M

I can't remember anything
Can't tell if this is true or dream
Deep down inside I feel to scream
This terrible silence stops with me

Now that the war is through with me
I'm waking up, I cannot see
That there's not much left of me
Nothing is real but pain now

Hold my breath as I wish for death
Oh please God, wake me

Back in the womb it's much too real
In pumps life that I must feel
But can't look forward to reveal
Look to the time when I'll live
Fed through the tube that sticks in me
Just like a wartime novelty
Tied to machines that make me be
Cut this life off from me

Hold my breath as I wish for death
Oh please God, wake me

Now the world is gone I'm just one
Oh God help me
Hold my breath as I wish for death
Oh please God, help me

Darkness
Imprisoning me
All that I see
Absolute horror
I cannot live
I cannot die
Trapped in myself
Body my holding cell

Landmine has taken my sight
Taken my speech
Taken my hearing
Taken my arms
Taken my legs
Taken my soul
Left me with life in hell



Åh, Metallica. Längesen jag lyssnade på dom. One, den låten live, det går inte att beskriva den känslan riktigt, det var bara sjukt mäktigt. Eller ja hela konserten på Stockholm stadion var något utöver det vanliga. Avslutningen med Seek and Destroy var ett perfekt avslut på en mycket minnesvärd kväll.



Friday

Idag är det fredag, är ledig. Så idag har jag hunnit ta en låång promenad, handlat, pluggat och snart tvätta. Ikväll kommer Emma den bakfulla och Terran den store(?) hit och myser med tacos, ska bli skönt med en lugn helg! Ladda inför Hallvärmländskan i Degerfors på söndag. Foten är som den är, men jag hoppas att den ska hålla ett tag framöver..

Det känns riktigt bra att ha kommit igång med träningen nu igen, jag ska fan hålla mig frisk nu! Fotbollspass, fyspass, löpning, friskispass och långa promenader är verkligen livet. De som inte motionerar vet inte vad de går miste om, man mår så otroligt mycket bättre. Och man behöver inte spela i lag, gå på gym, det räcker att bara komma ut och gå, det kommer man långt på!



Åh, jag saknar de gamla fotbollstiderna!


E

Tjatja bloggen!  
Detta är min vän, Emma. Hon är en glad och rolig filur som man aldrig har tråkigt med. Vi hittar alltid något roligt i det kanske lite tråkiga och ser till att skämta så mycket det bara går. Att alla i våran närhet inte förstår hälften av det vi säger spelar ingen roll för oss, så länge vi tycker det är roligt, ja då är det kul! 
 


Genom åren har vi upplevt väldigt många roliga, intressanta, lite konstiga och ja, alldeles underbara saker ihop! Minnen för livet. Sommaren/hösten/vintern efter studenten kan man säga var ganska intressant, då hände allt och lite mer. En kväll när vi hade varit ute så satt vi inne på donken och väntade på våran buss, fullt upptagna i det som händer där inne ser vi inte först att våran buss kommer, när vi sedan får syn på att den sista bussen hem står utanför, får vi panik och ställer oss upp och ska rusa ut, jag missar dock att dörren är öppen och syns ogenom glasrutan på sidan, vilket gör att vi tror av någon konstig anledning att dörren är stängd och att man går ut på sidan(även fast dörren aldrig varit där..). Vi har som sagt panik för bussen så vi rusar och jag ska öppna dörren, emma hjälper till genom att butta mig in i "dörren", detta resulterar i att jag springer rakt in i glasrutan, mitt huvud fick sig en rejäl omgång. Vi fattar inte först vad som hänt, men när vi inser vad vi gjort blrjar vi as garva och springer ut till bussen, hoppar på den och skrattar hela vägen hem, jag håller mig för huvudet och förstår nog inte riktigt vad som hänt, det bara pulserar i hela skallen. Väl hemma tar vi fram ett glasspaket som jag kyler ner huvudet med, när vi sedan inser att glassen börjar smälta, ja då är det lika bra att äta upp den. Där sitter vi, två idioter kl 04.00 på natten, en med en stor bula i pannan, och äter glass. Värd kväll skulle jag vilja säga!



Som sagt vi har aldrig tråkigt..



Våran doktor letar fortfarande efter felet..



Det finns så himla mycket man skulle kunna skriva om oss, och Emma, men mycket håller vi nog för oss själva, haha. Vi pratade häromdagen om när vi hängde på Score när vi var 18. Vi skrattade en del när vi kom att tänka på när fotbollslaget från Flen flockades runt oss, och senare drog vi på efterfest med dom på Scandic, (?!) Haha roliga tider. Den sommaren var vi arbetslösa, vi spendera nätterna i de arbetslösas säng, dagarna på waynes och helgens kvällar ute. Vi levde drömmen kan man säga. Och de fantastiska statusuppdateringarna: "Snos, vin, gratäng, chilinötter och skaka lurviga med larsson ikväll!" ÅH MINNEN!

Våran Stockholms resa är icke att förglömma. Emma ligger i badkaret och jag sitter bredvid, dricker vin och läser erotiska noveller, det tyckte iallafall vi var roligt. Vi åkte taxi över halva jäkla stockholm för att hitta ett bra ställe, tillslut fann vi ett, bra eller dåligt, det spelade ingen roll vi dansade och hade en askalas kväll. "Beat it"
Dagen efter blev det shopping, i den mån vi pallade, var dyng trötta..

Jag kommer aldrig glömma när jag kom hem i augusti 2010 från London, när Emma hade smygit med till Skavsta flygplats för att hämta mig. Hon ringer och frågar om jag är hemma i sverige, jag blir jätte glad bara av att prata med henne. Vi går mot bilen när vi pratar, helt plötsligt säger hon att jag ska vända på mig så att hon får krama mig, jag fattar inget(blond?). "Men Anna förfan VÄND på dig!!!" Och där kommer Emma från ingenstans, åh jag minns det som det vore igår. Det fanns inget som kunde få stopp på vårat kackel i bilen hem, 3 timmars resa..

Nu under jul flyttade Emma in till mig, på juldagen. Vi levde drömmen hela veckan. We are in miami bitch, untz untz untz! Hade vin och roligtajm på juldagen, tog oss en tuplur kl 20 innan vi skulle dra till nöjes vid 22, det var lite weird... Men sen var det fullt ös medvetslös. På mellandags rean dagen efter gick det inte fort, vi orkade inte med alla människor och alla affärer. Så vi gick in på apoteket och shoppade lite, där var det iallafall lugnt.... På kvällarna hade vi mys i soffan, åt massvis med godis, jordnötsringar, glass.. Vi grillade marsmallows och drack te på våran hajk och vi hann även ta oss en tur till miami och dricka paraplydrinkar. På nätterna låg vi och pratade i några timmar, hade djupa konversationer om Barnen i kloakerna i ukraina, invandringspolitik, sveriges regering, min framtid och vad vi skulle äta dagen därpå. Onsdagskvällen fick bli en tur till Alfie, där vi åt as god mat! Emma, du är mer än välkommen att flytta in snart igen, aj lav jo!


Det var lite från mig, kommer antagligen mer snart. Du e bezt, bästis!
I LOVE YOU, JAG ÄLSKAR DIG <3




frädag

 




Imorgon kommer ett himla roligt inlägg om en liten fis... hon har tjatat så himla länge om att jag ska skriva något, så imorgon får hon ett eget inlägg, snällt va?!


löpning

Ikväll stod det löpning på schemat med laget. Vilket skit väder att springa i dock, massa småregn som gör att man blir jätte blöt, hade ju varit betydligt skönare att ta sig en löptur längs stranden i soluppgången...
Efter träningen åt vi pizza, kändes ju jätte bra att smälla i sig efter att man sprungit, not.. Men det var trevligt!

Det går verkligen inte en dag utan att jag funderar på vad jag vill göra med mitt liv, alltså om jag vill fortsätta med min utbildning eller göra något annat. Det är så mycket som lockar från olika håll, men det är så svårt att bestämma sig. Det snurrar i min skalle... I vår blir det iallafall att plugga vidare, det känns ändå helt okej!


Man kanske borde sova snart, typ nu.. Godnatt!

..





miss you


Åh vad jag sakner er! mina underbara små tjejer<3 

Jag saknar så mycket från London, kan man inte få spola tillbaka tiden för en kort stund? Det är så mycket nu i efterhand man minns och undrar varför man inte njöt mer av stunden då.. Det är många stunder i livet man borde uppskatta mer än vad man gör, man tänker att det där kan jag göra igen längre fram. Men ibland inträffar saker, som gör att hela livet vänds upp o ner, då ångrar man sig att man tänkte som man gjorde. Livet är märkligt. Ibland får jag inte ihop det, händer allt av en anledning? Jag tvivlar på det, vissa saker som hänt ser jag absolut ingen mening med.
Det enda man kan göra är att försöka uppskatta allt mer och ta vara på alla dagar man får med sina nära och kära.

Nej nu ska jag sluta tänka så mycket på allt, läsa lite och sen sova. Upp i ottan o tvätta blir! (utan otto dock..)


RSS 2.0