lördag



torsdag

Då var det bara en skoldag kvar till helg igen, fyfan vad underbart härligt. Denna har det inte varit så mycket plugg till denna vecka, men en massa som ska börjas med och tänkas på inför nästa då vi har en massa skit. Så denna helgen blir det ganska mycket plugg. Men på lördag blir det att släppa allt som har med skolan att göra och dra ut, Johnossi, taggad som fan nu.
Imorgon så är det adventsfirande i norrstrandskyrkan på morgonen, ska bli så mysigt. så vi missar psykologin, tack och lov. Vi får även risgrynsgröt i skolan, så imorgon kommer man få äkta julkänsla.

nu ska jag färga håret på mamma, sen blir det lite plugg, sen sex and the city! lånade nämligen säsong 1 igen av caroline, så jäkla bra är det!

ciao

tisdag

Det är helt sjukt vad jag fryser hela tiden, men på samma gång så älskar jag att det är snö och kallt ute.. myspysigt.
Idag hade vi bara fritidens betydelse i skolan, vi gick igenom lite nya saker vi ska göra och så, det tog kanske 1,5h, lite ovärt kändes det som. Men vi var kvar en liten stund och gjorde projektarbete, fick inte så mycket gjort men ändå..
Efter skolan så följde Anna med mig hit, hon skulle till kmti, så vi pluggade matte. och jag hatar verkligen matte c.
Efter Anna gått så drog jag ut och sprang en sväng, det var väldigt gött.

Måste gå och plugga lite nu; matte, idrottsuppgift, reflektionsgrej och lite sånt. Nästa vecka är det fan inte roligt, har en jäkla massa skit då, usch. men bara att hänga i, för snart är det jullov.

Det vore inte helt fel att bada alltså, det kanske blir lite senare det.

ciao

måndag

Då har en ny vecka precis börjat, vilket innebär att man inte får sova ut och måste plugga fast man inte orkar..
jag hoppas iallafall att denna vecka kommer att gå fort, så det snart blir lördag! taggar som fan nu.

Snön bara vräker ner just nu, det är så fint när det är vitt ute. Men det är lite jobbigt bara att man går runt och fryser hela tiden..
Det är även jobbigt just nu att bestämma mig om jag ska ta cykeln, alltså om jag vågar ta cykeln med risk att ramla, eller om jag ska sätta på mig mina snygga vandringskängor och gå bort till kmti, alltså hålla fötterna torra och varma, men komma in på kmti med stora kängor. jag vet inte jag, beslutsångest.

ska nämligen iväg på ett spinningpass vilket ska bli kul!
när jag kommer hem ska jag nog bada, gud så varmt och skönt. 

ciao
 

















lördag

Igår gick jag och la mig elva, det var så himla skönt. Jag sov tills jag vaknade imorse, vid halv elva, så då var jag helt utsövd iallafall. det behövdes efter denna veckan.
Jag hann bara äta frukost, för sen ringde mamma och pappa och de ville ha hjälp med att bära in den nya soffa. Det var tungt, eftersom jag och pappa fick bära allt. mamma och terran orkade inte, fan vad klena!  men den var snygg, snyggare än vad jag hade fattat det som, eftersom mamma sa att den var beige, men den var fasen inte beige, utan brun. aja färgblind eller nått.
Efter vi hade slitit klart med soffan, så åkte jag, mamma och terran till bergvik en sväng. där inhandlades ett par stövlar, bruna från skopunkten, köpte även en svart behå grån lindex. Men man hittade ju inte så mycket mer som lockade, får väl dra en runda på stan i veckan eller så.

Imorgon hade jag tänkt att ta mig en löparrunda på morgonen när jag vaknat. För vid 2-3 så ska vi jobba projektarbete, vi ska nämligen laga mexikansk mat. det ska bli intressant, eftersom vi inte riktigt bestämt oss än vad det blir.

ciao


<3



fredag

Åh fyfan vad gött med helg, är så jäkla trött. har hållt på hela veckan med den där jävla psykologin så nu är jag helt slut. Ikväll ska jag bara vara hemma och mysa, det ska bli underbart skönt. Denna helg blir en slappis helg, måste ladda inför nästa helg fan, JOHNOSSI. kommer bli asbra.

Efter skolan idag var jag på stan med Caroline. Köpte bara strumpbyxor, men hittade fina saker. tex. klänningar till nyår, lite tidigt kanske. men bättre att vara ute i god tid, än i sista minuten som förra året.
Det är så jobbigt när man vill ha en massa nya saker, men man hittar aldrig de grejerna när man väl kollar efter det eller har pengar. Just nu skulle jag vilja ha lite nytt: jeans, jacka, väska, mössa, halsduk, skor, kofta.. Ja som sagt en helt ny garderob. Inte för att min garderob är särskilt tom, men orkar inte leta längst ner i den, tar alltid det som ligger överst eller hänger upp. då är det ju lättare att köpa nya saker och lägga det överst och använda det. Smart!

ciao

lördag

Igår var vi på afterwork, där arvingarna spelade, det var faktiskt as bra.. det var dragit som fan! en massa olika låtar som man kunde sjunga med till och även dansa. där hade vi det jätte trevligt iallafall.
Vi träffade några klasskamrater och senare följde vi med till råtorp där det var fest, eller ja, det var väl inte jätte röj kanske men vi dansade och försökte göra det bästa av situationen. sen skulle vi ta bussen därifrån, när vi kommer ut på gatan så ser vi bussen komma och vi börjar kuta som fan, det var lite jobbigt, men som tur var hann vi. vi drog till score när vi kom in till stan, vi satte oss ner och man blev så jäkla trött så jag och emma beslöt oss efter ett tag för att åka hem. fy vad skönt det var att komma hem och lägga sig under sitt täcke.

nu har jag promenerat in till stan med emma för att hon skulle ta sin buss därifrån, sedan till willys för att handla med mamma. och vi var tvugna att gå hem med kassarna för när mamma skulle köra från garaget så startade inte bilen så vi fick gå. det var lite jobbigt med tanke på att det blåste som bara busen, gick i motvind hela vägen hem med kassar i händerna jöbbigt.
nu sitter jag här en sväng med en kopp kaffe och det är underbart. behöver nog plugga lite psykologi sen med, fan.
ikväll ska jag träffa caroline, åh, det var faktiskt en hel vecka sen. så det ska bli jätte kul!

ciao

onsdag

Nu har jag precis kommit hem, sitter här med kopp kaffe. gud så gött.
I skolan idag hade vi brottning på idrotten, två killar i klassen hade lektion. det var evrkligen jätte kul, men svårt. det gjorde öven väldigt ont när man blev nersvingad i mattan, haha. jag och emma var bäst iallafall, vi fick ont på exakt samma ställen. nacken, ryggen och huvudet mår inte så jätte bra just nu alltså.

ikväll ska jag iväg på ett spinning pass, det ser jag fram emot. har lite ont överallt bara, men det ska vi nog klara ändå.

ciao

tisdag

Idag hade vi enbart prov i skolan, så vi slutade vid 10. Då åkte vi till willys och handlade lite inför våran matlagning. det blev as goda köttbullar, jätte god förrätt och mumsig äppelpaj. Sverige var ett säkert kort när det gällde mat, inget fel på det inte. om man jämför med halloumin och så..
Vi hade det minst lika trevligt idag när vi lagade maten, vi tog lite kort och efter maten så var jag och emma tvugna att dansa bort den.. det blev lite "modern" dans om man kan kalla det så, vi glänste iallafall på dansgolvet! haha.
När de hade åkt hem så drog jag ut och sprang en runda, det var skönt. har inte varit ute och sprungit på as länge!

ska se på tvn nu.

ciao

måndag

Då var det dags för en ny vecka, och jag är trött som vanligt på måndagar.
Denna veckan har vi två prov så det blir en plugg vecka.
Imorgon ska vi laga mat igen, då blir det svensk mat, Köttbullar, potatis, brunsås och lingonsylt, sedan blir det även någon typisk förrätt och efterrätt. som efterrätt blir det säkert någon paj, äpplen eller rabarber är väl typiskt svenskt?

Imorgon har vi prov i pedagogisk ledarskap så det ska jag fortsätta att plugga snart. ska även käka lite mat tänkte jag.
Klockan sex ska jag iväg och träna på kmti, idag blir det centre pass 25 min och sen ett pilates pass 50 min. det ska bli kul att testa på pilates, har bara gjort det en gång och då var det väldigt svårt. fast om man bara kommer in i det och går på det några gånger så känns det nog bättre sen.

nu ska jag gå och plugga intensivt tills jag ska iväg och träna.

ciao


söndag

Igår åkte jag och kollade på Lindas match vid tre, träffade även Sara där, sedan kom även Emma och Anna.
Det var så kul när Sara berättade att hon hade varit hemma hos en gammal klasskamrat till oss dagen innan och de hade hittat ett häfte som våran lärare hade satt ihop med massa dikter som alla i klassen hade skrivit i 9an, shit vad vi skrattade. hon hade hittat min och carolines som vi hade gjort, vi hade typ gjort ett rim om alla i klassen, herregud det hade jag glömt bort, men när hon sa det mindes jag!
Efter Lindas match, den slutade 2-0 till dom, så drog vi hem till Lindas mammas nya lägenhet på rud. Det var en jätte mysig lägenhet! Vi packade upp våra matkassar vi hade med oss och började sätta igång och laga mat.
Först ut att äta var Halloumin, det var inte riktigt som jag hade tänkt mig, konsistensen var inte alls som jag hade tänkt mig och inte så jätte god enligt mig. men linda och emma tyckte det var jätte gott, medans jag och anna tvekade lite.. Den såg mycket godare ut en den var.
Sedan blev det moussaka, grekisk sallad och tsatsiki, det var gott! eller ja zucchinin och auberginen  var inte det godaste men fick plocka bort det och äta det andra, då var det jätte gott.
Senare så skulle vi äta efterrätt, det var pannacotta med fruktsallad, det var nog det godaste den kvällen! jätte gott var det.
Men det var en väldigt trevlig kväll, dock blev vi lite trött efter all matlagning och ätande. Jag ser fram emot att vi ska göra såhär en gång i veckan nu framöver!



Idag blir det att plugga Pedagogisk ledarskap, som vi har prov i på tisdag! sen ska jag ta och läsa lite samhäll och svenska.
Senare ikväll ska jag även baka en paj till pappa, eftersom det är Fars Dag idag!


Halloumi                           Grekisk sallad                Tsatsiki

Moussaka                        Pannacotta med             Emma och Anna
                                           fruktsallad   

ciao

lördag

Igår  var jag och caroline ute och åt mat på resturang Freden, det var väldigt mysigt. Vi hade ju bokat bord där, och det visade sig att vi hade fått ett litet runt bord till två personer, först tänkte man att det var lite knepigt när hon sa det men det gick bra det med.
Vi åt entrecôte, pommes och sås, det var mumsigt, men man blev mätt som fasen. Efter maten beslöt vi oss för att inviga det nya caféet, Coffeehouse by Geroge. det är ett nytt fik som ligger snett emot arkaden, det var jätte mysigt där inne, jätte fin inredning och sen var det väldigt stort!
Caroline stod även för skjutsen, det gick strålande, du är så duktig!

<3

fredag

Idag är det fredag och det innebär att det är helg, och det betyder att jag är väldigt glad!
Ikväll ska jag och bästa caroline ut och fira att hon har varit så duktig och tagit körkort, vi ska fira med lite mat på resturang Freden, det ska bli mimsigt tror jag nog. För trevligt det vet jag att det kommer bli <3 Dagen till ära så ska jag för första gången åka med bara caroline, ingen övningsskylt på alltså! hehe, nej men det kommer bli kul!

Igår var föressten mamma och pappa i Stockholm över dagen, de sa att de hade köpt en varsin överrasking till mig och terran, så det blev spännande att se när de kom hem. Och vet ni vad jag fick?: SEX AND THE CITY FILMEN! shit vad kul, har ju inte sett den än och har tänkt hyra den så det passade perfekt att få den, tack världens bästa mamma och världens bästa pappa för det <3

Vi hade redovisning i svenskan förut med, det gick bra tror jag, det kändes som att många lyssnade och hängde med bra. Det var  även kul att lyssna på alla andras med faktiskt. 
Imorgon blir det projektarbete, vi inviger kokboken med att laga grekisk mat. det ska bli väldigt kul och förhoppningsvis väldigt gott med.
Kaffe blir nu.

ciao 

torsdag

Då var det bara en dag kvar tills helg, det ska bli skönt. jag tror jag behöver sova ut lite.
Idag har jag bara varit i skolan. har kännt mig väldigt övertrött, så känns som att man har skrattat åt allt, det är ju väldigt kul, men kan faktiskt bli lite jobbigt efter ett tag när man inte kan ge sig fast det roliga egentligen är över, haha.

Imorgon har vi svenska redovisning, teckenspråk, det ska bli kul. med tanke på att vi jobbat så mycket med det och vi tycker att vi har fått ihop det bra, får hoppas bara att det blir lyckat!
Så nu ska jag gå och skriva rent det jag ska säga på min dator.

Barack Obama Usa:s nya president, tummen upp för det!

ciao

presidentvalet i usa

Då avgörs presidentvalet i USA i natt då. Jag hoppas verkligen att det slutar som det verkar nu, att Obama tar hem segern. Det skulle nog verkligen bli en stor förändring för amerikanerna, en bra förändring alltså. Det skulle nog inte bara påverka landet, utan hela världen. Så jag hoppas alla gör ett klokt val och rösta på Obama nu.
Tyvärr orkar jag inte stanna uppe och kolla på vakan, för behöver sova. och imorgonbitti får man ändå reda på hur det har gått. Men det skulle ju vara väldigt kul att följa det med FIlip och Fredrik, det får bli ifall jag inte kan sova isåfall.


håller tummarna

tisdag

Idag har jag verkligen varit trött, det kommer verkligen efter när man sovit dåligt några nätter tidigare.. så idag har jag kännt mig lite halvt borta, och gör det även än.
I skolan hade vi ped.led och det var väl som vanligt, ganska slappt. vi var även på föreläsning med Ulf Carlsson, han pratade om ledarskap, det var intressant.
har nyss druckit en STOR kopp kaffe för att försöka komma iform så jag orkar börja plugga snart! har nämligen prov imorgon..
jag kanske tar mig en liten sovpaus sen ocks ifall jag inte orkar, funderar även på att gå ut och gå en sväng. det vore väldigt skönt.

nu väntar aktieboken.

ciao


måndag

Denna dag måste jag börja med att skriva GRATTIS TILL CAROLINE SOM TAGIT KÖRKORT!! du är så jätte duktig bruden! då ser jag fram emot några härliga åkturer inom kort.. jag ser även fram emot tårtan som vi ska fira detta med!
men måste bara skriva GRATTIS en gång till, fyfan vad kul! du är bäst.

Idag började skolan då, det var väl inte så jätte kul kanske, fast på ett sätt väldigt skönt att komma tillbaka in i det vanliga.
jag var väldigt trött idag bara, eftersom jag inte alls kunde somna igårkväll, tror klockan var vid 1-halv 2 när jag kollade på klockan sist, fyfan vad jobbigt. så nu sitter jag här med en kopp kaffe och har lite småont i huvuvdet för att jag är trött.

nu ska jag snart gå och plugga samhällskunskap, aktier, det suger vill jag lova.

ciao
<3


m


riktigtbra

(7-8/3 -09 denna helgen ska jag gråta, hela helgen..)

söndag

Idag är det söndag, vilket innebär att man ska vara duktig och plugga hela dagen.. fast jag kan inte riktigt påstå att jag har varit så duktig än så länge. man känner just nu när det är sista dagen på lovet att man bara vill slappa och inte bry sig, inte sitta och nerda med skolböckerna..
men snart ska jag nog ändå ta mig i kragen och sätta mig en liten stund hos mina kära böcker, annars blir det bara jobbigt i veckan.

igår kom mina snygga vänner hem till mig och vi skulle plugga lite, men att säga att man ska plugga en lördagkväll är inte något jag rekomenderar! men vi kollade lite på datorn efter recept till vårat projektarbete, "kokboken" iallafall, men sen så slutade det med att vi satt och pratade om en massa annat istället för kokboken. vid 8 drog de in till stan, emma skulle på bio, så då gick jag och caroline ut och gick en sväng. det var väldigt trevligt och skönt att komma ut på en runda, det var även kul att träffa min älskade vän som jag inte träffat på hela lovet, eftersom jag varit sjuk. tack vännen för att du finns <3

snart blir det käk, mammas hemlagade köttbulla som är det bästa som finns!

ciao


för bra för att vara sant <3

höstnytt

Det vore verkligen inte helt fel med lite nya kläder, skor och väskor nu när hösten/vintern är här.
Sitter här och kollar runt lite på olika sidor.

hittade lite:
                                     
           
kjol med högmidja 198:-                pumps 799:-
hm.se                                                 scorett.se                            
      
                                                                                                         
             
kjol $17.80                                cardigan $27.80               
 forever21.com                          forever21.com


            

skinnjacka $39.80                  klänning $19.80
forever21.com                         forever21.com 


kan hålla med om att det blev ganska mycket svart, men vintern är ju faktiskt en ganska mörk årstid, så då får man faktiskt lov att använda svarta/mörka färger på kläderna!! så det så. 


                 


Lördag

Då var det lördag, en dag kvar till skolan börjar igen. men ska på ett sätt bli rätt skönt att komma in i det vanliga igen, fast det beror nog bara på att jag varit inne hela lovet nästan.. annars hade jag nog önskar flera veckor lov till!

var på bergvik en sväng förut med mamma och terran, vi kollade lite, mamma köpte en tröja. men sen orkade vi inte vara kvar på vi åkte och handlade och sen åkte vi hem. men det var väldigt skönt att komma ut och göra något.
om en liten stund kommer emma,linda och anna hit, vi ska plugga lite och sen blir det väl lite annat också, det brukar det bli när vi ska plugga. men det ska bli väldigt trevligt att få hit lite folk, var ett tag sen.

sitter här just nu och dricker en kopp kaffe, det är underbart.

ciao


RSS 2.0