Torsdag

Idag ar det 16 december och det innebar att varldens basta Linda Karlsson fyller 20 ar! Ett mega stort grattis till dig min underbara! <3

OCH det innebar aven att jag aker hem imorgon!! och som jag langtar, ska bli sa sjukt mysigt att fira jul hemma. Och aven fa lite semester, inte tanka pa jobb, barn, utan bara njuta av allt mys hemma.

Ikvall ska jag vara barnvakt, for Maria ska pa julfest med foraldrarna i Georginas skola och Jon ska pa julfest me jobbet. Och det innebar att jag och flickorna ska ha party har hemma! haha. Vi ska ata dough ballsmed oliver, tomater, gurka, ost och massa plock. ska bli gottit! Jag har aven bakat en appelpaj som vi ska ata till efterratt. Sen ska det bli lite julklapps(fodelsedagspresent) utdelning, i julklapp till flickorna har jag kopt presentkort, sa de kan ga och kopa lite nya bocker osv, och sen har jag gjort ett varsitt julkort, och kopt tva sma sota snogubbetomteklubborsom de kan mumsa pa under julen. Jag ska ge hela familjen en julpase med massa gott fran IKEA: Skumtomtar, julmust, julol, pepparkakor, pepparkakskola, paradiseask. tankte att de skulle fa lite sverige kansla nu under jul nar jag inte ar har. Eftersom Georgina fyller 7ar pa mandag, sa har jag kopt en prinsess aktivitet/malarbok och en dvd med tre olika julfilmer och far inte glomma det fina Hello Kitty kortet! (viktigt med hello kitty, det enda ratta ju!)

Vaknade upp klockan fyra imorse och kunde inte somna om, utan min packing gick runt i huvudet pa mig. Sa jag hoppade upp ur sangen och packade klart allt och skrev lappar pa allt som ska fixas idag och imorgon bitti. Efter jag var klar med allt det, sa kunde jag lugnt somna om igen, tills klockan ringde 1 timme senare...

Vad har da hant pa den senaste tiden? Jadu det minns jag faktiskt inte. haha det var alltsa sa langesen jag skrev. Nej men jag har jobbat, jobbat i puben, spelat lite fotboll, varit pa bio, fikat, traffat folk, julshoppat, haft en utekvall med Lisa, Liisi och Hanka plus vara "mammor" har(sjukt rolig kvall, som slutade pa en nattklubb i Wimbledon som maria pratade oss in gratis pa, vi kom hem efter tva. Maria har varken varit pa nattklubb eller kommit hem sa sent pa de senaste 10-15 aren, ratt sliten hon dagen efter, haha sa jakla kul.) Igar kvall hade vi julmiddag med folket fran puben, vi at mat och myste pa Pizza Express, valdigt trevligt! Dock gick jag hem direkt efterat, as trott plus att jag skulle jobba idag och fixa med allt. Vissa fortsatte pa Brewery tap.

Nu ska jag kila ivag och hamta lillfisen, sen hamta Georgina, aka hem och julpyssla lite tills Maria kommer hem. Sen blir det bad och mat och sen drar partyt igang!

Kommer inte skriva nagot mer innan imorgon, sa vi SYNS i Sverige!!

Puss pa er alla fina <3

RSS 2.0