the memory remains

nu var det väldigt längesen jag skrev här. men jag har inte haft någon större lust. men tänkte ändå skriva lite nu.
de senaste veckorna då? ja det har inte hänt så jätte mycket, många kurser avslutade så vi har inte haft så mycket i skolan vilket har varit jätte skönt, det känns som att vi redan har sommarlov.
har även bärjat träna fotboll igen nu, tejpar foten så den blir mycket stabilare vilket känns jätte skönt. men vågar inte riktigt gå in med höger foten än, vågar inte riskera någor. men jag är på gång, men tar det lugnt.
fick även reda på igår att jag fick VG i matte b vilket jag är väldigt nöjd med!!
igår kväll spelade Sverige sin första em match, vinst med 2-0 mot grekland!! BRAA! Zlatan är mycket bra!
jag såg den matchen hos Anna, det var mys. vi lagade även lite mat och brände en "partyskiva", som vi sedan var tvugna att provdansa lite till, haha. men jag var så trött så vi drog på ett oc avsnitt istället.

nu sitter jag här lite, vädret är inte det bästa, så orkar inte göra så mycket annat, ska bara vara hemma och slappa innan träningen ikväll.
imorgon är det studenten för 89orna, GRATTIS till dom.
och sen på fredag har jag skolavslutning, och då börjar mitt sista sommarlov, det känns inte alls bra tycker jag. har lite små panik över vad man ska göra efter studenten nästa år, shit, det är snart.

men nu ska jag gå och äta lite glass, ha en bra dag! ciao

måndag

en ny vecka har börjat, men denna vecka är väldigt slapp. imorgon börjar jag två och på onsdag är jag ledig, torsdag ska vi få reda på betyg i naturkunskap och sen ha matte prov och på fredag är det ju nationaldagen så då är vi med lediga! härlig vecka.
fick reda på några sluybetyg idag:
Företagsekonomi A: MVG
Idrott och Hälsa A: MVG
Geografi A: VG 
Engelska B: G 
jag är nöjd med dessa, kunde iofs lagt ner mig lite mer i geografin, men vg är ju alltid vg!

nu ska jag åka iväg på träning, min första på tre veckor. ska bli jätte kul! jag och jossa ska köra lite rehablitering tillsammans, hon har nämligen sträckt sig i låret, stackare.

ha en bra kväll, ciao

solig dag

idag har jag varit på bomstad med josefine och sanna. det var treeligt. kan ju säga att det var underbart varmt och skönt, låg och solade från klockan halv elva till fem typ. hela dagen alltså, så det var härligt. badade två gånger med, mitt första riktiga dopp iår(ramla ur en kanot räknas ju inte) så detta var det första, det var riktigt skönt.
men det känns som att jag har brännt mig litegrann, det svider lite. men det går nog över snart, smörjde in mig med after sun när jag kom hem så det kyldes ner lite som tur var.

man blir verkligen helt slut i huvudet av att vara ute i solen en hel dag, så jag är jätte trött nu. så jag ska nog lägga mig i sängen nu med en kopp te och ett oc-avsnitt.

hoppas ni haft en varm och härlig helg, ciao

RSS 2.0