kycklingsallad ute i solen

kom hem från skolan för inte så länge sen, imorse hade vi beep-test på idrotten, det gick väl helt okej. förbättrade min förra med ganska mycket, så är helt nöjd. 
på eftermiddagen vi hade spanska hörförståelse, som gick åt skogen vill jag lova. dretsvårt! jag är verkligen sämst på spanska, går inte och beskriva hur dålig för att ha läst det ända från mitten av 6an.
aja, men efter att det var över så drog jag och caroline in till stan för att käka sallad, vi går till lilla saluhallen och köper oss en varsin, sedan går vi mot pråmen och sätter oss i gräset i solen. det var vädligt härligt. men det var lite jobbigt bara för det var massa fåglar som skulle knycka våran mat, men vi skrämde snart iväg dom!
sedan skulle caroline iväg på sin första teorikurs, lycka till bruden!  jag gick mot torget för att åka hem, det var riktigt gött att komma hem.. sitter just nu här med en kaffe kopp, mums.

ikväll blir det att träna mellan 20.00-21.30, boxning fan. KUL
ciao


yoghurt med banan

jag sitter här och käkar lite kvällsmat, har precis varit och tränat. det var kul och det gick bra. var lite dålig tajming bara att vi skulle ha nick-träning denna dag, med tanke på att jag har ont i nacken sen jag trillade på matchen igår, aja men det fick gå bra ändå.
snart böjar pb, det ska bli kul. känns skönt att börja tio imorgon iallafall, då behöver man inte stressa i säng.

ciao

måndag

har precis kommit hem från skolan.. jag är väldigt trött. nationella gick väl inte så där jätte bra men vi får se hur det blir.
fick reda på matte b provet förut, jag fick VG! är as nöjd.
jag sitter och väntar på mat nu, är väldigt hungrig.
ikväll ska jag iväg och träna, på skutberget, det ska bli helt okej. är lite seg nu, men ska försöka vila lite innan, eftersom jag inte behöver plugga något speciellt idag.

ciao

english

jag har precis kommit hem från Caroline, jag skulle bara till hennes pappa en stund och lämna en sak.. men det slutade med att jag följde med henne hem till hennes mamma med och var där en stund, vilket givetvis var trevligt.

nu ska jag försöka att läsa lite ur engelska-häftet inför provet imorgon hade jag tänkt mig, men är verkligen trött så orkar egentligen inte.. men ska läsa igenom det en gång iallafall.

ciao


match idag igen blev

i förmiddags var jag och spelade match med div. 4.. det var en dålig plan och jag var lite sliten sen igår, men jag försökte så gott jag kunde. vi förlorade med 3-2, vilket egentligen var okej, eftersom de var väldigt duktiga och spelade sig fram.

nu sitter jag och halvsover, är verkligen jätte trött.. men ska försöka att läsa lite i engelska häftet, eftersom det är nationella prov imorgon - writing delen, vilket inte kommer gå så bra eftersom min engelska inte är den bästa.
men det blir att slappa mest idag iallafall, jag tycker att jag är värd det.

ha en bra söndag, ciao


trötter

matchen gick helt okej, den slutade 3-3.. men planen var jätte kass, så vi skyller på den.

nu är jag jätte trött och ska se på film om ett tag, the mexican, tror jag den hette, brad pitt och julia roberts iallafall på fyran, verkade bra!

imorgon blir det match igen, mot Örebro, med div. 4, samling tidigt på morgonen, usch, jag vill sova ju..

ha en bra kväll, ciao

godmorgon

jag har nästan nyss vaknat, har bara hunnit käka lite frukost.
om några timmar bär det av till arvika, för att spela match. vet inte hur taggad jag är med, jag jobbar på det! vill ju verkligen att det ska gå bra och då är det ju som roligast,

jag v et inte riktigt vad det blir innan, men jag ska nog slappa iallafall och dricka en massa vatten.
ha en bra dag, ciao

stan

hade matte provet idag, som siste lektion. jag vet faktiskt inte hur det gick, men det blir väl minst g iallafall. skönt att det är över för denna gång, blir en ganska lugn helg, skönt.

efter skolan åkte jag in till stan med caroline, anna, linda, emma och oskar.. vi delade upp oss lite och sen gick vi runt och kika lite.. eller först gick jag, anna och linda till timmys och köpte glass, det var underbart gott. sitta där i solen och bara må gött.
sedan träffade jag caroline igen, då hittade jag
 en jeans jacka från lindex, 299:- (tror jag har bloggat om den tidigare) väldigt nöjd med den,
 ett par vita tygskkor från din sko, 199:-
 och ett långt linne från hm, 149:-

nu sitter jag här en sväng och dricker kaffe, väntar på att mamma ska komma om ett tag med mat, är jätte hungrig! åt senast 11 idag..
senare ikväll ska jag iväg på lite grillkväll, det ska bli trevligt. blir dock inte kvar så länge men en liten sväng. mysigt.
hoppas ni får en riktigt bra kväll, ciao







träning

nu får det vara nog med matt ett tag, ska iväg och träna och det ska bli gött.
slutar sent, 22.00 så det är lite jobbigt, man vill ju komma i säng tidigt så man orkar med morgondagen, med prov och så.. men det löser sig ändå.

ha en trevlig kväll, ciao

blå himmel

idag gick skoldagen ovanligt fort, hade iofs bara två lektioner, sedan var vi på musikal, estet-musik 3orna hade gjort en, den var skit bra!
fy fasen vad härligt väder det är ute, man blir så glad och pigg av det, hoppas det håller i sig ett tag nu då!

nu sitter jag med matten, provet är ju imorgon, så nu är det bara att köra hårt ikväll, så får man en lugn helg, ifrån skolarbetet iallfall, gött. ikväll ska jag iväg och träna fotboll, det ska faktiskt bli kul nu. har inte tränat på två dagar så känner mig seg, så därför är det skönt att komma igång igen.

tillbaka till matten, ciao



metallica - nothing else matters

vårshoppa

just i denna stund så blev jag verkligen sugen på att shoppa nya vår/sommar kläder! åh, vad kul. få lite nytt och fräscht i garderoben skulle inte skada, känns som att jag äger mest mörka kläder, eller de jag har använt i vinter iallafall, det blir att satsa på lite ljusare och färger nu framöver!
ska nog dra stan efter skolan på fredag, när matte-provet är över

Come on

sitter här med en kopp mango-te, det är mums. jag pluggar även matte, som har varit min största sysselsättning de senaste dagarna. ska se på CL sen, BARCA!! nu jävlar ska de vinna.

i helgen har vi två borta matcher, är inge pepp alls.. fy, jag vill bara vara hemma och ta det lugnt.
tillbaka till matte b-boken, ciao

travis - closer

helt underbart väder

idag slutade vi vid 11, efter att ha gått igenom den kommande månaden inom positiv livsstil, det var kul. vi ska göra några roliga saker; kamraträddning, resa till brunnskog, iväg på seglarskola(eftersom vi ska ut och segla i 3an)!
efter att vi slutat gick vi och åt mat, sedan satte oss med matten en liten stund, men sen gav vi upp och jag cyklade hem i det fina vädret, för att fortsätta med matten, det gick bra. satte mig på ballkongen och solade en sväng, sedan gjorde jag en del, jag ska verkligen lära mig detta nu har jag bestämt mig!

nu har jag tagit en liten paus från pluggandet, ska snart käka mat också.. jag känner verkligen att man måste ta lite paus då och då, annars blir man helt snurrig i bollen typ.
skriver nog lite mera sen.. ciao


brolle jr - en stund på jorden/sommarkort

brolle jr = SNYGG

alltså man blir helt kär i brolle jr, han har underbart leende, röst och utseende! grym.

nu har jag varit duktig, har pluggat hela eftermiddagen, känns som att jag fått en del gjort. men fattar fortfarande inte allt, men jag håller på och lär mig. känns bra än så länge.

jag borde snart gå och lägga mig, så att man orkar med morgondagen. det blir skola, sen hem och plugga, kanske iväg och träna ifall jag hinne, det spörs.


gonatt alla, ciao

pluggtajm

idag har det varit underbart väder, man blir ju så otroligt glad då. har suttit ute i skolan nästan hela dagen känns det som, super skönt.
men nu ska jag lära mig matten hade jag tänkt, men jag är trött och seg nu, iallafall på det. skulle vilja hitta på något kul, men det går nog inte..

nu ska jag ta tag i mig själv, ciao

en kopp varm te

sitter här i sängen med min dator och en kopp te och tittar på prison break. det är spännande nu, de försöker rymma.. men nu ser det ut som att de misslyckades. aja det visar sig. 

träningen gick väl helt okej, var inte taggad och gräset var dåligt så det var ingen höjdare, men så är det nu innan vi får träna på västerstrand, så det är bara att hänga i. 

nu måste jag se på tvn, ciao 













matematik

matte är fan det absolut roligaste som finns just nu, verkligen! .. inte alls. fattar fan inte mycket av det nu alltså, men ska försöka att verkligen ta tag i mig själv och lära mig detta nu, jag ska ha VG. (g är väl helt okej det med, men vore roligare med vg, eftersom jag hade det på förra provet)

och vädret är det inga fel på idag heller, superskönt.
ska snart cykla iväg till jossa, för att sedan åka till skutberget och träna fotboll, på gräs. det ska bli kul att träna på gräs, men jag är inge taggad för fotboll just idag.. är trött och känner mig stressad inför pluggandet och då kan jag inte koncentrera mig på planen.

nu ska jag ta och göra några matte tal, sen iväg, ciao

underbart väder

idag har jag suttit ute i solen och pluggat typ hela dagen, det har varit underbart gött väder.. pluggningen har gått framåt, känns som att man kan dte mesta, men man vet aldrig vad det kommer på, as svårt. men ska plugga ett tag till nu innan jag ska iväg och träna fotboll. kanske inte borde träna egentligen, är lite förkyld och så, men jag får at de lugnt.

hittade en fin jeans jacka från lindex, bara 299:- & även ett par coola brillor 49,50:-  & en väska, hm 179:-
 
nu blir det att återgå till pluggningen, ciao

pluggdags

nu har jag tagit en liten paus ifrån pluggandet, det känns bra. men ska snart gå ut och sätta mig i solen igen och plugga vidare. verkligen super härligt väder att sitta och plugga i!
det är företagsekonomi som står högst upp på listan idag, ska nog försöka kolla igenom matten lite med om jag hinner. har även stor lust att gå ut och promenera en sväng, men får se om jag får med mig någon ut. kanske kan fråga mamma när hon kommer hem, annars så får vi se om caroline vill.

tillbaka till pluggandet nu, ciao

here comes the sun

sitter här med en kopp te, det är mango te. gottit det.
matchen gick väl sådär, vi vann med 2-1, men planen var as kass. typ gummit kändes det som, man sjönk igenom typ. knepig plan alltså.

nu sitter jag och pluggar lite, det går framåt iallafall, känns skönt.
Anna kommer hit om en stund med, det ska bli trevligt det.

ha en bra kväll, ciao

fotbollsmatch

just nu sitter jag här och försöker plugga lite företagsekonomi, men det går inge vidare..
ska iväg coh spela match snart, i Fagerås. och fick precis reda på att det är på gräs och inte grus! så jälva gött, var inte taggad för grus, så gräs blir kanon!
jag ska övningsköra dit också, det ska bli kul.

ska försöka plugga lite mer nu, sen äta lite innan jag åker, ciao

övningskörning

nu har jag precis varit ute och övningskört med mamma, det gick väldigt bra. vi körda runt i Karlstad bara.
nu vill jag ha körkort!

ikväll blir det slappa, har match imorgon, samling halv 2 typ. vi ska spela mot Fagerås i Fagerås. ska bli kul.
så nu ska jag bara kika på tvn ich ta det lugnt ikväll, ska se Så ska det låta snart.


ciao


solig dag

idag har jag och caroline varit på stan, det var mycket trevligt. (hon är den absolut bästa tjejen som finns!) dagen gick dock väldigt fort, lite synd. och jag hade väldigt ont i magen där ett tag, men det gick över lagomt tills vi skulle åka hem, lite oflyt där.
shoppade:
ett par gråa jeans, bik bok 299:-
en grå mjukiströja, hms killavdelning 199:-
väldiga bra kap vill jag lova, är nöjd.

nu har jag precis käkat mat med familjen, det var gottit.
nu ska jag och mamma ut och övningsköra litegrann, lovade att bjuda på glass, så ska väl käka lite glass med.

gillar vädret så otroligt mycket! ska dra, ciao


godkväll

är precis hemkommen från träningen, det gick väl helt okej. kände mig rätt seg, men så är det ibland!

nu ska jag dricka te och äta macka till ett oc avsnitt, eftersom jag är ledig imorgon!

sov så göt, ciao


design

tänkte på en sak bara, är det någon som kan hjälpa mig med att göra om här på bloggen. jag försöker lära mig men det går fan inte! vore kul om någon hade ngt tips?

yeay

nu ska jag snart iväg och träna i fotbollshallen, det ska bli kul.
sen jag skrev har jag typ inte gjort så mycket, suttit vid datorn lite, slappat och så. det har varit gött, men man blir rastlös så fort.
imorgon bär det ner på stan med Caroline, det ska bli mys. måste verkligen hitta lite nya kläder nu, har blivit as slapp på den fronten, jag orkar typ inte lägga ner mig, fast jag egentligen vill ha en massa nytt. jag tror jag kanske är lite för kräsen ibland, allt duger inte. aja men imorgon ska jag försöka hitta något nytt iallafall.

såg på OC förut, det som går på tvn, säsong 4. det är så sorgligt nu när marissa har dött.. hemskt att mista sin bästa vän. okej, det är bara på låtsas, men sånt händer ju i verkliga livet med så.

nu ska jag kila, så jag kommer i tid, ciao


våren är här!

eller jag så känns det iallafall idag, när solen skiner och det är varmt. det är så otroligt skönt.
reodovisningen idag gick mycket bra, det var kul att alla var så förberedda och det var intressant att lyssna. det tyckte våran lärare med så det var kul.
idag cyklade jag till skolan, det var gött. nu när det är sol och värme. när jag kom hem så slappade jag en liten stund, sedan skulle jag bli hämtad för att åka på knattefotbollskola, men när vi kom dit så var det en engelskman där, som skulle ha rugbyskola. jaha tänkte vi, så det var bara att åka hem igen. det är så dålig ordning med det där.
just nu sitter jag och dricker kaffe och lyssna på musik,  det är väldigt gött. funderar också på att gå och plugga lite innan träningen, företagsekonomi som vi har prov i på måndag. vi får se om jag har orken till att öppna de böckerna.

ikväll är det fotbollsträning, det ska bli kul.

ha en trevlig kväll, ciao

coldplay - don't panic

intervaller

nu har jag varit på skutberget och sprungit intervaller med laget, det gick bra till slut. men när jag cyklade dit så ville jag bara vända, för jag var på så dåligt humör att jag inte orkade eller ville. men när jag cyklade hem kändes det underbart, det var härligt.

idag gick jag hem från skolan igen, det var lika skönt som igår. fast vädret var tyvärr inte lika bra som igår.
det var bra att jag gick hem, så man kunde rensa huvudet lite, jag var bara så sur, inte på något speciellt men bara allmänt grinig och jobbig. råkade bli lite sur på mamma och pappa sen, synd om dom som får ut för allt.

imorgon har vi våran redovisning om ekobyar, det ska bli kul. för jag hoppas den kommer att gå mycket bättre än den förra iallafall.

enligt terran är det shoppingdansen som gäller. jag vet inte riktigt vad jag tycker, den är lite fjollig! hahah.

ikväll 22.00 - Sex and the city. hade fint, ciao


brolle jr - you were always on my mind


lilla regn

idag har det inte varit en bra dag, jag har varit trött och sur, usch. men ibland har man sånna dagar med, lite jobbiga, men sånt är livet.
jag sitter just nu och skriver en loggbok över projektarbetet i naturkunskapen, har nämligen redovisning och inlämning av det imorgon, men det kommer nog gå bra.

nu ska jag iväg och springa på skutberget med laget, jag hoppas på att jag ska bli en aning piggare och gladare av det!

hade bra, ciao

you're the one that I want

dagen har varit väldigt bra, solen sken. då blir man toppen glad! iallafall jag.
vi hade boxning på idrotten förut, det var kanon kul.
efter skolan satt jag och linda kvar och pluggade litegrann, sedan bestämde jag mig för att gå hem från skolan i det underbara vädret, det gick bra och det var otroligt skönt.
när jag kom hem ringde linda, dfå fick jag åka och hjälpa henne med new body grejerna som hade kommit, runt 500 paket, skit mycke!

nu sitter jag här och skriver lite, ska snart gå och sova.

sovgott, ciao

don't panic

solen tittar allt fram litegrann nu.. efter ett ösregn som kom helt plötsligt!  Vi skulle precis gå ut från skolan mot bussen när det börjar störtregna. då blev jag väldigt blöt. det var inte sådär jätte trevligt.

ikväll ska jag iväg och träna, det blir ett box-pass med laget! jag tror det var micke(tränare) som skulle hålla i detta trevliga pass. hoppas det blir roligt. jag vill bara inte få träningsvärk i armarna, för vi har nämligen boxning imorgn på idrotten har jag hört, vore ju inte så kul att redan innan vra helt lam i armarna! amen det blir nog bra.

nu sitter jag här och dricker kaffe, håller även på och skriver lite på våran rapportdel i naturkunskapsprjektet som ska vara klart på torsdag. men det känns ändå rätt bra, vi vet vad vi ska skriva och så. ska nog plugga lite matte snart också, om jag orkar och har tid. det skulle behövas, har matte b prov nästa torsdag, och det är hur mycket som helst! fattar inte hälften, nej nu är det fan bara att ta tag i sig själv! har blivit så otroligt lat, jag blir alltid det i slutet på terminerna, men måste köra hårt nu det sista!

fick tillbaka geografi provet idag, det gick bättre än vad jag trodde. fick vg, 5 poäng från mvg, lite synd, eftersom jag ligger på vg+. men vi får se, det kanske kan bli ett mvg om vi gör något mer nu innan det är slut. hoppas! men annars så är jag super nöjd med vg med så.

plugg/musik/träna blir nu! ciao

en liten paus från pluggandet

nu har jag tagit mig en liten paus från pluggandet, bara en kortis. måste vila hjärnan lite, men tur att det går framåt iallafall. det var bra att det blev lite mer klarare efter lektionen förut. känns gött. men det är fortfarande as mycket att få in, men ska verkligen försöka. nu blir det stenhårt till prison break som är klockan tio.

skolan idag har varit helt okej, var sjukt trött och mitt öga höll på att  åka igen hela tiden, men det är bättre idag, inte alls så svullet.. men det har börjat bli väldigt blått/lila, men aja så är det.
det känns härligt att det är lite sol ute, man blir mycket piggare och gladare, det är skönt.

tillbaka till pluggandet, ciao!

sovtajm

nu sitter jag här och har pluggat litegrann, har inte gått så bra som jag hade hoppats på, men imorgon får det alltså bli att hoppa träningen och köra stenhårt, för sen har jag ju provet på tisdag!

vore att se ett avsnitt av O.C nu, men jag måste nog sova, förra veckan blev det sängen alldeles för sent, så då var man trött hela veckan! men ska försöka ändra på det denna vecka!

nu ska jag krypa ner under täcket iallafall, det ska bli as gött. sov gött! ciao

regn

jämt och ständigt detta regn väder! det är sjukt tråkigt.. jag som bara vill ha sommar och sol nu, det vore helt jävla underbart!
sitter i mitt rum och lyssnar på Beatles och pluggar geografi. det går lite framåt iallafall, men tyvärr inte lika mycket som jag skulle vilja att det gjorde. aja, får bli att göra ett ryck nu!
senare ska jag ut i regnet och springa med Caroline, det ska bli trevligt, men kanske lite blött. får hoppas på att det är lite uppehåll då!

spelade förövrigt match igår, det var lite drygt, var nämligen på grus och i grums. inte det absolut roligaste stället eller underlaget, men vi lyckades vinna med 1-0 tillslut. var svårt att spela mot dem, de är ett sånt lag som bara skjuter upp bollarna så fort de får den, lite svårt för oss då eftersom vi spelar bollen. amen, himla tur att vi fick in bollen i sista minuterna!
i början på andra halvlek så var jag tvungen att gå av planen, för jag fick någons hövve stenhårt ovanför mitt öga och på ögonbrynet, på bara några sekunder så märkte jag att det hade börjat växa, shit! då var det bara att springa av planen och få tryck på det och kyla. såg lite bättre ut än ifall jag inte hade haft tryck. men senare såg det ändå förjäkligt ut, typ blått, som det även är idag! ser ut som att jag har varit i slagsmål! är lite svårt att hålla upp ögat också, är ju lite svullet.

nu blir det att ta tag i mig själv och läsa i den där otroligt roliga boken!  önska mig lycka till! ciao



The Beatles - All you need is love

O.C

367404-10



hela säsong 1 för 199:- på cdon.com när jag hittade den, då vart jag glad!
och man fastnar ju verkligen när man väl börjat kolla! men man får faktiskt vara lite nördig ibland. blir att nerda lite nu! ciao

hallelujah

äntligen helg! har varit helt seg hela veckan, kommir i säng as sent på kvällarna och så.
har även tränat mycket denna vecka, är ganska trött i mina ben och huvud just nu. och då blir ju inte saken bättre av att jag ska spela match imorgon bitti klockan 10.00 är det samling i grums. aja, bara o leva med!

men denna helg blir det inte mycket till vila inte, ska spela match imorgon, plugga efter det hela dagen/kvällen, söndag plugghela dagen, och springa med caroline! och sen var det dags för skola igen, jag får fasen inte vila någonting, jobbigt.
har nämligen geografiprov på tisdag, och jag ligger på vg+ och det vore bra att få mvg, så kanske jag får det i slutbetyg, eller chansen är ju större iaf. sedan onsdag är det inlämining och redovisning av våran resebroschyr, fast vi ligger rätt bra till, men vet inte om den blir så jätte bra, men det visar sig!

ska nog försöka plugga litegrann nu, om det inte går för att jag är för trött, så får det bli ett O.C avsnitt!


tina turner - proud mary 

18

nu var det allt ett tag sen jag skrev här. har inte orkar lägga tid på det bara.
men nu fick jag lust att skriva ett litet inlägg.

imorgon fyller jag 18 år!! gryymt kul. man kan egentligen inte fatta att tiden går så jäkla fort, känns nästan som att man nyss var 6-7 år! och när man tänker efter, så om tiden går så fort, då är man väl snart 30 år, hjäälp. det är man ju verkligen inte redo för än, men får njuta av att jag bara fyller 18 år imorgon iallafall.

förut var jag och tränade, vi sprang intervaller. det var faktiskt väldigt skönt. jag hoppas bara inte att jag kommer att bli sjuk, nu när mamma har 39 graders feber. vore inte alls trevligt, mitt uppe i allt tränande och skolarbete, får helt enkelt hålla tummarna för att det inte blir så.
imorgon ska klassen iväg och klättra i de nya hallarna, det ska bli väldigt kul, eller det tror jag iallafall. det ska bli intressant att testa på klättring tycker jag.
på kvällen blir det träna igen, ska även då springa. skönt.
imorgon blir det även att äta min absoluta favorit tårta; MARSIPANTÅRTA det ska bli grymt gött, man har ju gått och väntat i ett helt år nu på denna goda tårta, mums.

nu blir det sängen! godnatt, ciao


bob dylan - forever young

RSS 2.0