HELG

oh vad skönt det är att det är helg nu, har inte lika mycket att plugga denna helg så det ska bli riktigt skönt. Måste iofs plugga spanska,svenska och lite sånt.
Men imorgon ska "gänget" äntligen ses, det var ett bra tag sen, så vi ska laga mat och sjunga sing star och självklart se på Sunes Jul, ooooh vad mys! Men på dagen ska jag träna, 12-14 o sen efter så ska jag handla lite för att sedan göra en kladdkaka, mums. den blir att ta med på kvällen.

Nu ska jag nog inte sitta här mer, ska gå och se ett OC avsnitt, underbart. ciao

ingen sömn

alltså inatt var det så himla jobbigt, jag vaknade kl.2 och hade as ont i min tumme, jag visste inte vart jag skulle ta vägen, men jag försökte somna om men det gick inte.. så klockan blev kvart tre, och jag var klarvaken med en ond tumme. så jag gick inte till pappa och skulle fråga vad jag skulle ta mig till, och han skvatt ju som vanligt när jag stod där, snabblade något om att han trodde att det var en inbrottstjuv.. men sedan följde han med mig upp, vi visste vad vi skulle göra, så jag satte på ett OC avsnitt för att bli trött och det blev jag efter en stund och då somnade jag. så skönt. men det tråkiga var att jag skulle upp någon timme efter, så inte mycket sömn för min del, så har varit helt seg idag.
Jag och Linda åkte och styrketränade förut på Nj


min tumme

ajaj vad min tumme gör ont, har varit hos läkaren idag och kollat upp. jag har nämligen infektion i min tumme. så när jag kom dit så kollade hon lite o sen bestämde hon sig för att försöka trycka ut var.. ujuj, vad det gjorde ont, först fick jag bedövning, en spruta rätt i det onda, det sved ska jag säga. o sedan trycka allt vad hon hade, o det kändes fast bedövning! AJAJ! så nu har jag en stor vit bandage grej runt min tumme, den gör ont. aja hoppas det går över snart, bra att de fick ut lite var iallafall. så att det snart kan gå över, man blir ju fasen helt lam av att inte kunna använda tummen.

ska plugga lite till sen se något OC avsnitt, adios

snart helg

oh vad skönt att det bara är två dagar kvar till helgen. Okej det är en bit, men fan det klarar man ju, har iofs prov på fredag och en rapportinlämning. Men det ska nog gå bra!
Såg nyss Sunes Jul, SÅ JÄVLA BÄST!  Håkan är ju för söt alltså.
Nu blire plugg, ciao

vinter

usch vad kallt det var ute, jag höll på att frysa ihjäl förut när vi skulle gå ifrån maten. Fast på sitt sätt är det ju rätt okej, eftersom då vet man att det snart kommer snö och sedan kommer julen, som är så myys!

Nu sitter jag här och skriver lite på min rapport, den ska bli as bra. Kan ju alltid drömma, har även geografi prov då så jag får väl ta och ligga i. Rättkunskapen gick nog inte sådär allt för bra idag, var så jädrans mycket och svårt var det.
Nu ska jag snart gå och äta mat, och senare kika lite på One Tree Hill, som är den lätt bästa serien!

adios

nu får snön gärna komma

usch vad det är mörkt om kvällarna. Det skulle sitta fint med lite snö som lyste upp.

Nu sitter man och pluggar då, fy fasen vad drygt det är, men man måste ju tyvärr.
Nu blire att gå o köra på ett tag,

ciao

Helg

Oh vad skönt med helg, fast denna helgen kommer inte att bli så skön. Måste plugga hela helgen, har prov både mpndag och tisdag, usch. Men ikväll blir det inge plugg iallfall, jag och Caroline ska se IDOL och mysa, oh så skönt. Man känner på fredagar att man måste få koppla av lite.
Fick tillbaka matte provet idag, jag är så glad för jag fick VG!! Jag fick 25 av 31 och 27 var MVG så jag var 2 poäng från MVG, så det känns hur bra som helst.

adios

trött

Nu sitter jag här och är väldigt trött, och fryser väldigt mycket. usch. det känns som att jag håller på att bli sjuk. inte bra, inte bra. Orkar inte vara hemma och missa en massa i skolan, fast blir man sjuk, så finns det inte så många andra alternativ. Okej det kanske vore skönt att bara ligga hemma och se på film, men det är så mycket i skolan nu, så man hinner fan inte det.
Nu sitter jag här med en kopp te, det är oerhört gott, och jag blir varm. härligt.

borde nog plugga, men orkar inte just nu. ska se vänner nu, ciao.

Kaffe

älska kaffe, det är så gott.

Matte prov

Idag hade jag då mitt lilla Matte B prov, som jag inte har en aning om hur det gick..
antingen gick det jätte bra eller as dåligt! usch känns iallafall inte alls bra :/

Men nu är det bara att börja plugga på allt annat då, Rättkunskapsprov 87 sidor typ nästa måndag, Geografi prov nästa tisdag, Rapportskrivning nästa fredag och en massa annan dret.. längtar som fasen till jullovet!

Nu blire kanske lite plugg, o sen tvn!

VÄNNER nu ju!  ciao


Pensionärsdisco

Jag o terran har pensionärsdisco, eller terran har iallfall, eftersom hon är den enda pensionären här! haha..
Nej men vi laddar ner lite svenska hits, party version! ägda låtar alltså. typ,
ooa hela natten
öppna din dörr
när vi två blir en
främling
800 grader
vi är på gång
varje gång jag ser dig
kung i baren

är några av de framtida partylåtarna på våran nya skiva! RÖÖJ


idag/igår

Idag var det väldigt kul att träna. Vi körde på gruvlyckeskolan, först fys en timma och sedan fotboll en timma. Det gick bra. Nu ska vi köra hårt hela vintern så vi orkar med att spela bra i sommar. troligtvis blir det div. 4 och 3. vet inte så mycket än.


Igår var iallafall jag,Anna och Emma i Forshaga hos Jesper, inte så där allt för roligt. Men det var ändå kul komma ut lite. Vi åkte bussen vid nio, så mötte vi Emma runt halv tio och sedan gick vi lite fel, för Emma visste tydligen vart han bodde, men det visade sig att det gjorde hon inte alls, för vi gick en aning för långt. Då ringde vi och tillslut kom vi rätt.
När klockan var tjugo över tolv så kuta vi som fasen till bussen som gick halv eller något sånt. Och hade vi inte sprungit så hade vi missat den, eftersom när vi kom fram så kollade vi höger o då kommer den. shit vilken tur, annars hade det bara varit för oss att gå tillbaka och vänta på nästa buss som gick halv tre ;O det hade man ingen lust med, för jag skulle upp och träna dagen efter och vi skulle åka från Deje (där Emma bor), kvart över tio. Och så var jag väldigt trött.
Vi sov i en liten stuga eller vad man kallar det utanför Emmas hus, hennes brors "rum". Vi sov uppe på ett loft, det var as mysigt, men på morgonen var det as varmt när vi vaknade. Shit trodde jag skulle svimma.
Vi gick upp och drack te och åt macka. Sedan for vi hem till stan. Jag kom hem halv tolv och jag skulle cykla tjugo i, lite stressigt men jag hann, skönt det.

Jag snackade med Anna i telen förut i 1.5h, shit rekord! men vi snackade matte, så man fattar att det tog tid, men vi fick myket gjort iallafall. kändes skönt.

Nu blire fotboll, hejdå

Fotboll

Nu börjar snart matchen: Spanien-Sverige! grymt kul! Inte för jag tror att de kommer att kunna plocka några poäng på bortaplan, men man kan ju alltid hoppas. Och chansen att de går till EM ändå, är ju ganska stor. som tur är det.



image6

Hoppas att han kan sätta några mål ikväll!

Helg

Åh så skönt att det redan är helg. Fast det osköna är att man ska plugga matte hela jävla helgen. Har ju Matte B prov på måndag morgon, som jag inte har en aning om hur det kommer att gå. Vi får la se.

Ikväll blir det något med Anna, får se. Kanske Forshaga, eller kanske något annat trevligt.

Imorgon blir det träning på dagen, det ska bli kul. Sedan plugg. Och sedan FOTBOLL, Sverige-Spanien! KULIT! 
På söndag blire väl plugg, och sen träning. 

Nu så ska jag nog göra något annat än att bara sitta här, hadebra. Hejdå

               COOL SNUBBE                                               yeah. vilken cool man.


Nu är det vinter

ojoj, nu börjar det bli mörkt om kvällarna. Det är ganska deprimerande, man blir inte särskilt glad. Det är även vädligt kallt. Men kul att det börjar komma lite snö iallafall, så att man snart kan åka skidor.

I skolan idag hade vi inga lektioner, eller vi hade inga vanliga lektioner.. Utan positiv livsstil; idag hade vi dykning i baduset. Det var as kul, med tuber o grejer, så det var ju på riktigt. Fast lite tråkigt ställer bara, vore nog häftigare att dyka i något hav och se en massa coola grejer.
Det jobbiga med badhus är att man blir så trött, så jag höll på att somna när jag och Anna skulle försöka plugga lite matte förut, det gick verkligen inte. Men sedan drig vi till stan och mötte Linda, då fikade vi på Waynes. Då tog jag en kaffe så jag piggnade till. Det var göttans.
När jag kom hem var jag ute och sprang, och då blev man ännu piggare, så nu ska jag gå och plugga matte, inte så kul, men det måstes. Har nämligen Matte B prov på måndag. shit det kommer gå illa, as svårt ju. Sedan blir det bonde söker fru, haha, kul det. Och efter det blir det nog Greys anatomy, det är tydligen två avsnitt idag, det ska bli kul.

plugg blir, hejdå

canción

'you know it's sad but true'

skolan

Vi har verkligen mycket de kommande veckorna, och jag vet inte i vilken ände jag ska börja. Det är så svårt. Men snart ska jag ta tag i mig själv och få något gjort.
det är ju faktist egentligen bara att slå upp böckerna och börja jobba.


vill shoppa en söt mössa, en väska och en annat massa nu..

plugg,tv och mat blire, så hejdå

musik

Guns N Roses - Knocking on Heavens door    -  en riktigt bra cover.
Bob Dylan - Like a Rolling Stone    -   Bob Dylan har gjort en himla massa bra. 
Metallica -  St. Anger    -   Bästa låten på St. Anger skivan.
Beatles - Let it be    -    Beatles kunde inget annat än att skriva bra låtar. 
Alicia Keys - No One    -    Anna fick mig att ladda ner den, den var fin.
Timbaland Feat. One republic - Apologize    -   Även de funkar.

lite blandat som går att lyssna på lite när som helst.

tvn blir, Bye

En dag

Idag började skolan då, lite segt. Vi började med rättskunskap, som vi fick reda på att vi ska ha prov i om några veckor på drygt 200 sidor, eller iallafall vare 5 kapitel. Jöbbigt.
Sedan skulle jag iväg och träna småbarn, eller de var 8 år, ganska små. De sprang runt och yrade som fan, vissa slog sig, andra blev kallade något somd eblev ledsna över.. ahmen så är det väl att vara barn. De var söta på sitt sätt.
Men jag tog iallafall bussen dit, då tryckte jag innan, o var beredd på att resa mig upp, då åker bussen förbi min hållplats! Vafan, tänkte. Då fick jag gå av på nästa, blev en lite längre promenad, men det gjorde inte så mycket.

Jag ringde Caroline när jag var påväg hem, hon sa att vi skulle träffas och hämta våra skinnjackor, som vi beställt. Vi gick till ica. Då tyckte vi redan då att påsen såg liten ut, och att det aldrig skulle få plats två där i. Det stämde. Carolines bruna kom, men min var slutsåld! vafandå, det sa de inte när vi ringde och beställde. Så då blev man ju lite småsur, aja får väl hitta någon på något annat ställe, det jobbiga är att jag har letat efter en skinnjacka i mer än två år nu. Men Carolines bruna var skitsnygg.

Nu ska jag gå och se på Vänner, som är så jävla kul.

Hejdå

Första inlägget.

Hej
Jag skapade precis denna blogg, jag kände att det var läge för det nu. Eller läge o läge, men det verkade kul.
Brukar inte ha så mycket viktigt att skriva, men jag skriver på så får vi se om det går att läsa.

Nu sitter jag och väntar på att jag ska träna i fotbollshallen för första gången för vintern. Det ska bli väldigt kul.
Men just nu vet vi inte hur det blir med vårat lag, det är lite kris om man säger så, för tillfället är vi 8 personer, det är inte ett helt lag direkt. Det blir antingen ihopslagning eller att man får byta klubb, eller det tråkigaste; att lägga ner fotbollen. Det är inte något jag vill direkt.

Helgen har varit helt okej, i fredags så ville jag, Anna och Linda ut, men vi hittade inget roligt. Så vi drog och spelade biljard. De var väldigt kul! Det har jag faktist inte spelat på fleraflera år så det var riktigt roligt. 

Igår åkte jag, mamma och pappa till kyrkogården, för att kolla på alla gravar som de så fint hade tänt ljus vid. 
Sedan åkte vi hem och åt äppel/rabarberpaj, det var mums.
 
Imorgon börjar skolan efter en veckas lov, det är jobbigt. Men som tur är så har lovet varit skönt, och man har vilat upp sig endel, fast inte så mycket som man helst velat. Men det positiva är att det är jullov om ca. 1 och en halv månad. Det ska bli grymt skönt. Men först ska man klara sig igenom dessa veckor med en massa prov och läxor.


Bye  


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0