Torsdag

Da har jag jobbat klart for denna vecka. Har sett ut som de flesta andra veckorna nar jag jobbar. Igar hamtade Jon Georgina pa skolan och tog henne till ridningen, sa jag och Emma var i parken hela eftermiddagen, riktigt mysigt det! Idag efter jag hamtat bada akte vi hem till Titta och hennes au-pair barn. Barnen lekte och vi satt och fikade. Jatte trevligt! Synd bara att hon flyttar till Ungern om en vecka.

Imorgon ar jag ledig, vilket innebar att jag ska packa, handla lite och ladda som fan infor PARIS!!! Kommer bli sa jakla nice!

Far skriva ett langt inlagg nar jag kommer hem.

Love


Sondag

Vilket otroligt underbart vader vi har haft hela helgen! Love it.
I fredags pa min lediga dag, sov jag ett tag. Sen sa akte vi ivag till Georginas skola och kollade pa henne nar de hade en teater/musikal, de var valdigt duktiga alliopa. Georgina var otroligt sot som ratta.
I lordags akte jag och Rebecka till Brick Lane, det ligger i ostra London, de brukar ha marknad dar varje sondag och vi trodde att de aven skulle ha lite pa lordagen, men var inte sa manga oppna, sa vi kollade lite second hand affarer och sen satte vi oss i solen och tog oss en ol. Efterat akte vi till Regent Park for att traffa Sara och nagra andra. Vi blev dock inte var dar sa lange, for jag skulle hem och grilla. Mums vad gott med grillat. Borjade senare gora mig iordning for rollerblades-disco. Motte sedan upp Titta och Liisi och tog taget mot Vauxhall. Dar motte vi Joanna, Sara och Rebecka. Vi gick mot discot, gick in och satte pa oss vara rollerblades for att sedan borja aka. Det var tva ak/dans golv, och man akte runt runt, for att inte krocka liksom. Jag och Joanna akte typ hela tiden, i nastan 3,5h, det kandes som varsta traningspasset ju. Det var as roligt! Valdigt annorlunda liksom, sa det var kul. Vi stannade aldrig tills det stangde, vi kande att vi akt tillrackligt. Fic ta nattbussen hem eftersom taget slutat ga, sa var inte hemma forens tre..
Imorse vaknade jag vid tio, gick upp och at frukost, sedan satte jag pa mih shorts och linne och bestamde med Joanna att vi skulle dra till Hyde Park pa dagen. Vi traffades runt ett, gick och kopte lite frukt, muffins och lite sant. Sedan la vi oss i solen och hade det as gott. Sa nu ar man lite trott efter att ha varit ute i solen hela dagen. Men gud sa skont det ar, alskar sol och varme!
Softa blir ikvall, ladda infor en ny vecka och langta en massa massa till Paris!!

Love

Torsdag

Helt sjukt vad trott jag har varit denna veckan. Har somnat en liten stund varje gang nar jag kommit hem efter att ha lamnat barnen pa morgonen. Men inte har jag blivit piggare for det.. Imorgon ar jag iallafall ledig och kan sova sa lange jag vill, alskarrt.
Igar och idag har vadret varit helt underbart, lite molningt ibland, men as varmt och mycket sol! Kanns som att sommaren antligen ar har.
EFter att jag hamtat Emma sa gick vi till Cottenham park, terran ringde pa skype och ville prata lite med Emma, men hon vart lite blyg.. Jag sa att det var min syster i telefonen, hon bara: Helo Georgina! Hon trodde alltsa att det var hennes syster. Men nar hon fick reda pa att det inte var sa, da ville hon inte prata na mer. Da skulle vi leka mamma och barn, sa hon var min lilla babis. Vi har varat lilla hus och bat i parken. Och vi maste springa upp pa baten och lasa allt, eftersom det finns en massa hajar nedanfor som kommer att ata upp oss annars! haha, Emma har en livlig fantasi maste jag saga. Jag brukar aven sta och sova vid rutschkanan nar hon aker ner, da brukar hon sla mig pa huvudet, sa jag vaknar, sa ligger hon kvar langst ner och vantar pa att jag ska komma dit, fragar vem det var som vackte mig, fragar om det var hon, hon sager saklart nej och da kittlar jag henne en massa. Har ar hon jatte busig och rolig. Men nar vi ska ga(de flesta gangerna), da ska hon inte med, eller sa ska hon inte sitta i karran. Sa forut sa nar hon satte sig i vagen, sa skulle hon inte ha pa sig "baltet", eller vad man nu kallar det i en vagn. Men da sa jag att da kan du inte aka i vagnen heller, men det skulle hon. Sa jag satte mig pa graset bredvid och sa att, ja da stannar vi har da. Och da skulle hon sitta i mitt kna, men jag vill inte ha flickor i mitt kna som inte lyssanr. Men hon fick sitta lite, och sen satte hon sig i vagnen och baltet akte pa. Latt fixat. Men detta tog ju sin lilla tid, sa vi missar bussen, vantar pa nasta. Nar vi val ar pa bussen ringer Rilana, en au-pair pa Georginas skola och fragar vart vi ar. Georgina hade blivitlite orolig nar vi inte varit utanfor. Lilla vannen da.
Efter vi hamtat Georgina, sa akte vi tillbaka Cottenham park, dar motte vi upp Titta och hennes au-pair barn, Helena och Freddie. Barnen lekte, vi byggde sanslott och sant roligt.
Imorgon ska jag ivag och kolla pa Georgina i hennes skola nar de har ett upptradande, typ sang och teater. Hon var sa nervos idag, men jag vet att det kommer ga jatte bra. Efter det sa ska jag och Titta aka till Kingston, kolla lite affarer och ta en kaffe. Far se vad som hander imorgon kvall, blir val kanske lugnt eftersom det blir Rollerblades-disco pa lordag, taggad som fasen!

Nar jag slutat forut, sa tog jag mig en loptur, riktigt skont! Sprang i ca 40min och sedan korde jag styrka pa fotbollsplanen, brukar alltid dra dit efter jag sprungit. Var sa harligt att vara ute i t-shirt och trekvartsbyxor pa kvallen, har varit riktigt varmt hela dagen.

Nu har jag precis duschat och atit mat. Blir att softa ett tag nu, dricka lite te.

Love


Tisdag

Fem veckor i London idag! nicenice.

Jag hatar att solen alltid skiner pa morgonen och kvallen typ, sa nar jag ar ledig pa dagen sa kan jag inte sitta ute i solen som jag sa garne hade velat. Hann sola en liten svang idag iaf, skont.
Nu ska jag strax ivag och hamta Emma, sa far vi se vad vi hittar pa sen. Biblioteket blir iallafall efter vi hamtat Georgina. ojoj vad jag gillar story-time! Man blir sa... eh pigg? Nej nu far det bli kaffe sa jag klarar av eftermiddagen!

Bye

Sondag

Ytterligare en vecka har gatt, och jag borjar verkligen gilla London mer och mer!
Igar var det fullt os hela dagen. Jag borjade med att aa in till London vid tio for att lamna tillbaka en kjol och lite sant, akte sedan tillbaka till Wimbledon, handlade lite chips och dricka, for att sedan mota Lisa och aka hem till Liisi. (Hon ar namligen au-pair hos en svensk ex tennisspelare, Johan Carlsson.) Vi tande grillen och borjade grilla lite kyckling och revbensspjall, sedan kom aven Titta, da at vi, riktigt gott var det. Sedan satt vi bara ute pa deras altan och snackade och drack ol. Helt sjukt vilket fint hus dom har alltsa! En ganska stor tradgard med pool och poolhus. Vid fem akte jag hem, duschade och softade och planerade kvallen. Borjade dricka lite vin med maria och ata lite soppa innan jag skulle ta bussen - taget - tuben till oxford circus dar jag skulle mota Joanna, Rebecka och Sara. Nar alla val kommit, gick vi mot Soho for att hitta en bra pub vi kunde satta oss pa. EFter lite letande hittade vi en, The spice of life, dar vi satte oss och drack lite ol. Nar dom stangde klockan elva gick vi vidare for att leta nattklubb, vi hittade en som rebecka hade varit pa och tyckte var bra. (Horde nagot om gaybar, men det tror jag inte riktigt det var va..) Det var tre vaningar, men ganska sma rum. Langst upp var det cocktail bar, under bar och sittplatser och langst ner dansgolv. Musiken var val inte den basta, men vi dansade en hel del anda. Vid tre stangde dom och da skulle jag ga till trafalgar square for att ta natbussen hem. Rebecka forklarade hur jag skulle ga, inte sa jatte langt tydligen, men nar jag val borjade ga visste jag inte riktigt anda vilken vag jag skulle ta, fick fraga nagra och tillslut kom jag fram. En lang hemresa, holl pa att somna nagra ganger.. Smasprang hem fran Raynes Park station for att jag fros och ville bara krypa ner under mitt tacke och sova. Somnade runt 5..

Idag vaknade jag vid tolv, riktigt trott eftersom jag bara sovit ca 5h. Men kande att jag inte riktigt kunde ligga kvar, sa gick upp och at frukost. Bestamde med Joanna att vi skulle aka till British museum. Sa vi mottes runt tre och borjade ga mot museet(eller ja den vagen vi trodde musset lag at, men ack sa fel vi hade, sa var bara att ga tillbaka och fraga efter vagen). Vi hittade dit och gick runt och kollade, otroligt stort och mycket och se. Sa trotta som vi var sa bestamde vi att vi skulle aka dit en annan igen och kolla lite mer nogrannare. Vi gick ut for och leta matstalle, vi hittade Pizza espresso, dar kopte vi pizza och slappade ett tag. Det var gott! Kom hem runt sju, sen dess har jag druckit te, suttit har och lite sant slappt.

Nu blir det sangen, som sagt ar inte varldens piggaste just nu. Godnatt.

Puss

Fredag

Ledig idag! vaknade dock halv atta imorse, var as trott men kunde inte somna om. Sa jag laste lite och tillslut somnade jag igen, vaknade sen halv tolv, herregud. Jag gick upp och tog mig en kopp kaffe, satte mig har och pratade med Joanna och vi bokade Paris resan!!!! Efter lite krangel sa gick det bra och vi fick vara platser till den resan. Kommer bli sjuuukt roligt!! Sen tog jag mig en loptur, det var valdigt skont, gick dock lite segt men kanske inte sa konstigt efter att ha varit sjuk och inte tranat pa over en vecka.. Nu har jag precis atit lax, mums pa det! Och nu funderar jag pa vad jag ska hitta pa, alla jobbar ju typ fredagar utom jag. Men ska iallafall ga ivag till biblioteker snart och skriva ut varan bokning. Sen kanske jag tar mig en tur till Wimbledon, satter mig i en park och laser, mysigt.

Memories - David Guetta (Featuring Kid Cudi). Skoooon lat. Man vill liksom bara dansa nar man hor den.

Love

Torsdag

Jag ar jatte trott, vettefasen vad det kan bero pa egentligen, eller ja barn ar ju inte direkt lugna, och efter en vecka sa blir man nog lite trott. Men nu ar jag ledig i tre dagar, helt underbart. Imorgon ska jag sova sa jakla lange som det bara gar, lar ju dock vakna 9 eller natt. Men skont vilket fall och slippa vakna av att klockan ringer tjugo over sex.
Jag har inte riktigt planerat helgen an, men imorgon funderar jag pa att testa en liten loprunda(och hoppas pa att jag inte blir forkyld igen). Sen aka in till London en liten svang, antingen innan eller efter. Pa lordag ska vi ut nagonstans, blir troligtvis Camden. Skulle egentligen ivag till en nattklubb dar man aker rollerblades, haha hur kul(och FARLIGT) later inte det!? Men det var slutsalt, sa vi far ta det nasta helg. Och sen sondag ska jag val forsoka planera in nagot med. Sova blir ju iallafall en del i helgen.

Helt sjukt vad kallt det ar ute nar det inte ar sol! Jag dor. Forstar inte hur jag kan vara sa frusen av mig, jag ar ju trotsallt fran Sverige.. Sa nu langtar jag till sommaren!! Sol och varme. Hoppas aven pa och traffa nagra dar hemma som man saknar! Vi far la se nar och om jag kommer hem nagot under sommaren. Forhoppningsvis kommer nagra hit iallafall!

Nar jag akte ivag med Georgina imorse, var det en tjej som lyssnade pa musik, hordelite svagt att det var Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart. Oh den ar ju sa harlig! Tankte direkt pa krok da, hon som fick mig att lyssa pa den forsta gangen.
Det ar kul att vissa saker, far en att borja tanka pa vissa personer. Alla har man liksom nagot som man kopplar ihop den med.

Lots of love to you all

Grattis syster!

Idag fyller min stora syster 23 ar! Att du ar saaaa gammal, haha. Ha en bast fodelsedag! Och vi far fira tillsammans nasta gang vi ses. Da blire presenter!!
Love you! <3


Love you


haha aaaah varan kebabkvall!!(som egentligen inte skulle varit en kebabkvall) minns det som det vore igar, eller ja nastan iaf.. <3


Mandag

Mandag idag och lika med start pa en ny vecka. Dagen har varit valdigt bra, sa fick en bra start, vilket kanns skont.
Borjade dagen med att vakna upp med ett leende pa lapparna, hm, fragan ar om jag dromt nagot bra? Den fortsatte val inte sa dar jatte bra nar Emma inte skulle dricka mjolk eller klapa sig.. Men vi kom ivag tillslut utan att bli sena till dagis och skola. Jag maste dock ga valdigt fort med Emma i vagnen och Georgina halvt springande bredvid mig, som klagar pa att jag gar sa fort, men vad ska jag gora nar vi ar sena hemifran och inte hinner ta bussen for att den ar fast i trafiken. Iallafall nar jag kommer till wimbledon high sa traffar jag Lisa som vanligt, vi pratar och hon fragar om jag vill med till Kingston och traffa Hanka, hon fyller namligen ar idag sa vi fikade och shoppade lite. Valdigt trevligt! Nar jag hamtat Emma pa dagis gar vi till parken och leker, vi busade och skrattade nastan hela tiden, sa sot nar hon ar pa det humoret! Vi hamtar upp Georgina och sedan foljer med hem till Lisa och Izzie(Georginas kompis och flickan som Lisa ar au-pair till). Georgina och Izzie leker pa overvaningen, medans jag, Emma och Lisa ritar dar nere. Men sen vill Emma ga upp och leka med flickorna, men det vill dock inte Georgina(stora syskon ar val anda for dumma dom mot sina sma syskon. (Terran jag menar inte att du jamt ar dum, men kande allt igen dig och mig lite dar, fast fragan ar vem som var vem, haha).
Val hemma i huset sa har jag atit och duschat, nu blire softa och sen sova i tid.

Love!

Sondag

Igar hade jag en valdigt trevlig dag med Rebecka. Jag borjade med att aka taget till Waterloo och darifran skulle jag ta central line till Marble arch, men rakade ta fel sa tog ett tag som gick direkt till Bank.. Fick darifran ta central line fem stationer bort, och antligen var jag framme. Vi borjade med och kolla runt i lite olika affarer, hittade en svart kjol med guld knappar pa urban outfitters, och det var det enda jag hittade tyvarr, men blir nog fler shoppingar dagar skulle jag tro. Efter lite tittande i affarer blev vi hungriga, sa vi vandrade hem mot rebecka, kopte med oss thaimat hem till henne, as gott! Vi kollade pa avatar, riktigt bra alltsa, trodde inte att den skulle vara sa bra, men ack sa fel man kan ha. Vid tio ungefar bestamde vi oss for att ga ner till den svenska puben, var inte sa jatte mycket folk, men vi hade trevligt. Nar dom stangde klockan elva sa var det ca 1,5h kvar tills tuben gick hemat for mig, sa vi gick till en spansk bar som hon pratat om tidigare, ett ganska lugnt stalle, men med en valdigt sot gubbe som spelar keyboard och sjunger, det ar tydligen bara pga honom som man gar dit. (eller som rebecka gar dit nagon gang ibland iallafall, haha). Resan hem gick bra, var lite morkare bara an de gangerna jag akt nattbuss, hehe.

Idag har jag tagit en lang lang promenad till Wimbledon. Sen bara softat. Pratat med min basta bebbe pa skype, underbart.

Nu ska det snart atas, ar ganska hungrig sa passar bra. Sova i tid blir sen, ladda infor en ny vecka.

Love

Fredag

Denna veckan har mest bestatt av att sova, fyfan vad jag hatar att vara sjuk. Sa fort man blir av med det ena sa borjar det andra, aja jag antar att det ar san jag ar, bara och leva med det.

Jag vet inte vad det ar, men ikvall har jag bara en konstig kansla i kroppen.. Vet inte pa vilket satt konstigt, men antar att jag ar uttrakad och rastlos bara. Nar man inte gor sa mycket om dagarna da tanker man en del, och just nu tanker jag pa hur mycket jag saknar alla fina dar hemma. Men ni vet att jag har det bra har och jag vet att ni har det bra hemma, och da kanns det genast mycket battre. Och att vi ses snart igen, gor ju saken annu battre. (Tror faktiskt bara att det ar mitt sjuka-lilla-jag som blir lite kanslig, inget konstigt med det.)

Aw, vad harligt det ar nar man inte kanner sig sa bra, och barnen kommer och busar, skrattar och sager att de alskar mig. Da blir man alldeles varm och glad inombords.

Jag gillar verkligen Lars Winnerback, hans texter ar sa bra. Och sen ar latarna sa harliga att lyssna pa nar man vill ha lite lugn och ro. Far en speciell kansla av dom, en bra kansla. Elegi ar en favorit.


Kisses and hugs
Love you all


Tisdag

Idag har jag varit har i tre veckor, tiden gar bade fort och sakta pa nagot satt. Tre veckor har ju gatt fort men som caroline sa haromdagen sa kanns det lite som en evighet. Men det ar antagligen for att allt var sa nytt i borjan och det har hant sa jakla mycket pa denna korta tid.

Jag har blivit sjuk igen, mar fan mycket samre an sist.. HATAR DETTA! Sa jag orkar inte blogga na mer nu, tar det nar jag har nagot roligare att skriva om.

LOVE

Sondag

Okej jag ar samst pa att uppdatera! Ska forsoka andra pa detta..
Forra veckan var helt okej, Emmas humor gar val upp och ner, ena stunde verkligen varldens sotaste och nasta en skrikande och gratande unge som jag verkligen inte pallar! Men jag borjar anda lara mig att hantera det, sa efter nagra dagar/veckor/manader sa ska val detta lugna ner sig. Sa mandag till torsdag sag ut som vanliga dagar nar jag jobbar, hande inte sa mycket mer.

I fredags nar jag var "halv"ledig sov jag lange, det var as gott. Sen tog jag mig en loptur. Klockan tre skulle jag hamta upp Georgina, vi akte hem och at mellanmal och pysslade lite. Sen hoppade jag in i duschen, kakade och drack lite vin. Runt halv atta akte jag mot Baker street och svenska ambassaden, Rebecka bor precis bakom dar. Rebecka ar en kompis till Sara som jag traffade forra lordagen. Vi drack lite vin, lyssnade pa musik och snackade, det var valdigt trevligt! Runt elva tog vi bussen till Camden och Koko, som ar en as stor nattklubb. Det ar en omgjord teater, se det ar en stor scen langst ner, fyra vaningar, sa det ar oppet pa varje vaning sa man kan kolla ner pa scenen. Det var nagra barer pa varje vaning och soffor dar kan kunde sitta. De tar in ca 2000 pers, sa da kan man ju tanka sig hur stort det ar. Det brukar vara tre band som upptrader och nar de ar klara runt ett sa blir det "disco" langstner framfor scenen. Det var riktigt haftigt iallafall! Vi traffade nagra engelsman som vi pratade med, det var trevligt. Sen dansade vi lite i slutet, jag tyckte dock att musiken inte var den basta, men fick duga. Runt 4 tog jag bussen fran Camden till Trafalgar square, dar fick jag vanta i ca 20min innan min nattbuss kom, den tog val 50min hem och sen ga fran Raynes Park station. Jag var hemma kvart i sex, herregud jag var sa trott. Somnade till flera ganger pa bussen, pinsamt.
Pa lordagen sov jag till halv ett, dock bara 5-6 timmar, sa var aningen trott. Sa pa dagen hande det inte sa mycket, tog mig en promenad. Och sen kakade vi indisk mat och de erbjod mig vin, men jag pallade inte mer. (Maria sa att det basta jag kunde gora mot baksmalla var att ta mig ett glas, haha, tror inte det va.. jag var mest trott, sa tror bara jag somnat av vinet). Forst satt vi och pratade en del nar vi at, jatte trevligt. Lite senare sag vi en film, Harry Brown, tyckte den var lite konstig, inte riktigt min typ av film tror jag, orkade dock inte hanga med heller, var for trott. Det var helt underbart och lagga sig och sova sen!
Imorse gick jag upp vid halv tolv, utsovd? Njae, 2-dagar-efter bara, haha Emma vet vad jag menar! Akte iallafall till Westfield, dar det ligger ett as stort kopcenter. Det var verkligen ENORMT. De har alla typer av affarer, allt fran Prada till HM och en massa resturanger/cafeen. Jag orkade inte riktigt kolla overallt och kunde inte bestamma mig vad jag ville ha, skrall, sa jag akte hem utan nagot. En flaska vatten bara.
Nar jag kom hem bytte jag om och tog mig en loptur, det var riktigt skont. Nu pa kvallen har jag varit barnvakt. Vi kollade pa en film, The Wild eller natt, hann dock inte se hela for de skulle "sova". Jo for sova skulle de, men ville Emma? NEJ. Herregud jag sprang upp och ner nar jag horde henne ropa pa mig. Jag skulle tanda lampan, slacka lampan, sova bredvid henne, lasa saga, dra i ett snore pa ett gosedjur sa hon fick lite nattmusik(vet inte vad de heter), jag forsokte med det mesta och tillslut somnade hon. Runt halv tio-tio och hon skulle sovit vid atta.. Tyckte mest synd om Georgina som ville att jag skulle saga godnatt, hon var sa trott. Hon forsokte verkligen hjalpa mig med Emma, men jag sa godnatt till henne och hon somande nog direkt. Efter detta sa har jag bara suttit har och slappat. Nu ska jag nog ga upp pa mitt rum och sova. Imorgon ar jag ledig, har inget planerat, sa far se imorgon vad det blir. Kanske aka till IKEA. Och fa lite Sveriga kansla, harligt det. Jag vill aven kopa FIL, alska fil! Haha kul nar jag sa det till Maria nar vi handlade forsta helgen, att jag ville ha fil, hon hade namligen atit det nar hon var i Sverige eller Finland, och hon verkade inte ha nagra bra minnen av det, men men det var nog fel pa den filen i sa fall.. Hon sa: Gillar du verkligen fil?! Jag: eh ja, lite iallafall... Sa fil far det bli om jag ska handla svensk mat. Saknar "Biggan Larssons kottbullar" appropa svensk mat, och "kottfarsgratang a la larsson"! Blir hungrig bara man tanker pa det. Om ni laser detta mamma och pappa, sa maste ni bjuda hem Bebben pa det nar hon kommer hem till Karlstad igen!

Nu blire borsta tanderna och sova.

BYE

RSS 2.0