söndag

Då var det dags för skola imorgon igen då, helgen går alldeles för fort. Man hinner ju verkligen ingenting, eller ja lite hinner man ju, men absolut inte så mycket som man vill hinna!

I fredags var jag hemma och myste, jag kände att jag behövde ta det lugnt och försöka bli frisk ordentligt. Det var väldigt skönt och behövligt.
I lördags var vi några stycken hemma hos Emil och kollade på Sverige-Portugal, det var jätte trevligt. Linda kom och hämtade upp mig för att åka till emil, hon hade med sig Zimba, som hon var hundvakt åt, söt hund!
Det var tänkt att vi skulle plugga lite matte hos emil innan matchen började, men det blev det inget med. När alla andra började kolla på Robinson så kom emma på att hon ville ha vindruvor, så vi bestämde oss för att bege oss till Wallinders. Då kom emil på den brilljanta idén att vi skulle ta tandemcykeln som stod på hans baksida, det tyckte jag och emma lät som en as bra idé, med tanke på att ingen av oss tidigare cyklat på en sån. Jag fick sitta längst fram, för emma vågade inte! Så när vi skulle börja cykla, så var det en bilväg vi skulle ut på. Det började med att jag inte kunde svänga och vi höll på att krocka med en bil, eller ja, bilen höll på att köra på oss eftersom vi körda ut mitt framför den.. Men som tur var så saktade den in, eftersom de i bilen förstod väl att vi inte var så rutinerade när det gällde att köra tandem.
När vi väl kom fram till hur den skulle köras så begav vi oss till Wallinders. När vi hade handlat färdigt så ville vi inte åka direkt hem, med tanke på att där kollades det på Robinson, så vi drog iväg på en liten tur. Vi åkte runt i stan en sväng, alla kollade på oss och vissa sa typ:-shit, vilken coooooool cykel! Vi cyklade sedan tillbaka hem till emil, där vi bestämde oss för att skrämma de andra.. så vi gick till baksidan och ställdes oss utanför i mörkret och bara stirrade in på de andra som satt vid tvn, de såg oss inte först.. men sen så vände sig anna g sig om, och jäklar vad hon skvatt, likaså kroken, hon blev rädd! Det tyckte iallafall jag och emma var svinkul! När vi kom innanför dörren så får vi igen för att vi skrämmdes, för där står emil bakom klädhängaren, jag blir as rädd och emma med, haha. Det var lite från "B1 och B2:s fantastiska äventyr!" 
Det var gött att Sverige fick med sig ett poäng hem iallafall i matchen! Och vad fan har Chippen gjort med håret!?!?!?!?!  Jag saknade Zlatan iallafall!
Det blev lite sent hem från emil med.. var tänkt att vi skulle åka typ efter matchen, vid tolv.. men tiden bara rann iväg, vi körde lite charader och satt och pratade. Och sen helt plötsligt var klockan halv fyra! och inte nog med det, man skulle ju vrida fram klockan en timma, så den var halv fem när vi åkte hem! haha. Men det var en trevligt kväll!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan kolla på tvn en stund.

torsdag

Nu är jag precis hem kommen ifrån kroken, vi har lagat en efterrätt till projektarbetet som vi hade gjort fel på. Den var god!
Idag hade vi det muntliga provet och det gick helt okej, men vi får väl se vad henrik tycker, man vet ju aldrig med han.. Men det är väldigt skönt att ha det gjort nu iaf. Då är det bara matten och svenska b, skrifliga nästa vecka!

Imorgon är de fredag och det innebär helg sen, ska bli as gött! På lördag blir det fotboll!! (Sverige-Portugal).

Nu ska jag nog göra iordning lite te och sätta mig vid tvn.

<3


When it hurts to look back, and you're scared to look ahead, you can look
beside you and your best friend will be there.
<3

onsdag

Fyfan vad jag hatar att hosta, sån där jobbig torrhosta som aldrig vill ge sig.. Imorgon ska jag ha mitt muntliga i Svenska B och då vill jag verkligen inte få en hostattack när jag står och redovisar! Tog en tablett nu, får hoppas det går över..
Jag längtar verkligen efter att få träna nu, har inte tränat på 1,5 vecka, det är fan länge det..

När jag kom hem från skolan idag så pluggade jag, eller ja inte direkt, såg lite på tvn och åt mat och så innan jag drog igång.. men sen så skrev jag mitt pm inför talet och skrev ner vad jag ska säga, så det känns bra just nu iallafall, man blir väl alltid nervös när man väl står där!

Nu är terran iväg och hämtar sitt stipendium hon fick från hammarö gf, jätte kul!! Är så stolt över min stora syster! <3

Nu ska jag krypa ner under mitt täcke och se på tvn!

tisdag

Det är SOOOOL ute och det är underbart! Synd bara att jag fortfarande är förkyld, annars skulle jag satt på mig mina löparskor och dragit ut på en runda, det hade fan varit drömmen i detta väder. Men istället så ska jag sitta här inne och plugga, drömma mig bort lite när jag ser vädret ute..
Jag sitter för tillfället och skriver på mitt muntliga i Svenska B (NP). Det känns lite halvt, vet ju vad jag ska prata om, men det svåra är ju ändå att få ner allt bra på pappret.. en bra inledning och avslutning och helst något vettigt emellan där.. det är svårt, men det ska jag nog klara! Får köra på nu ett tag!

Igår var vi hos Anna G och såg på hockeyn! Det var jätte trevligt, och vinst med 6-0 är aldrig fel! Man börjar se att finalen närmar sig nu, vilket känns braaaa!

På torsdag är det bara en vecka kvar tills jag fyller år, shit vad fort det har gått!! Det känns som att jag nyss fyllde 18, men nu helt plötsligt blir jag 19 snart.. bara ett år kvar till 20!! Det blir grejer det!

Plugga vidare blir!..


sommar vore inte helt fel nu..


torsdag

Jag glömde nämna i mitt tidigare inlägg, att jag inte bara är tillbaka på bloggen för Emmas skulle, utan även för min mycket andra trogna läsare; Caroline "kingen i bingen" Gustafsson!

Ni ska komma ihåg nu att jag skriver enbart för eran skull!

PUSS

lördag

Jag ska nog snart börja blogga igen, det är tack vare att mina läsare har börjat sakna mig och min blogg..(eller rättare sagt, min läsare emma har saknat mitt skrivande iallafall..) 

Men jag hinner inte nu och vet inte helle rvad jag ska blogg om.. men ska ta tag i det snart!

ciao

RSS 2.0