-

Everybody needs inspiration
Everybody needs a song
Beautiful melody, when the night's so long

Cause there is no guarantee
That this life is easy (Yeah)
When my world is falling apart
When there's no light to break up the dark
That's when I, I, I look at you
When the waves are flooding the shore and I
Can't find my way home anymore
That's when I, I, I look at you

When I look at you
I see forgiveness, I see the truth
You love me for who I am
Like the stars hold the moon
Right there where they belong and I know
I'm not alone Yeah

When my world is falling apart
When there's no light to break up the dark
That's when I, I, I look at you
When the waves are flooding the shore and I
Can't find my way home anymore
That's when I, I, I look at you

You appear just like a dream to me
Just like a kaleidoscope colors that cover me
All I need every breath that I breathe
Don't you know you're beautiful Yeah, yeah

When the waves are flooding the shore and I
Can't find my way home anymore
That's when I, I, I look at you

You appear just like a dream to me


fina minnen




måndag

En dag fylld av massa matte, från 9-16, så nu är jag trött i huvudet.. En kaffe satt fint ocekgeh nu blir det en promenad, så man kanske orkar räkna lite till sen.

Jag blir så rastlös när jag inte kan träna, vill veta vad det är för fel så jag kan dra igång sen igen.. Nu blev tiden flyttad till på fredag, så ytterligare 2 dagar, åh vad segt. Men en promenad får duga.

Helgen har varit bra, i fredags var jag och emma ute hela dagen i solen och på kvällen blev det några öl med folk ifrån klassen på uteservering i stan, väldigt trevligt. Resten av helgen sepnderade jag hemma hos familjen, pluggade mest och umgicks med pappa och terr, myspys det. Och i lördags kväll vann LOREEN eurovision, kul när det går bra för oss och ännu roligare när låten är bra!
Igår var det morsdag, så jag bakade hallonpaj till mamma, mamma biggan hon är den bästa!

Nu ska jag klä på mig och dra ut en sväng, hade!


gokväll

Dålig uppdatering här, enligt någon iallafall.. Så nu får jag helt enkelt skriva något för att göra denna personen jätte glad!
Hänger i soffan och dricker te, funderar på att krypa till kojs snart, så man orkar med morgondagen med massa matte plugg. Åh vad jag ser fram emot det.

Nu är det verkligen inte långt kvar tills denna termin är slut, då blir det att börja sommarjobba, ser fram emot det faktiskt! Och hösten är väldigt oklar, har verkligen ingen aning om vad som händer då, det är lite spännande men ändå lite läskigt att inte veta alls just nu. Men det blir ett senare bekymmer, först ska det bli en fantastiskt härlig sommar!


Alla kunde nog gissa vem personen jag pratade om var....

Hon är inte som alla andra barn.......


Det är just därför jag gillar henne så mycket!


Härligt med fredag

Ytterligare en vecka har gått, riktigt fort. Har bara varit i skolan 2 gånger denna veckan, rätt skönt ändå. I onsdags var jag på personalmöte på Barbros, vi hade vin-och menyprovning, det var as gött, men jäklarns vad mätt man blev! Nu har vi fått genom gång på det mesta inför sommaren och det känns som att det kommer bli riktigt kul att jobba där i sommar. Så ska lära mig alla viner, alla drinkar och menyn, sen är det bara att köra. Det verkar vara härligt folk som man ska jobba med, vilket också är roligt!

Nu ska jag snart göra mig iordning för att cykla till xnäs och baka med terr inför imorgon när det blir kalas för 25-åringen. Vi(läs jag) ska baka morotskaka, knäckig äppelkaka och cheesecake, så imorgon kväll kommer vi rulla fram... På kvällen blire lite fest hemma hos mig, massa vin ska det bli!

Nej nu ska jag kila iväg, bye

Godmorgon

Åh vilken härlig söndag, solen skiner och jag är uppe och redo för en löptur med pappa på skutberget. Har nyss fyllt på med lite vatten, kaffe och en skål kesella med kanel för att få igång kroppen och hjärnan lite. Det ska bli kul att springa med pappa igen, det var ett tag sen sist. Sen ska jag äta frulle hos mamma och pappa, mysigt.

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Terrans 25-årsdag hurra hurra hurraaaaa!! GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA STORA SYSTER!!!!! Hoppas du får en fin fin dag nere i Hultsfred! Och att ni kan ta hem guldet såhär på din födelsedag o allt! Puss och kram!


Nu ska jag ta på mig kläder och dra iväg, HADE

friday, i'm in love

Även ifall jag inte har gjort så mycket idag, mer än en timmes promenad, pluggat och bakat en mintkladdkaka, så har det varit en väldigt bra dag, känns så skönt att bara få ta det lugnt, andas och göra allt i sin egen takt ibland. Och när det är mulet och lite regnigt ute så får man inte dåligt samvete att man är inne största delen utav dagen. Kladdkakan har jag bakat till mitt och emmas mys ikväll, då blire att mumsa på den, dricka te och kolla hockeyn. OCH (icke att förglömma) prata massa skit, som bara vi kan, lovely!


Ibland saknar man vissa personer så mycket att man bara vill trolla dom till sig nu, men det är inte alltid så lätt.  Men det känns så bra att veta att de alltid finns där ändå, jag är så tacksam för alla underbara människor som finns i mitt liv. True friends are never apart, maybe in distance but never in heart.


Idag klockan 14 var det Natalis begravning, jag har tänkt på henne mycket idag och hoppas det var en väldigt fin begravning med massa kärlek, det var hon värd, en sådan genom snäll och underbar människa. Varför skulle det bli såhär? Jag hoppas alla hennes nära och kära finner stöd hos varandra för att klara av denna sorg, jag vet precis hur det känns att mista en sådan nära person, det finns inte ord att förklara vilken smärta och sorg det är. Ingen ska egentligen behöva uppleva det, men tyvärr är livet orättvist och saker sker helt utan anledning. När unga personer försvinner från jorden undrar man varför.. Allt som sker har en mening sägs det, men på vilket sätt finns det en mening med detta? Världen förlorar bara ytterligare en fin människa, det finns det absolut inget positivt med efteråt.
Livet är tyvärr väldigt oförutsägbart, ingen vet vart livet tar en och ingen vet när saker och ting sker. Därför måste man ta vara på varje dag, uppskatta att man får leva och må bra, ta hand om sina nära och kära, uppfylla sina drömmar och leva det liv man mår bäst utav. Jämför dig inte med andra och försök leva deras liv, utgå från dig själv och känn efter vad som känns bra för just dig. Du är den enda som kan bestämma över hur ditt liv ska se ut, var glad för den du är och allt du har. To dream of the person you wish that you were, are wasting away who you are.


Nu ska jag invänta Emma och sen ha en fantastisk kväll! BYE

Emma är mitt liv, tuffare än Siw, snyggare än Rut och Klara, wieeee. Haha hon är bra rolig hon!


äkta vänskap


saknar


Söndag

Vilken härlig söndag, har börjat dagen med lite fika och fin besök, ingen mindre än världens bästa emma! Jag bakade en kladdkaka, som jag lovat henne ett tag nu. Vi körde som vanligt på att jag bakade och emma satt bredvid och underhöll, drog massa skämt som hon alltid gör..
Solen skiner ute, så om en stund ska jag och mathias åka ut till skutberget och springa, jag är laddad! En kaffe på det och det känns som att jag skulle kunna springa milen 3 gånger, typ.. eller ja det var kanske att ta i.  

Helgen har varit väldigt lugn men härlig. I fredags var jag och mathias på friskis, sen köpte vi sushi till lunch, det var längesen, fy fasen så gott det är. Skjutsade mamma på kvällen på afterwork och hämtade henne. Hängde hemma hos familjen och kollade på hockey, min mamma är fantastiskt lättpåverkad, så hon hade väldigt roligt efter typ 2 öl, och vi hade minst lika kul åt henne, haha.
Igår grillade vi på min balkong, det var mysigt. Jag tror vi grillade 26 korvar, det kändes efteråt, fyfan vad vi tryckte! Det tråkiga om jag flyttar till hösten är ju att jag kommer sakna alla underbara och härliga människor här i karlstad.. Men man kan alltid komma hem och hälsa på, lite kortare och lättare att ta sig från t.ex stockholm än london, och det gick ju hur bra som helst.


Åh, sommar, sol och fjällbacka!





RSS 2.0