Tisdag

DET SNOAR I LONDON!!!! Faaan vad glad jag blir!
(Dock kommer alla londonbor bli tokiga nu och allt kommer bli kaos, folk kan inte aka till jobbet, skolan osv..) Men det driter jag i, jag gillar snon!

pussssssss

Fredag

Okej nu tankte jag skriva lite..

Torsdagen den 11 november akte jag till Gatwick airport for att mota tva underbara personer, Caroline och Marie. De var lite forsenade sa jag vantade ca 1h pa flygplatsen, men det var det verkligen vart. Var sa himla underbart att antligen fa krama om dom!! som jag hade langtat! Vi tog taget mot victoria och sedan tunnelbanan till oxford circus, jag foljde dom till hotellet och allt gick bra med incheckning osv. Fick en pase med lingongrova, hudsalva, skumtomtar, losgodispase, julmust av dom, sa otroligt gulligt av dom! Jag akte sedan hem och sov, och laddade for en heldag pa oxford street.
Vi traffades runt 11, de hade redan borjat sin shopping och den fortsatte resten av dagen! Sa det blev kolla i mycket affarer under fredagen. Pa kvallen var vi och sag Lejonkungen, sa otroligt bra!!
Pa lordagen traffades vi pa waterloo, for att sedan ga och fixa vara biljetter till London eye. Trodde aldrig innan att jag ens skulle overvaga att aka upp, men det var fett vart att gora det! var inte alls sa laskigt som jag trodde innan. Trodde jag skulle sitta i nagot horn och bluna hela vagen, men stod faktiskt upp och kollade ut hela tiden, otroligt fint att se London ovanifran. Efter London eye akte vi till Notting hill market, otroligt mycket folk, men anda en valdigt mysig marknad. Vi kakade lunch och sedan akte vi till St Panchras, som Marie hade hort skulle ha en langsta champagne baren i London. Vi akte dit, Marie bestallde in ett glas med champagne, medans jag och caroline var snala och tog oss en varsin ol. (Kan aven bero pa att jag inte gillar champagne..) Vi tog tunnelbanan mot Leicester square och jag visade runt lite dar och aven runt piccadilly circus. Runt 5 var jag tvungen att aka hemat for jag skulle vara barnvakt..
Pa sondagen motte jag upp dom vid Baker street och vi gick mot Madame tussauds, hade inte trott att jag skulle tycka om det sa mycket, men det var faktiskt kul att vara dar! Vi tog sedan bussen till Abbey road och fotade lite vid overgangsstallet. Regnade dock och var mer folk som gjorde detsamma, sa vi fick val inga superduper kort, men riktigt nice att vara dar! Tog sedan tunnelbanan till Marbe arch och gick till primark, traskade sedan vidare nerat pa oxford street, kollade lite affarer. Sedan blev vi hungriga sa vi gick till Pizza express som lag inarheten av deras hotell. As goda pizzor dar! Ol och pizza, inga fel det. Jag foljde sedan med till hotellet och kollade pa nar de packade lite, drack aven lite vin och myste. Sedan blev klockan ganska mycket och jag skulle bege mig hemat. Var valdigt trakigt att saga hejda efter en toppen helg med tva underbara manniskor! Men vi fick forsoka se det positivt, att det bara var 1 manad kvar tills vi ses igen! Kramades en massa och sedan akte jag.
Ratt sliten efter den helgen, for man gick upp tidigt och la sig sent och fullt os hela dagarna. MEN, sa jakla vart!!!! Hade velat haft kvar dom foralltid <3

Senaste veckorna har jag jobbat mandag-torsdag som vanligt, jobbat i puben, julshoppat, varit pa bio, fikat pa starbucks, spelat massa fotboll, varit barnvakt, kakat japansk mat och massa mer.
Imorgon har jag fotbollstraning mellan 1-3, sa det innebar att jag kan sova ett tag, gud sa harligt. Fast kanner jag mig sjalv sa lar jag val vakna senast nio och inte kunna somna om... Direkt efter traning ska jag snabba mig hem och gora duscha osv, for att sedan aka till Hyde park och Winterwonderland! Julmarkna, is-rink, karuseller och bara massa mys! Ska dit med Sara, Liisi och kanske Lisa. Ser verkligen fram emot det.

Idag ar det bara 19 dagar kvar tills jag aker hem! Jag langtar sa himla mycket efter alla dar hemma!! Ska bli sa mysigt att aka hem och fira jul. Karlek till er <3

Nu ska jag dricka lite te och softa ett tag, sen blire att sova.

Puss pa er!

Torsdag

Bloggen har typ, dott?
Orkar inte skriva nagot just nu heller, men lovar att snart ar den igang igen!

pussssss


Sondag

Helt slut efter en helg med jobb och fotboll... ikvall blir det softa som aldrig forr!
Nu ska denna jobb vecka ga FORT, sa jag far pussa och krama pa min basta snart!!

hoppas alla haft en bra helg! puss pa er


Torsdag

Idag ar det EN vecka kvar till min Caroline kommer hit! oh vad kul det ska bli!!

Och idag ar det redan torsdag och det betyder att det ar sista arbetsdagen, ska bli sa skont att fa sova ut imorgon. Jobbar dock fredag och lordag kvall i puben, men far ju sova pa morgonarna iallafall.
Ikvall ska jag in till London och traffa Sara en liten svang, blir en sen fika. mys ska det bli. var sa langesen sist!

Nu ska jag stada lite, sen hamta lillfisen halv tva och spendera eftermiddagen med bara henne, sa det blir forhoppningsvis ratt lugnt.

Vaknade imorse med varldens halsont, fyfan vill inte bli sjuk, IGEN.. Sa massa te och ingen traning blir det tills det gar over. hoppas pa att jag kan spela matchen pa sondag iaf!

hade fint, pusss

RSS 2.0