<3

 
Älskar och saknar dig så min underbara Linda! <3

Fredag

Gokväll! Idag har vi varit lediga, känns helt sjukt skönt att få en 3 dagars lång helg, händer inte allt för ofta.. Så idag har jag och Anna pluggat hos mig, har suttit från 10 till 18.30 typ, lääänge. Gick igenom alla skelettdelar, ligament, kotor, leder etc.. vi fick en hel del gjort, så det känns skönt. Tog några promenader emellanåt och råkade komma av oss ett par gånger med prat om allt annat är anatomi.. Bra dag med andra ord! Nu ikväll ska jag mysa framför x-factor, sen sova i tid för att sedan kommer Anna vid 11 imorgon och då ska vi fortsätta, då går vi över på muskler, med dess ursprung, fäste och funktion. Woho kötta på hej och hå.
Saknar min goding som ligger hemma med migrän...
 
Nu ska jag fixa ordning lite kvällsmat och sen ladda upp inför x-factor(jag vet jag är en nerd..)
 
Hade bäst alla fina och rara! puss!
 
 
 

Onsdag

Åhh vad jag saknar fotbollen just nu! Den gamla goda tiden när vi var 90-laget och jag var hyfsat hel i fötterna och kunde spela fullt ut! Det är fan helt sjukt att man är 22 år gammal och har såpass mycket besvär med fötterna att man inte kan spela som man gjorde förr...
Jag har ändå tänkt att kolla upp om det finns något div. 5 lag här i Stockholm som man kan börja spela lite lätt i, typ 2 träningar i veckan och sen serien nästa sommar, det vore drömmen det! Fotboll är och kommer alltid vara en stor del av mig, i'm lööööövin it.
 
 
 
 
 

Life

 
Jag undrar lite hur en person ena stunden kan göra en så arg och frustrerad och i nästa stund väldigt lycklig?
 
Dagens fråga..
 
ehehe.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0