onsdag

Idag är det nyårsafton, så jag ska väl snart börja göra mig lite mer iordning. Caroline kommer om ett tag och då ska jag locka hennes hår inför kvällen, det kommer bli tjusigt det. Själv har jag ingen aning om vad jag ska göra med mitt hår, det är alltid detta problem när det gäller mig. Men jag ska väl hitta på något snyggt antar jag.
Jag och caroline tänkte att vi skulle ta oss en runda i spåret förut, eller ja vi gjorde ju det, bara att det inte riktigt blev lika mycket löpning som vi hade tänkt oss, men vafan det är inte alltid man orkar och vi var ju ute iallafall.
Lite senare sen så ska vi åka till Linda, där ska vi äta mat och förfesta lite, sen drar vi vidare. Har inte riktigt bestämt vart man ska än, men det finns lite olika och det blir nog kul vilket som.

Nu ska jag dricka lite kaffe och invänta caroline.


GOTT NYTT ÅR!






söndag

Ja nu var det verkligen ett tag sen sist jag skrev, men man har perioder då man inte har lust.
Så vad har hänt den senaste tiden? Jo förra helgen firades Linda som hade fyllt 18. På fredagen var vi ganska många ifrån klassen och det var verkligen jätte trevligt. På lördagen var det maskerad och inte lika mycket folk men minst lika trevligt.
Nu i veckan har det varit jul, det har varut mysigt. Men tyvärr har det varit dåligt med någon julstämning, kan ju iofs bero på vädret, det är ingen snö och på julen ska det vara en massa snö!!
Den 23e var vi ute och åt mat med släkten, det var trevligt. På julafton var mormor, morfar och morbror med familj här och åt lite jullunch, senare på kvällen åt vi julmat och öppnade paket.
Och jag fick världens bästa julklapp! EN METALLICA BILJETT, ååååååhh vad underbart. Jag blev väldigt förvånad först när den låg där tillsammans med pengarna, då sa pappa att han tyckte att jag skulle ha den istället för han. Så jag ska åka och se metallica den 8/3 med Anders och Erik, vilket kommer bli as bra.
De senaste dagarna efter jul så har det varit väldigt slappt och skönt, har lagat mat med Anna, Emma o Linda, varit på stan en sväng med kroken och idag gick jag och mamma fram och tillbaka till bergvik, det var väldigt duktigt av oss.
Nu så ska jag snart träffa min snygga vän caroline! Vi ska väl ta oss en promenad och eller fika eller något liknande.

På onsdag är det nyår, jag hoppas det blir kul. Men jag hoppas inte på för mycket, allt tjat om att nyår kommer bli så bra blabla.. Men jag tror att det kommer bli som alltid när man är ute, inget speciellt för att det är nyår, utan det blir som man gör det till och då får vi se till att göra det as bra.

Bilder från Lindas helg:
 

fredag

Nu är det jullov, helt underbart!
Så idag har man bara varit i skolan och typ fikat och suttit i aulan. Sen drog jag och caroline in till stan där jag handlade lite julklappar och sånt.
Ikväll ska vi hem till Linda och fira att hon fyllt 18 år, och det ska bli as roligt! Så jag tänkte att jag skulle lägga mig i min säng och se på lite sex and the city och vila inför kvällen, är grymt trött nu.

ciao

tisdag

Imorse vid tio åkte jag till skolan för att träffa Anna, vi skulle jobba med vårat psykologiarbete. Det går bra, vi är snart klara, vilket är skönt.
Vi gick och åt julbord innan vi åkte in till stan. Där fikade vi och firade Linda, som fyller 18 idag!! Hon klarade även teoriprovet imorse, så dubbel-grattis till henne! <3
Det var väldigt mysigt att fika. Efter att vi suttit där ett tag så drog vi oss iväg för att kolla på julklappar osv. Jag har nu köpt 3 vilket känns jätte bra, har bara två kvar! gött.

Nu ska jag gå och krypa ner i min säng och kolla på tvn.

Ciao
18!!

måndag

Nu är det bara en vecka kvar tills jullov, och det ska bli underbart skönt.
Imorgon fyller Linda 18 år!! Grattis till henne. Så till helgen blir det att fira henne både fredag och lördag, så det ser jag fram emot.
Imorgon är vi lediga, men jag och anna ska till skolan och göra vårat psykologiarbete och sen ska vi äta julbord och sen ska vi åka in till stan och fira Linda med en fika, det blir mys!

Nu ska jag slappa framför tvn, gud så skönt.

ciao

lördag

Igår kväll åkte vi till Anna på Lorensberg för att ha lussevaka. Det började med mat, tacos var gött. Sedan så kollade vi lite Sunes jul, fyfan vad det är roligt. Anna hade med sig Alias, som vi spelade. Det var kul, men det gick väl inte jätte bra för mig och david, haha. Fast Anna och Linda var lätt roligast; detta fast i singular, inte ett får utan ett annat djur, hahah. Senare drog vi till pulkabacken och åkte lite, var jäkligt kallt om mina fossingar bara, hade ju bara vanliga gympaskor, men överlevde ändå. Tillbaka inne hos Anna så drack vi glögg och åt lussebullar, senare drog vi på Svensson Svensson och då var väl klockan närmare halv 3, så några gick och la sig. Men vi andra satt uppe, senare vi halv fyra gav två till upp och då var vi bara fyra kvar, så vi kollade på Nyckeln till frihet, var så trött så satt i fåtöljen och sov lite då och då, men det jag såg av filmen var bra iallafall. Vi gick och la oss halv sju för att få oss några timmars sömn, kände att det kanske behövdes. Vaknade vid halv tio, kollade lite Svensson Svensson, sen åt vi frukost och vid tolv åkte vi hemåt.  Det var en jätte lyckad kväll/natt!
Hemma har jag inte gjort så mycket mer idag, bara slappat, varit ute och gått och sett på tvn.

Imorgon ska vi laga mat, Fransk mat står på schemat. Det blir kul det. Vi åker hem och våldgästar Emma i Deje.

Ciao

torsdag

Då har jag nyss varit iväg på ett box-pass, det är fan jobbigt. Men idag var det inte lika mycket armar, så jag är inte lika skakis som jag var förra gången.
Det har annars varit en slapp dag i skolan, teckenspråket är drygt som vanligt varje torsdag, men annars så vare bra. 

Imorgon är det det årliga lucia-spexet i skolan, och det ska bli as roligt! Det är kul iår eftersom det är mest treor som är med, och då är det många man känner med.
Imorgon kväll blir det att ha lussevaka, det blir hemma hos Anna i klassen med ett gäng brudar och kanske någon/några killar. Det ska bli as mysigt, då ska vi käka tacos, se på en massa filmer, där inräknat Sunes jul!! så jäkla bäst är vad det är <3 Det blir nog även Kvarteret Skatan, Svensson Svensson, Nile City och sen får vi väl ta ett gäng skräckfilmer med.

Nu ska jag kila iväg till fotbollshallen och hämta mina ledarpengar.

Ciao

tisdag

Det är helt sjukt vad fort det blir mörkt vid den här tiden på året, man åker till skolan när det är mörkt och åker hem iallafall när det börjar mörkna. Det är inte jätte kul med tanke på att man blir så mycket piggare och gladare när det är ljus.
Fast det som ändå är positivt är att när det blir mörkt ute så lyser alla mysiga ljusstakar, så man får lite julstämning.

Tog mig jämt en paus ifrån pluggandet, kände verkligen att det var dags, med tanke på att jag läst en hel del nu.
Om en stund ska jag nog laga mig lite mat, fylla på så att jag orkar plugga resten av kvällen. Funderar även på om jag ska bada sen, det vore väldigt skönt. 

Jus det, idag är det min namnsdag. Grattis till alla som heter Anna!
(Emma är ju bara för söt, jag och anna fick ett varsitt kort och en påse med pepparkakor som present till våran stora dag förut i skolan!)


ciao


måndag

En ny vecka har börjat, och det känns verkligen att jullovet närmar sig. Och det ska bli underbrat skönt. Då ska jag verkligen förska ta igen mig så man orkar med ett sista ryck i skolan innan studenten, shit det är inte långt kvar nu!

Denna vecka blir det inte jätte mycket plugg, men ekonomi provet på onsdag blir nog inte roligt.. Måste nog komma igång och plugga endel nu.

Sitter just nu här med en kopp kaffe, gott. Ska snart dra iväg till kmti och köra spinning och center, det ska bli väldigt skönt, eftersom jag inte tränat sen förra tisdagen. Ikväll blir det läsa ekonomi endel och se på prison break.
Imorgon börjar vi 10.00 och slutar 11.30, rätt ovärt men ändå gött.

ciao

söndag

Idag är det söndag och det är andra advent, mys. Jag och mamma har precis bakat lussebullar! gud så gött!
Om en liten stund så kommer caroline hit, så ska vi fika, lussebullar och kaffe.
Idag ska jag även försöka plugga en del, ska skriva klart diktanalysen och även läsa igenom samhällen.

Igår kväll var jag och caroline ute och gick, vi gick in till stan. När vi kom gåendes vid torget så tänkte jag att vi går rakt istället för att svänga så vi går förbi arkaden typ, då kom caroline på en grej!
- Anna tänker du på samma sak som jag?
- Jag vet inte,kanske, vad tänker du på?
- Vad tror du om vi ska gå denna vägen?!
- Jaaa nu vet jag, KAFFE!
Så vi drog in till Coffee house by George för att mysa med en kopp kaffe. En kaffe som kostade 25 jäkla spänn, så gott var faktiskt inte kaffet så att det var värt så mycket. Men med rätt sällskap så spelade det ingen roll, mysigt var det.

ciao


lördag

Det var så underbart att sova ut imorse, inte känna sig tvingad att gå upp ur sängen, det är det bästa med helgen. Men nu kommer vi till det lite mindre roliga med helgen, man har alltså varit i skolan en hel jävla vecka och är hur trött som helst.. så ska man sätta sig hela helgen och plugga en massa skit, fyfan för det alltså.
Men det är väl bara att ta tag i sig själv snart så man får något gjort och kan slappa ikväll istället.

Igår morse så hade jag ju matte c prov, det var dyngsvårt. Så jag håller tummarna för ett g iallafall, ett ig vore inte jätte kul.. Men det var skönt att ha det gjort nu iallafall så att man kan släppa det ett tag framöver.
Igår kväll lagade vi mat, amerikansk mat blev det. Det var väl sådär, alltså våra hemmagjorde bröd och hamburgare var goda, men om man sen även äter feta toast med jordnötssmör och cupcakes på det, då blev man lite smått illamående i slutet på kvällen. Men jag tycker ändå att vi lyckades bra, som sagt vi har ju ingen kockutbildning eller liknande så vi gör så gott vi kan. Och inte nog med att maten blir bra, så har väldigt kul när vi lagar den!

Förut var jag och mamma ute och gick, det var väldigt härligt. lite smått blött och slaskigt men skönt att komma ut och få frisk luft, för nu jäklar blir det att köra hårt med pluggandet.

ciao

torsdag

Då var det fredag imorgon, veckorna bara försvinner iväg, det är ju skönt med tanke på att det då är jullov snart, men ibland känns det som att man inte riktigt hänger med i den höga farten.
Det är så mycket på en gång just nu känns det som, det är en massa i skolan, allt som ska fixas till studenten börjar man bli lite stressad över.. Men det är egentligen bara att försöka slappna av och ta det i sin takt, så ska man se att allt blir bra ändå.
Jag vet inte riktigt vad det har varit idag, på morgoneb var allt som vanligt och jag kände mig på bra humör, men senare under dagen började jag känna mig på dåligt humör och riktigt sur över något vad jag var sur för vet jag inte, men antar att det kan vara så ibland. Men det kan kännas lite jobbigt när det går ut över andra, alltså inte att man är otrevlig eller så men bara verkar allmänt grinig på något och det är verkligen inte roligt.

Imorgon har jag Matte c prov, och det är så jäkla svårt och mycket. Ska snart fortsätta plugga så att jag iallafall klarar ett g imorgon, vore inte helt fel.
Efter skolan imorgon ska vi laga mat, Amerikansk mat blir det då. Det ser jag verkligen fram emot; att få umgås med de bästa och få släppa skolan för en liten stund. Det känns som att det behövs just nu, med tanke på att jag lätt stressar upp mig när det blir mycket att tänka på.  

Nu blir det att sätta sig och råplugga matte och dricka kaffe.

ciao

RSS 2.0