true

Don't lose yourself trying to hold on to someone who doesn't care about losing you.

Onsdag

Idag har det varit en riktigt mysig dag, vi hade bara en föreläsning på ca 1h imorse, sen åkte vi hem till mickan och åt julgröt och sedan drog vi igång bakningen. Blev massa gott: lussebullar, pepparkakor, rocky road, tryfflar, riskola. Lyssnade på julmusik och kollad på sunes jul, en dag fylld av massa julmys! Imorgon efter fotbollsträningen ska vi ha lite mer mys, luciafika, så då ska vi bjuda på allt gott vi bakade idag. Fotboll, basta och fika, HUR gött??!
Men först ska jag opponera kl. 13, blir spännande detta..
 
Nu ska jag snart lägga ner pluggandet, lägga mig i sängen och kolla lite på tvn och bara ha det gött!
 
 
I'll not give up...
 
 
Puss på er!
 

.

 
"A promise means everything, but when they are broken, sorry means nothing."
 
"Don’t put off living to next week, next month, next year or next decade. The
only time you’re ever living is in this moment."
 
"What you are is what you have been. What you’ll be is what you do now."
 
"You will not do incredible things without an incredible dream."
 
 
 
 

Torsdag

 ÅH vad jag saknar dessa underbara brudar!!!!
 

Tisdag

Helt sjukt vaddagarna går fort, det är redan 4e december! Nu har min första termin på GIH snart passerat, det varit en otroligt bra höst, jag trivs så himla bra. Det känns verkligen som att jag hittat hem, detta är verkligen jag. Det känns så underbart att inte gå runt längre och fundera på om jag verkligen vill det jag gör, för nu vet jag att det är detta jag vill. Allt går om man bara vill, ingenting är omöjligt, man måste bara kunna ta motgångar för att nå framgångar. Jag hoppas jag får ha denna känslan med mig under dessa tre år, för det är så jobbigt att inte vara helt säker. Även ifall jag inte direkt tyckte att lärarprogrammet var det rätta för mig, så hade jag ändå ett super bra år med nya underbara vänner som jag är väldigt glad för att ha träffat!
Det finns en mening med det som sker för det mesta, hade jag inte bott kvar i Karlstad ett år efter London så hade jag antagligen inte lärt känna vissa personer som betyder så mycket idag. Jag hade antagligen inte träffat Sebastian. Undrar hur allt hade varit idag om jag hade flyttat någon annanstans? Så kan man ju inte tänka eftersom man aldrig får svaret, men rätt sjukt när man tänker såhär.
 
Okej back to min vardag! Har idag haft genomgång inför vinterutbildningen i Ramundberget i början på mars, ser verkligen fram emot det, kommer bli så kul! Sen hade vi fysiologi, man börjar bli lite seg nu innan jul, men bara att försöka lyssna så bra man kan på föreläsningarna. Efter skolan drog jag och Anna och körde ett medel pass på friskis, as gött. Nu har jag precis käkat risgröt! Längtar tills imorgon när vi är lediga och jag och Anna ska ha en heldag på stan, shoppa massa och försöka hitta julklappar, myspys!
Nu är det mycket på gång innan jul, på torsdag blir det julbak med anna, mickan o malin och lördag tänkte vi gå på julmarknad på skansen. Fredag kväll är det lagfest, woop ska bli kul! Och söndag får vi icke glömma min namnsdag!!! ANNA! Jag och anna försöker planera in hur vi på bästa sätt kan fira denna, den är ju ändå värd att fira ordentligt!
 
Nu ska jag skriva lite a-uppsats, yeeey!
 
Hade bäst! pussåkram

RSS 2.0