Mormor <3

Alltsa min mormor ar nog den sotaste som finns pa denna jord. Fick igar ett till fint brev av henne, blev lika glad denna gang. Hon skriver att hon tanker mycket pa mig, och jag tanker valdigt mycket pa henne med och hoppas att allt ska ga bra med henne. Jag saknar bade henne och morfar otroligt mycket.

Karlek till dom <3

Mandag

Shit veckorna gar riktigt fort nu alltsa. Redan en ny vecka och det kommer snart vara helg igen.
Har blivit forkyld igen, skrall? Men ar ganska sa van vid detta nu, sa forsoker vara positiv, dricka mycket te och vatten, sova mycket och inte trana nu i nagra dagar. Sa ska nog detta ga sa bra sa.
Emma ar valdigt trotsig just for tillfallet, lite trottsamt vissa ganger, men bara att forsoka sa gott man kan. Hon ar likadan med sina foraldrar, och maria tror att hon har nagon liten period nar hon vaxer och blir trott osv. Sa vi hoppas allihopa att det bara ar en kort period!

Annars ar allt fint har, har skrivit ut mitt cv nu med. Sa ska borja ga runt och lamna ut dom pa fredag hade jag tankt, hoppas man kan fa sig nagot litet extra jobb.

Dricker te och funderar pa att sova snart. Imorgon ar en ny dag och hoppas pa att ma battre!

Godnatt, puss pa mina fina


Lordag

Vaknade igar morse med lite ont i halsen, inte sjuk IGEN!! Nej jag ska fan forsoka halla mig frisk nu alltsa, blir sa trott pa detta.. Jag SKA spela min match pa sondag, sjuk eller ej.
Det regnade en del igar, kul? Nej inte jatte, men akte ivag till Westfield shoppning centre, sa gjorde inte sa mycket. Kopte en mysig svart stickad troja, som jag tror ska passa perfekt nu nar hosten och vintern ar pa ingang. Kopte aven en vanlig svart troja och en beige t-shirt. Far aka ivag nasta helg eller nagot och kolla mer.

Igar kvall akte jag till ostra London med rosie och dani, det blev en lugn men valdigt mysig kvall! vi gick runt till lite olika pubar och satt ner, snackade och hade det trevligt.
Idag ska vi dra ivag och kaka mat pa wagamama och sen ga pa bio, det blir den nya med Julia Roberts, Eat, pray, love. Det verkar som vi blir ett ganska stort gang, sa det ska bli kul!

Nu har jag precis vaknat, sitter har och kaka frulle. Idag lyser solen, sa det blir nog en harlig promenad sen innan jag ska kila ivag.

Hoppas allt ar bra med alla dar hemma

puss love


<3


<3


Mandag

En ny vecka har borjat, det gar ratt sa fort just nu.
Helgen har varit bra! I fredags var jag, Lisa, Liisi och Hanka i Kingston och shoppade och lunchade lite. Jag akte sedan till Wandsworth for att forsoka anmala mig till en engelska kurs, for de sa nar maria ringde att jag skulle komma dit mellan 2-4 pa fredagen, men lyckades jag bl anmald? nej! for jag vet inte vilken niva jag ar pa och ingen kunde prata med mig och bestamma, aven fast de hade lovat det... Pa kvallen traffade jag en tjej ifran laget och spelade lite fotboll, drog sedan hem och slappade. I lordags akte jag till covent garden och traffade stephanie, vi gick runt lite dar, fikade och sedan drog vi till somerset house, dar london fashion week pagick, kunde ju dock inte kolla inne men anda ratt coolt att ga runt dar, sag modeller, fotografer, designers anda. Pa kvallen akte jag till wimbledon och motte upp lisa, vi gick till en pub och satt och pratade och vantade [a att liisi och hanka skulle dyka upp, men de hade visst fastnat pa en grillfest, sa det blev bara jag och lisa, men mysigt vare! och en tidig kvall blev det, for hade ju match pa sondagen. Var sa jakla taggad till matchen, men antagligen lite for taggad, for det gick inte riktigt som jag ville, mina ben ar inte riktigt iform just nu och varldens huvudvark som suttit i sen i fredags.. Men nasta sondag, da jaklar ska jag vara pa topp igen! Ska kora hart med traningen i veckan.

Sitter just nu och skriver ett brev till Linda, for fick ett jatte gulligt brev av henne for nagon veckan sen, hon ar val den sotaste iaf! Ska val fixa lunch om ett tag och sen hamta emma. Ikvall blir det en loptur!


puss love

sweeeden

Har nu bokat min resa hem till jul, den 22e december klockan 10.35 landar jag i Goteborg, sa ska val vara i kara Karlstad pa eftermiddagen nagon gang! L A N G T A R ! Aker tillbaka till London den 3e januari. Sa ca 13 dagar hemma. Ska bli nice! Saknar sa manga just nu.. Men trivs ju samtidigt sa bra har, sa lite blandade kanslor. Men om jag njuter till max av Londonlivet nu, sa kan jag pussa och krama pa alla nar jag kommer hem igen! Later som en as bra ide det, den kor vi pa!


puss love you all

Torsdag

Da var det snart helg igen da, fasen vad fort denna veckan gatt alltsa.

Forra helgen var en lyckad helg iaf. Jag och Rosie drog till Wimbledon pa kvallen for att dricka lite ol. Vi kande dock att det inte vart sa dragit, sa vi ringde elin, som var i Kingston. Vi drog dit runt 11, hamnade pa en nattklubb, Ocean, var val ett helt okej stalle, fanns val dock lite mysko folk, men vi dansade och hade kul. Pa morgonen efter nar jag berattade for maria vart vi varit, sa sa hon typ, men nej inte det stallet, har hort en massa om det, for bara nagra ar sedan blev en person knivhuggen dar inne! whaaaat?! tankte jag. och ska nog inte ga dit igen...
Pa lordag dag akte jag in till Hyde park och motte upp Bodil och hennes kompis som var i London under helgen. Vi gick forst till wagamama och at lite mat och sen kom solen fram sa vi softade i Hyde park, en riktigt harlig dag. Pa kvallen motte jag upp Rosie och akte till wimbldon, dar skulle vi mota tre danska tjejer. Vi traffade dom och bestamde oss for att aka till Camden och Koko. Forst drog vi till en pub for att dricka lite och sen gick vi mot Koko, nar vi kom dit sa dom att man bara kunde komma in om man hade en inbjudan.. Vi forsokte prata lite med vakten, men det gick inte riktigt, han verkade gillas oss men gick anda inte.. Nar vi skulle ga kom det nagra killar som gav oss tva inbjudningar och forsokte da saga att vi var fem och inte ville lamna tre ute osv.. Vakten sa att han skulle hora och sen kom vi in! TUR, for fy fasen sa kul vi hade dar inne. Vi dansade en massa och traffade massa roligt folk. Toppen kvall helt enkelt. Runt 2 kande jag dock att jag blev valdigt trott och skulle aldrig orka vara kvar till halv 4 och sen ta nattbuss hem pa ca 1,5h. Sa jag drog hemat, hade som tur var en sot liten person att prata med hela vagen hem, sa gick bra. puss pa dig! var hemma runt 4.. Och pa sondagen bestamde jag mig for att ga pa min fotbollstraning, som skulle halla pa i 2h!! herregud det var nog det varsta jag varit med om, sjuuuukt jobbigt. Och madde val lite sisadar resten av dagen sen...

I mandags efter jag lamnat barnen, drog jag, Lisa, Liisi och hennes "barn" Tuva till Ikea. Vi kakade frukost och sedan gick vi runt och kollade. Det kanns verkligen som att jag ar hemma nar jag gar runt dar, harlig kansla det. Kopte lite ost, brod och godis, saknar svensk mat!! Nar jag kom hem sa skulle jag kaka lunch, men borjade ma as illa, trodde verkligen att jag skulle spy! gick upp till toan, gick sedan till mitt rum och somnade i 30min, madde lite battre efterat, men kunde inte ata nagot.. och efter i mandags har jag typ matt lite halv illa.. konstig kansla alltsa, vet inte vad det kan bero pa..
Igar var jag iallafall pa fotbollstraning, har bytt traningsstalle nu, sa fick ta en buss pa ca 45 min,seeegt. Men fick som tur var skjuts av en i laget hem. Traningen gick verkligen as bra! ar jatte taggad for min forsta match pa sondag nu!!

Nu har jag precis stadat lite har hemma, ska softa ett tag och sen fixa lite lunch. Ikvall blir det en loptur och sen lar jag nog somna tidigt, ar ratt sa trott. ar typ trott hela tiden, vad ar felet pa mig?

Imorgon ska jag aka till Kingston med Lisa, Liisi, Hanka, Maren och kanske nagon mer pa dagen. Sen mellan 2-4 ska jag till Wandsworth pa en assesment, och sedan anmala mig till en engelska kurs och forhoppningsvis kan jag starta redan nu i host.

Hade fint, pusss love

Torsdag

HELG! gott som fan det, har varit sa jakla trott hela veckan, vad ar felet liksom.. Men har kommit igang med traningen igen nu iallafall, sa forhoppningsvisblir man piggare av det.
Imorgon ska jag aka till Kingston, ska KLIPPA MIG, det var ett bra tag sen det, lar nog forsvinna en del har om man sager sa.. Pa kvallen ska jag, Lisa, Liisi och en ny au-pair(som jag inte minns namnet pa..) till den The australian bar i Wimbledon, kommer bli as nice det. Far se om vi bara stannar dar eller om vi drar nagon mer stans, det spors.

Tankte lagga mig ratt sa tidigt ikvall, lite trott som sagt.

Manga pussar till mina fina

Mandag

En ny vecka har precis borjat, allt kanns mycket battre nu, nu nar jag kommit tillbaka till altl har. Dock var val inte min forsta helg tillbaka i London den basta, sjuk som ett as! Men kanske behovde den dar vilan anda..

Idag har Georgina borjat skolan igen, sa nu har jag antligen lite fritid pa formiddagarna igen, kanns ratt gött faktiskt. Sa denna morgon fortsatte jag mitt slappa liv och har bara fixat lite har hemma och softat. Om ca en timme ska jag ga ivag och hamta plutten Emma, hoppas hon inte gnaller sa mycket idag.
Ikvall hade jag tankt mig ta en powerwalk och forsoka komma iform igen, och om allt gar som jag vill sa blir det latt lopning imorgon och sen fotboll pa onsdag. Hoppas aven pa att det blir match till helgen!! Var sa jakla sugen att spela igar nar jag var och kollade pa min match.

Hoppas alla dar hemma mar bra, saknar er

puss och kram


Fredag

Da har jag inte skrivit har pa ett tag igen.. Men nar jag var hemma sa hade jag inte riktigt tid till det. Och nu nar jag kom tillbaka hit sa har jag jobbat for det mesta, annars gatt och blivit sjuk, sa har legat i sangen typ hela dagen, det kanns BRA att vara tillbaka...

Nej men vistelsen hemma var riktigt bra. Traffade alla underbara manniskor dar hemma. Det var fullt os och jag orkar inte skriva allt som hande, men allt var kul! Kandes docj lite jobbigt att aka tillbaka, pa Arlanda kande jag mig typ ledsen hela dagen, ville typ grata.. Kan iofs ha berott pa att jag var ratt sa trott, efter att inte ha sovit sa mycket under dom 11 dagarna.. Jag langtade valdigt mycket tillbaka, eftersom jag tycker om min familj har valdigt mycket och London det ar alltid London, gilla helt enkelt. Men jag tror att efter att for forsta gangen varit borta fran sina nara hemma i over 4 manader, da inser man hur javla mycket de betyder for en och da blev det valdigt mycket pa en gang, att man skulle lamna alla igen. Men efter att ha varit har i nagra dagar igen, da har man kommit tillbaka in i allt, och det kanns battre nu. Ska ju faktiskt aka hem igen om ca 3 manader. Och innan dess kommer nagra hit och halsar pa, sa jakla kul!

jag saknar er alla och jag saknar dig, du vet vem du ar

puss love

RSS 2.0