hem från anna för inte så länge sedan. har dock inte sovit så mycket inatt, så är lite trött. men det var mysigt att sova över och umgås med brudarna. vi såg på några OC avsnitt igår kväll, sedan drack vi te och bara snackade lite.
idag ska jag nog försöka göra klart pappret i naturkunskapen som skulle vara klart imorgon, ska nog ta tag i det snart så att det blir gjort. annars så blir det en hyffsat slapp dag idag, inget planerat typ, ska nog köra lite fotstyrka och så.

ciao

tisdag

nu ska jag snart åka iväg till anna, ska sova över där. för imorgon är vi lediga, det ska bli så gött!
så ikväll ska vi ha lite tjejmys och se på film och lite sånt. det ska bli trevligt. åker med bussen om ungefär 10 minuter.

idag har det varit en hyffsat slapp dag, inte gjort så mycket vettigt. har varit rätt seg för att orka med att göra något.
jag och carolinbe har planerat helgen, eller lördag. då ska vi ha tjejkväll vi två; spa(fotbad,bada,ansiktsmask och lite sånt gött) sedan äta lite mat, sova över och bara ha mysigt!

ha en bra kväll, ciao

godkväll

nu har jag kört lite fotträning ett tag, hämtade nämligen balans-plattan förut. jag hoppas verkligen att den blir bra snart, för jag är så sugen på fotboll nu!! vi möter norrstrand på söndag, då vill jag spela. men det kan jag ju inte, men jag ska dit och heja på som fasen.

nu sitter jag och kollar på two and a half men, det är kul! ska nog sova vid tio idag för att vara lite piggare imorgon.

sov så gott sen, ciao

måndag

idag är jag verkligen jätte trött, vet dock inte varför men så är det iallafall.
skolan har väl varit sådär, varit trött som sagt. men dagen blev genast bättre när vi fick tillbaka Företagsekonomi A - provet, fick MVG!! (eller 1 poäng ifrån, men han sa att det var mvg-) jag hade hoppats på vg, men trodde inte det heller. jag hade tydligen tränat på rätt grejer, var ju skönt det. har inte så mycket grejer kvar det det ämnet heller, så man kan ju alltid hoppas på att det räcker som slutbetyg.

snart så ska jag cykla iväg till träningen, där vi först ska ha teori och sen ska dom andra träna, men jag ska bara hämta balans-plattan, så att jag kan börja träna upp min lilla fot. för nu är jag as sugen på att spela igen!

ciao

söndag

nu har jag precis käkat varma mackor, det var gött.
förut övningskörde jag till kristinehamn och kollade på mitt lag när de spelade match mot villastaden, det gick tyvärr inte så jätte bra, förlust med 3-0, illa illa. men det var tungt att spela såg det ut som, det regnade och ingen verkade orka kämpa, som villastaden gjorde, de skulle verkligen vinna.
sedan körde jag även hem, jag körde om två lastbilar och en vanlig bil, det var kul, var uppe i 120km/h då, galet.

nu ska jag göra lite geografi tror jag, sedan kolla på oc! sen blir det att sova i tid, ciao

lördag

igår kväll hade vi det väldigt mysigt hemma hos linda. vi spelade spel, klippte emma så hon fick lugg(det var skit fint!) sedan såg vi på hockeyn som tyvärr inte gick vägen, men de spelade bra och de var himla nära.
vi somnade vid 2-3 och skulle upp halv 9, då var man jämt lite trött bara. men det fick gå.
när vi kollade ut såg vi att det regnade eller man kan säga att det var lite snöblandatregn ett tag där, illa. så vi gick en tipspromenad(där vi fuskade lite och ringde och frågade typ pappa,terran, lindas lillebror om svaren, men det var kul) och testade skytte, sedan var vi bara tvugna att dra hemåt. fötterna hade domnat bort och händerna var helt stelfrusna, inge vidare ju.
men när vi kom in så kröp vi in i sovsäckarna och slog på en bra film, the guardian! rekomenderar den verkligen. men den är lite sorglig tyvärr.
efter en hel dag hos linda åkte jag och caroline hemåt. men caroline kom till mig senare och käkade tårta och lite sånt, mysigt.
imorgon ska jag och mamma åka och kolla på när mitt lag spelar i kristinehamn, mot villastaden. ska bli kul! nu får vi se till att vinna.

nu blir det sängen, ciao

fredag kväll

snart ska jag åka iväg till linda, vi ska sova över där. det är jag,caroline,emma,anna och linda, så det ska bli mysigt! imorgon ska vi nämligen upp ganska tidigt för att det är någon dag där linda bor, där man ska testa på massa olika aktiviteter och liknande, det ska bli kul.
ikväll blir det även hockey, hoppas på seger! men tyvärr ser det ganska tungt ut, men vi får se. innan hockeyn börjar så ska vi väl köpa något gott att käka och göra något mysigt.

idag har jag annars varit i skolan, hade bara två lektioner, spanska och matte. på spanskan fick vi tillbaka proven,

hörförståelse: ig (2 poäng ifrån g, kändes lite surt, men hade nästan räknat med det, hängde inte alls med på den)
läsförståelse: vg
uppsats: g
det var vl helt okej ändå, kan nog tyvärr inte höja mig till vg nu, men g är alltid g. sedan gick jag och caroline på stan en sväng, sen bar det iväg hem, där det blev slappt fram tills nu.

ha en bra fredagkväll, ciao

hockey

nu håller kvartsfinalen på, sverige-tjeckien! vi får väl se hur det slutar!

måste se vidare, ciao

studiedag

idag har jag haft studiedag, det var väldigt härligt att slippa gå till skolan.
dagen började med att jag gick upp vid halv nio, för att ha god tid på mig. när jag skulle kliva upp ur sängen så kunde jag verkligen inte stå på foten, satan vad ont det gjorde!  men efter att jag försökt mjuka upp den lite så gick det bättre, men det gör fortfarande väldigt ont.
vid elva var jag i stan för att klippa mig, tog bara topparna så det blev inte så stor skillnad förutom lite kortare och mycket fräschare, det var gottit.
efter klippningen så ringde jag linda och gick iväg till domus optik, anna hade tid där, där jag och linda satt i väntrummet och gjorde lite naturkunskap i väntan på anna. när anna efter en halvtimme ungefär var klar så gick vi in till mitticity för att köpa lite lunch, det blev en yogurt och ett päron. sedan satte vi oss vid statyn vid pråmen och käkade lite och pluggade även litegrann.
sedan cyklade jag hem och nu sitter jag här lite och väntar på käk, köttbullar! det är gött det.

ska även inte iväg och träna sen, med tanke på foten. så jag funderar på vad jag ska göra de närmaste timmarna, det blir nog att plugga lite och sen kanske se på oc och bara slappa. det blir härligt det!
imorgon har jag nationella prov i engelska b, hör- och läsförståelse, är jätte nervös. så ikväll blir det att sova i tid för att vara med imorgon.

nu blire käk, ciao

jävla fot

matchen mot skattkärr förlorade vi tyvärr med 3-0, lite synd, men i första halvlek var vi minst lika bra, men i mitten på andra så hade vi gett upp, så då kom det två mål och det var inge vidare ju.
men när matchen bara har hållit på i 1 min 20 sek, då stukar jag foten!! så jäkla typiskt, jag som var så jätte ladda för denna match och så bara skiter det sig, aja det är väl sånt man får leva med antar jag. blir väl att vila ett litet tag nu iallafall.

idag har jag bara haft idrott i skolan, det var gött. slutade alltså vid 11. då drog jag och anna in till stan en sväng, jag köpte present till terran och så hittade jaf en jätte söt klänning på gina tricot som jag nog ska kolla lite närmare på imorgon, för imorgon är jag ledig, grymt skönt. då ska jag gå upp ganksa tidigt för att cykla in till stan och klippa mig vid 11, så det kanske blir en liten sväng på stan efteråt, eller så åker jag bara hem och slappar, ska även plugga lite.

nej nu blir det sängen så att jag orkar upp imorgon, godnatt,  ciao

godnatt

nu ska jag snart gå och lägga mig och sova, ska bli hur skönt som helst om jag somnar det till säga. det kunde jag inte göra igår kväll iallafall, så jäkla jobbigt är det när det verkligen inte går. gick nämligen och la mig kvart över tio, men somnade kanske halv två!

men träningen förut gick bra, inte så jätte jobbig, eftersom vi har match imorgon. när jag kom hem blev det att kolla på lite oc, det var mys.
nu blir det sängen, ciao

måndag

kom hem från skolan för inte så länge sedan, åt mat direkt då typ.
just nu sitter jag med datorn på ballkongen och tar det lite lugnt, ska nämligen iväg och träna om ett tag. men innan träningen så ska jag nog gå in och lägga mig och vila en sväng, är grymt trött.

imorgon kanske jag bara har idrott mellan 10.00-11.10, hoppas jag slipper spanskan, det vore gött.
ha en bra måndag, ciao


sommarkläder

 

jag var nyss inne och kollade runt lite på forever21s hemsida, där hittade jag en massa söta sommarklänningar och några söta shorts! de har verkligen jätte fina och billiga kläder. det blir nog att beställa därifrån någon gång i framtiden! 
tittar lite på top model på tvn just nu, äter även lite kvällsmat - risifrutti, det är gottit.
ikväll ska jag försöka gå och lägga mig i tid, så man är pigg i skolan och på träningarna i veckan. har även match på tisdag, mot skattkärr hemma, då ska vi fasen vinna!

blir kanske lite OC snart, ciao

soooooooooooool

idag kan man nästan säga att jag har varit på ballkongen hela dagen, inte riktigt hela men en låååång stund iallafall. det var otroligt skönt, solen sken och jag försökte bli brun, men det vet jag inte riktigt om jag lyckades så bra med, men det är skönt att bara ligga och steka och lyssna på musik eller läsa en bok/tidning. otroligt skönt är det också att jag inte har direkt behövat plugga denna helgen, har bara nationella prov i engelska b på torsdag, och det är ju inte så lätt att plugga till, men ska nog under veckan försöka att träna på lite glosor och gamla hör- och läsförståelser.

nu ska jag snart dricka lite kaffe med pappa, gott.
sen så kanske caroline ringer om hon hinner ifrån pluggandet en stund, stackare som måste plugga så mycket. men om hon ringer så kanske vi ska ta en promenad, det skulle sitta fint i det sköna vädret!
ha en bra söndagkväll, ciao

söndag

mornmorn! ah eller vaknade för cirka två timmar sedan, men det är ju fortfarande morgon så får ju säga godmorgon.
just nu sitter jag här och slappar med datorn och så äter jag lite godis som blev över ifrån igår kväll, då jag och anna möttes på stan och gick sedan för att inhandla lite godis på nöjesbutiken och sedan bar det iväg till älven, där vi satte, nästan vid museet och käkade godis och snackade massa, det var verkligen trevligt. solen sken lite ett tag också, det var fint och mysigt. efter att solen gått ner bakom husen så det blev skugga och därmed lite kallare så gick vi därifrån och runt på stan en sväng, där alla uteserveringar är fulla av människor som ser så otroligt somrigt och härliut ut, men det var en härlig kväll tycker jag. det känns verkligen som att sommaren är här snart, underbart!  

idag ska jag bara ta det lugnt och gå ut i solen ett tag snart och försöka få lite färg, men det är lite molingt men får väl se.
jag kanske även kilar ner på stan en sväng sen för att köpa present till terran, men jag får se om jag har lust att åka ner själv eller om jag får med mig någon rolig filur, det visar sig ju.

ha en bra söndag och njut av vädret, ciao

gokväll

matchen idag gick ju inte så bra, eller vi fick stryk med 4-3.. men tyckte att vi var bättre, de spelade bara så fult och kämpade igenom hela matchen. men jag gjorde iallafall två mål, shit vad nöjd jag är! två frisparkar, en med vänstern och en med höger, det är ju inte så ofta som en mittback gör två mål av tre i en match, men det är kul att även vi kan göra det ibland!
sen jag kom hem så har jag bara tagit det lugnt, käkat mat, solat och suttit på ballkongen och slappat och druckit kaffe.
nu sitter jag här och dricker vatten och äter ett äpple.
snart ska jag åka ner på stan och träffa anna, vi ska bara njuta av vädret och umgås lite, linda kanske kommer in sen också, vore trevligt.
ha en bra kväll, ciao

metallica

metallica
1983 - Kill 'em all
1984 - Ride the lightning
1986 - Master of puppets
1988 - ..And justice for all
1991 - The black album
1996 - Load
1997 - Reload
1998 - Garage Inc
2003 - St anger

detta gott folk är bra musik! 


älska vädret

även idag har det varit underbart skönt väder! jag älskar verkligen sol och värme nu efter en tråkig vinter.
efter skolan drog jag och caroline ner på stan en sväng, det var mys. men jag var trött. fast jag hittade ett linne/klänning på hm, 149:-
sedan köpte vi även en varsin glass, det var gottit.
när jag kom hem käkade vi mat och sedan drog jag och mamma ut och övningskörde lite, det var kul. men solen var så stark så det blev lite jobbigt till slut.
jag har verkligen lust egentligen att dra ut nu i det fina vädret, men är trött och ska nog vila upp mig till matchen imorgon.
det blir tvn istället, ska dra ut en sväng imorgon kväll istället.
ciao

soligt!

alltså vilket underbart väder det har varit idag, helt sjukt skönt. nu väntar man bara in sommar lovet där jag hoppas på att värmen håller i sig! så att man kan få bli lite brunare än förra året, för den sommaren var verkligen kass.

imorse hade jag nationella prov i matte b, jag vet verkligen inte hur det gick, det var sjukt svårt. men jag hoppas på det bästa.
efter matte provet åkte jag hem, la mig på ballkongen och solade litegrann, det var skönt.
sedan bar det iväg för att åka ut och segla, vi skulle på seglarskola med klassen, det var kul att åka ut på sjön i värmen, blev dock lite kallt sen, men det gjorde ingenting.
mamma kom sedan och hämtade mig, då bytte jag om i bilen för att sedan åka och träna fotboll, det var varmt, men kul. det känns som att jag har fått solsting idag, jobbigt.

imorgon ska det bli varmt igen, härligt härligt! då ska jag och caroline åka ner på stan en sväng efter skolan, vi ska väl försöka att dra en mjukglass då, det vore mumsigt!

nu blir det tvn eller nått, sen sova i tid!
ciao


trevligt

oj, dålig uppdatering!
men i onsdags var det valborg, men på dagen så hade vi kamraträddning i badhuset med klassen, det var kul att testa på. 
på kvällen blev det lite grill/fest, det var trevligt! mycket dans, fotboll, grill mm.
igår var vi några brudar från klassen som grillade hemma hos sofie, det var också väldigt trevligt. där blev det med mycket dans, grill och annat trevligt.

idag ska jag försöka plugga lite matte och spanska, ikväll blir det även till att träna fotboll, kul.
ciao

bjuder även på lite bilder från sofie:

´                          


RSS 2.0