måndag

sitter här med en kopp te och pluggar lite medans jag har på tvn med idol. halvkollar lite bara, för pluggandet går ju före så..
imorgon har vi först orientering på dagen, sen ska vi till skolan och äta lunch för att sedan ha prov i fältbiologi, växt- och djurarter.. det kommer nog gå bra.

imorgon när jag kommer hem får det nog bli en löparrunda och lite styrketräning hemma. måste försöka komma in i att jag måste träna på egen hand nu ett tag, eftersom vi har uppehåll en månad nu och sedan vet jag ju inte ens om jag ska fortsätta så det kan ju vara bra att det blir träning på egen hand ofta!

tillbaka till plugget..

ciao

söndag

då var helgen slut då och imorgon är det måndag och dags för en ny skolvecka.. men det är väldigt skönt att det går hyffsat fort, för då är det snart dags för studenten. det ska bli så jäkla gött! 

nu sitter jag här med en kopp kaffe och mitt godis från gårdagen, jag och caroline såg på en film: Honey. den var väldigt bra, det är kul med dansfilmer tycker jag.
idag ska det bli lite plugg, har prov på djur- och växtarter på tisdag, så det är en del att nöta in, men det ska väl gå bra.
om ett tag ska jag ut och springa i det härliga vädret, ska bli väldigt skönt.

ciao


lördag

GÖTT! idag vann laget med 3-0 mot eda, så nu är vi kvar i division 3!  det känns ju bra, eftersom det var vårat mål denna säsong. men vi får se hur det blir för min del med fortsatt fotbollspelande..

igår var jag, emma och anna på blue moon bar för att äta tacobuff'é gratis på afterwork. även där var det några killar ifrån klassen. maten var kanske inte det bästa, fanns ju typ inga grönsaker eller nått, men det var ju ändå gratis och det gick ner. vi hade det trevligt, men när klockan började närma sig åtta, så kändes det som att det nästan bara var en massa äldre, eller jag 30-40 åringar.. då kände vi att det var dags att gå. så vi drog till score en sväng, men vi gick nästan lika fort, emma skulle med sin buss vid nio och jag o anna var bara väldigt trötta.

idag har jag försökt att plugga lite, har gått sådär..
snart kommer caroline hit, vi ska mysa med någon film. ska bli trevligt!

ciao


bara för att vi är bäst <3

torsdag

provet idag gick väl helt okej, eller egentligen har jag ingen aning om hur det gick.. man vet lixom inte vad han vill ha för svar exakt, men jag gjorde vad jag kunde.
efter provet hade vi lite snack om projektarbete, först i klass, sen i våran grupp.
sedan  var det bara att cykla hem fort som fasen, för att åka iväg på min träning som började klockan 17.00 idag. det var väl en sådär träning, var rätt trött och hungrig så gick ju som den gick. men det är ganska sorgligt att säga att detta kanske var min sista fotbollsträning, om jag slutar alltså. det känns inte bra att säga så, men så kan det ju mycket väl bli. åh, vad mycket man har varit med om i fotbollen, det är helt sjukt vad kul det har varit. så det känns lite jobbigt att tänka så..
men vi får se hur det blir, har som sagt uppehåll en månad först. då ska jag tänka som fan!

imorgon är det bara film i skolan, rätt skönt.
på kvällen funderar jag, anna o emma på att dra till blue moon och käka tacos, det vore gött och trevligt.

ska nog försöka sova snart så man är pigg och allert imorgon.

ciao

onsdag

imorgon är det dags för det väldigt roliga provet i litteraturhistoria då, shit vad svårt det kommer blir känner jag. jag vet inte riktigt hur mycket av det som kommer komma på provet som jag kan nu. men jag har försökt och läst och förstått allt, så det känns som att det inte finns så mycket mer att göra, så det får bli bra hur det än går. jag får hålla tummarna att det kommer på det mesta jag kan då. 

idag var det en slapp dag i skolan, inte så ovanligt faktiskt just nu. hade matte c som jag inte riktigt förstår mig på alltid. sen hade vi gympa, första halvtimmen handboll och det söööög. men andra hade vi innebandy, det gick faktiskt bättre. och jag brukar inte tycka om innebandy, brukar faktiskt tycka mer om handboll, men idag var det inte så.. 

när jag kom hem från skolan satte jag mig direkt med mina svenska böcker, det har faktiskt gått hyffsat..  känns bara som att jag har tagit lite för mycket pauser än jag har behövt, men så äre ibland. koncentrationen är inte alltid på topp.

ska se på idol 8 och sen så får vi se om jag orkar plugga något mer.. men annars får jag kolla på det imorgonbitti igen, eftersom jag börjar kvart över tolv, så jag har tid. skönt ska det bli med sovmorgon! 

ciao  


måndag

godkväll!
snart är det nog dags för mig att pallra mig till sängen, så att det blir sova tidigt, händer ju inte allt för ofta så vore skönt.

dagen idag har varit helt okej, slutade skolan vid lunch. men vi satt kvar med vårat samhällsarbete, det gick jätte bra, vi skrev nästan klart allt på datorn, så är skit nöjd.
efter skolan så cyklade jag hem i det fina vädret, sol hela långa dagen och jag gillart.
när jag kom hem var jag så duktig så jag satte mig och plugga direkt, för att sedan göra pannkakor och vid sex dra på träning. träningen var faktiskt ganska rolig idag, men jag tror nog ändå att mitt beslut är taget..

imorgon blir det cykling till skolan igen, men denna dag får jag sällskap av min söta lilla vän. alltid roligare med sällskap, och jag menar det är ju heller inte vilket sällskap som helst, det är ju faktiskt caroline vi pratar om!

blir nog att lägga mig i sängen och läsa en sväng, sen blire sova.

ciao

söndag

åh vad härligt väder det var ute idag, SOL! har varit ute på skutberget med mamma, träffade även mormor och morfar där.. vi var ute och gick en promenad, det var jätte skönt.
men nu ska jag köra igång med pluggandet, vilket inte är lika kul med tanke på vädret. men man blir iallafall lite gladare av att solen är framme när man sitter här inne och läser.

det kanske blir en promenad eller fika med caroline sen, kan ju vara bra med ett avbrott i pluggandet. så att man kan hämta efter ny energi, som verkligen kan behövas, när man ska läsa sisådär 50-60 sidor litteraturhistoria..

ciao

Melissa Horn - När det äntligen är över

fredag

Idag har det varit en rätt slapp dag i skolan, eller ja det är det väl varje fredag, eftersom vi börjar halv nio och slutar kvart i tolv! så det är gött.
när jag kom hem vid ett så la jag mig i soffan för att vila lite, och sa till pappa att jag inte skulle sova utan bara ta det lugnt. men istället somnade jag och vaknade 1,5h senare, shit tänkte jag! men det var fan gött, det var behövligt tror jag.
när jag vaknat till så drog jag på mig mitt löparställ och drog ut en runda, det gick bra och det var väldigt skönt.
nu sitter jag här litegrann och softar. om en timme ska jag och familjen ut och äta mat på alfie, det ska bli gott. ska käka lax på planka tror jag!

imorgon ska inte jag och jossa spela våran match, så vi ska istället vara i qbik-stugan och förbereda mat, så att vårat lag ska få sig lite mat i klubbstugan efteråt. det ska bli mysigt. vi ska även baka våra mumsiga mockarutor/kärleksmums, det finns en massa namn på dem.. 

i helgen måste jag försöka få lite plugg gjort, svenska prov på torsdag och jag kan inte så mycket direkt, så det blir hårdkörning. lite matte ska jag nog även få in så att man kommer ikapp lite.
ha en bra fredagskväll.

ciao


Melissa Horn - Som jag hade dig förut

torsdag

idag har det varit en bra dag, jag vet inte riktigt anledningen men jag har varit på bra humör bara.
var i skolan till ca 2. sen hem och sen åkte jag och tränade, det var faktiskt kul idag. men får se hur det blir med framtiden, kan inte riktigt bestämma mig, men det ska nog lösas på något vis.

nu ska jag sova, ska bli underbart skönt!

ciao


onsdag

godkväll.

har suttit ett tag nu och försökt att läsa lite svenska, eftersom vi har litteraturprov nästa torsdag. och jag fattar fan ingenting, så jag känner att jag måste ta tag i mig själv och verkligen försöka sätta mig in i vad som stor i boken. eftersom genomgångarna på lektionen inte ger mig så mycket, för att våran lärare pratar på ett språk som vi inte riktigt greppar, eller ja ett annat språk äre väl egentligen inte, men man fattar ändå inte ett ord av vad han pratar om..

idag hade vi styrke och konditionstest på idrotten, jag och linda cyklade inne på natilus och sedan tog pulsen osv. sen körde vi även lite olika styrkeövningar för att mäta hur mycket vi orkade, det gick väl helt okej. ska lägga upp ett schema nu så jag ska förbättra mig tills nästa gång vi ska ha det, om ca 6 veckor.

vi slutade efter idrotten, då satt vi kvar i skolan med vårat  samhällsarbete, om "pannkakan" som är ett naturreservat i deje. jag och emma kom även fram till att vi var tvugna att ha ett krismöte om vårat projektarbete, eftersom att vi inte har fått något bidrag än och vi vet inte om vi har lust att betala alldeles för mycket själva, så vi kände att var tvugna att försöka komma på en plan b försäkerhets skull.

nu ska jag ta mig lite kvällsmat och sedan gå och kolla på idol, kul.

ciao

torsdag

idag har jag varit i skolan, där började dagen med teckenspråk för första gången. det var as kul! vill lära mig massa mer nu.
vi slutade vid tre, då satt vi kvar lite i skolan och gjorde iordning lite frågor som vi ska ta med imorgon när vi ska till pannkakan naturreservat i deje. där vi ska träffa en snubbe som ska visa oss runt och vi ska fotografera och skriva ner tankar och vad vi ser osv. ska bli trevligt.
på kvällen ska jag ut med brudarna, ska bli trevligt det. var väldigt längesen man var ute och hade det kul, så det är ganska så behövligt.

nu ikväll har jag varit på spinning med laget, det var verkligen jätte skönt. i början är man ju lite seg innan man kommit in i det, men sen då jävlar får man värsta kicken och man vill aldrig sluta trampa, as härlig känsla är det.

nu sitter jag här och äter kvällsmat, det är mumsigt efter ett stenhårt pass. ska nog gå och lägga mig och sova snart, så att jag orkar med morgondagens händelser.

ciao

livet har sina svåra stunder

ska man fortsätta kämpa och försöka intala sig själv att det verkligen kommer bli bättre eller ska man helt enkelt bara ge upp?

det är dagens fråga..

jag pratar såklart om fotbollen, fotbollen som jag har ägnat nästan hela mitt liv åt.. (började när jag var omkring 6 år och nu är jag 18.) jag tror att det har mycket med det att göra, att man inte riktigt vill/vågar släppa taget om något som har varit en stor och viktig del under hela min uppväxt.
jag har väl aldrig varit någon stor stjärna, men jag har ju alltid brunnit för fotbollen, det har varit min stora passion här i livet. och då kan man ju fråga sig själv, är det något jag bara vill ge upp?
jag kan inte föreställa mig ett liv utan fotboll, men just nu vill jag så gärna ha ett liv utan fotboll. där jag kan göra vad jag vill, träna när och vad jag känner för. för jag kommer ju aldrig sluta träna vad jag än beslutar mig för, för träna hör till vardagen för mig, det är något jag måste få göra, annars överlever jag nog inte.

för ska man verkligen känna nästan innan varje träning, nej, måste jag verkligen gå dit?! men man tänker att jo men det går väl bra när man väl är där.. men det är det ju inte alltid det gör det. jag har ingen bra inställning på planen, jag vill liksom inte springa efter den där bollen, eller ta med bollen och driva framåt, jag vill bara skjuta iväg bollen när jag får den och bara gå av planen.. just nu är det så illa.
och det är inte det att jag ser mig själv jätte dålig och därför inte vågar, verkligen inte. jag tycker att jag är rätt okej när jag väl vill spela. så det är verkligen min inställning som suger just för tillf'ället. och jag känner inte direkt att den är påväg att bli bättre heller, för jag har kännt såhär alldeles förlänge nu, så länge att jag verkligen har börjat inse detta nu..
jag vet inte heller nu om det är värt ett försök och låta det gå och se ifall det blir bättre med tiden, det kanske bara är en väldigt dålig period just nu och att den snart kommer att vända och jag kommer att börja älska det igen.
jag menar förr tyckte jag verkligen att det var mycket roligare att spela fotboll än att titta på fotboll, men nu tycker jag verkligen tvärt om, det är mycket roligare att titta på det än att spela det själv (oftast iallafall)..

detta är verkligen ett stort problem för mig just nu. alla inser nog inte det, de kanske tänker; men vadå, det är ju bara att sluta om du känner så?! men det är fan inte lätt, jag kan inte bara sluta, men jag kan inte heller fortsätta såhär..
men det finns säkert de som har varit med om samma sak, och då VET ni vad jag pratar om och kan nog hålla med mig om att det är ett otroligt svårt beslut..

nej nu får jag verkligen ta och fundera riktigt noga över detta och sedan försöka ta det beslutet som känns bäst och låta det bli så..


skönt! nu har jag skrivit av mig lite och jag hoppas att någon som läser detta kan ge mig något smart råd hur man ska tänka, skulle vara behövligt.

/ ciao

tisdag

och nu har äntligen solen tittat fram lite igen, man kan ju säga att det var inte igår direkt.. så det är väldigt härligt med lite ljus ute, eftersom man blir så mycket piggare och gladare av det!
men inte nog med det, så ska jag träna ikväll. första gången efter min förkylning, så jag är glad!

dagen idag har varit soft, det började med att jag åkte till skolan för att ta skolkort, det gick väl som det brukar, det vill säga skit. men det skiter vi i. 
efteråt drog jag, linda, anna och emma hem till mig, för att sedan dra ut i skogen vid mig, vi skulle nämligen ha fältbiologi där. så vi mötte upp våran klass för att sedan vara där ett tag. vi slutade vid ett så det var skönt.
drack två stora koppar med kaffe när jag kom hem, det kändes behövligt på något vis. kan ju kanske bero på att det har blivit lite av ett beroende..


the beatles - here comes the sun

RSS 2.0