Fredag

Forsta riktiga arbetsveckan har i London har gatt mycket bra. Dock en del grat och skrik fran lilltjejen pa morgonen, men jag borjar lara mig hur jag ska hantera det. (lite smisk har val ingen dott av? haha nej da, finns andra och battre satt att skota detta pa). De flesta dagarna denna vecka har sett ungefar likadana ut, jag gar upp och vacker flickorna, gor lite frukost till dem, tar bussen till raynes park station och gar till nursery med emma, jag och georgina aker till wimbledon dar hon gar i skolan, jag aker hem och ater frukost. Efter jag lamnat barnen ar jag jag ledig tills halv tva da emma ska hamtas. I tisdags akte jag till wimbledon och kollade i affarer, hittade ett par blaa laga converse skor som jag ska kopa imorgon. I onsdags traffade jag en tysk tjej som ar au-pair at en tjej i georginas skola.Vi tog en kaffe pa starbucks i wimbledon, sedan akte vi till Kingston och shoppade. Jag hittade ett par klackskor dar som jag tankte ha pa imorgon pa saras fest, men de fanns inte i min storlek dar sa vi akte till colliers wood, dar de hade lagt undan ett par till mig. I torsdags stadade jag hela huset. Nar klockan ar halv tva hamtar jag lillan pa nursery och vi gar till cottenham park och leker; bygger sandslott, leker i lekborgen ("I am the king of the castle" som emma alltid sager, sot unge), gungar och spelar lite fotboll. Nar klockan ar halv tre maste vi aka med buss 200 till wimbledon for och hamta den stora. Vi aker da hem och ater lite mellanmal, lekar antingen inomhus eller ute i tradgardenom vadret tillater (och det har det verkligen gjort sen jag kom hit, sol varje dag!! dock inte hela dagar, men valdigt mycket), ibland gar vi aven till nagon park. Vid halv sex ar det bad for flickorna som galler. Vid 6 brukar vi ata mat. Sen ar jag ledig och gora vad jag vill, ar oftast valdigt trott da sa blir bara softa.

Idag vaknade jag vid tio, gick ner och at frukost i vardagsrummet tillsammans med emma, vi kollade pa beebies (som ar ett barnprogram med olika program i, kommer inte pa vad jag skulle kunna kalla det for pa svenska). Vid elva tog vi(jag, jon och emma) taget till Waterloo, dar vi borjade var vandring genom London. Vi borjade med att ga forbi London eye, sen vidar mot Big Ben och The house of Parliament, Westminster abbey och vidare mot till ett stalle dar vi kopte lunch och gick till St James square(som ar en park) mycket folk och fint vader sa inga fel med lunch ute. Vi gick vidare mot Chinatown, Piccadilly circus och lite sant sevart. Jon sa att han inte kan sa mycket histora bakom allt men han kunde istallet beratta vilka pubar och nattklubbar som var bra! haha alltid bra och fa lite tips om det. Han visade aven nagra stallen som han brukade tycka var bra, som numera ar gaybarer, sa vi far se om jag gar dit...
Nar jag kom hem, satte jag mig i shorts ochlinne i tradgarden och solade, laste veckorevyn och drack kaffe, riktigt skon avkoppling.
Nu har vi precis atit, jag drickerlite vin och ater jordgubbar, mums. Allts fan vad mycket jag kommer dricka har under detta ar, vin och ol dricks en del i detta hus och aven i detta land, men men jag klagar inte! haha.

Ikvall blir det bara och vara hemma har och ta det lugnt, kanske se pa nagon film med jon (Maria ar ute ikvall med nagra vanner). Jag laddar infor imorgon istallet, da ar det dags for Sara fodelsedags kalas!! Vi borjar med lite drinkar pa Sketch (ligger i centrala, en bit fran oxford circus tror jag), sedan drar vi vidare till nagon nattklubb och dansar! Kommer bli en grym kvall.

Och foresten, nar vi satt och at lunch forut sa ringde en tjej som kande au-pairen som var har innan mig. Hon sa att hon jobbade for en svensk familj och lite sant. Och hon undrade om jag ville med pa picknick nasta vecka, oh gud sa mysigt tankte jag, sa det ville jag garna! Nar jag berattade detta for maria, sa trodde hon att det kan ha varit hon som jobbade for en gammal svensk tennis spelare i wimbledon, bor i varsta najsa huset osv. Vi far val vanta och se.

Jag trivs verkligen bra har, hoppas a

BYE


Min sma barn, visst ar dom fina? Ligger val i slakten....
  

Sondag

Nar jag vaknade imorse visade det sig att det var 23 grader ute! vilket innebar att man inte kunde sitta inne, sa jag tog buss till Wimbledon och tuben till Hyde park. Dar gick jag runt i shorts, t-shirt och sandaler och fotade allt jag sag, turist som man ar. Kopte en glass och satte mig och njot av solen. Gick till Buckingham palace och fotade aven dar en hel del.
Tog tuben till oxford circus, motte upp sara och fick mina grejer jag lamnat hos henne igar. Sedan tog jag mig en tur i affarer och ner till piccadilly circus och leicuster square. Akte sedan hem nar fotterna inte langre orkade ga mer.

Nu ar jag hemma, sitter vid datorn och dricker lite kaffe, ska ata mat om en liten stund.

BYE


Lordag

Hade stallt klockan pa halv tio, for att ga upp och ata frukost och kla pa mig. Runt tio gick jag och Maria ivag till Tesco, ett valdigt stort kopcenter, dar vi skulle storhandla. Det blev verkligen och storhandla, det var nog mat for ett ar framover det, haha. Ringde efter en cab och akte hem med varorna. Nar vi kom gick jag ut till flickorna i tradgarden lite, men kande ganska fort att jag var tvungen och hoppa in i duschen. Jag skulle namligen aka in till centrala London for forsta gangen, alldeles sjalv, och traffa Sara! Fick hjalp med hur jag skulle aka sa det loste sig, forutom att jag inte fattade nar jag kom till Vauxhall att det var tuben jag skulle ta till Oxford circus, men ringde till Sara sa det loste sig. Jag motte upp henne, vi gick da hem till henne och lamnade lite grejer jag hade med mig. Hon bor verkligen i en jatte fin lagenhet med sin au-pair familj. Sedan visade hon mig runt lite,hann dock bara ga en bit pa Oxford street, Sara skulle namligen hitta en klanning till hennes fodelsedag som ar nasta lordag. Top shop var den forsta affaren vi besokte, och tror det eller ej, dar hittade hon sin klanning, den var jatte snygg! Vi gick vidare pa oxford street, gick in i lite olika affarer, tex Primark, som ar en stor affar med massa billiga saker, dock ar val inte allt snyggt och av bra kvalite, men vi kopte pa oss billiga strumpor, trosor, strumpbyxor och flipflops for under 10pund(ca100kr). Vi gick och kopte fika som vi tog med fran Starbucks, en kaffe behovde jag, beroende som jag ar.
Nar vi kande oss klara gick vi hem till Sara, nar vi skulle ga in i porten sa hittade sara inte sina nyckar, hon hade glomt dom hemma. Och nar vi ringde in sa var inte familjen hemma och de skulle inte komma foren om en timme, sa det vara bara for oss och sitta utanfor och vanta, det gick fort anda. Vi gick in och bytte om for och sedan bege oss ut pa stan. Vi borjade med en hamburgare pa donken. Sedan gick vi till forsta baren. (Under kvallen skulle vi besoka nagra barer for att se hur de var och sedan valja ut nagon bar som sara skulle boka bord pa till hennes fodelsedag). Forsta tre barerna vi gick till verkade valdigt bra allihopa, sa vi kande att vi hittat det vi sokte. Vi gick sedan till en typisk engelsk pub och drack lite ol, det var inga daliga glas vi fick for ca 3pound, det var valdigt gott och mysigt. Vi gick vidare till nagra barer, men jag tror vi redan hade hittat nagra bra till nasta lordag. Vi funderade lite pa och borja pa ett stalle med lite drinkar, sedan vidare till en nattklubb och dansa. Vi tog oss sedan en sista ol pa en bar. Sen gick vi till tuben och akte till Embankment, darifran akte vi at olika hall, jag till Wimbledon, och darifran tog jag bussen hem till meadway. Det var skont och komma innanfor dorren och kanna att allt gatt bra. Det var en riktigt bra forsta kvall i centrala London!

BYE






Fredag

Dagen borjade valdigt bra med en sovmorgon. Sedan upp och softa ett tag tills jag skulle softa annu mer nar jag skulle passa Emma som sov i 1,5h, passade da pa och lagga in lite bilder pa datorn och lyssna pa U2. Vid halv 2 skulle lilltosen vackas, det var inte et lattaste vill jag lova, hon skulle minsann inte upp, lite gnall osv, men lyckades tillslut genom att hota med att jag skulle lamna henne sjalv i huset, da vaknade hon allt till liv. Jag kladde pa henne och nar vi skulle ga ivag for och hamta Georgina fran skolan da fragade jag om hon ville ga eller aka i vagnen, nej inget av det tydligen, hon skulle ta sin kickboard, som hon inte ens har lart sig och aka pa.. det fick hon minsann inte, det blev lite mer gnall men tillslut kom vi ivag. Nar vi hamtat Georgina sa akte vi hem och at mellanmal och sedan malade vi lite. Jon kom hem,vi gick da ut i tradgarden och lekte vidare, spelade fotboll, tennis och golf.
Senare pa kvallen nar barnen lagt sig, da bestallde vi indisk mat och drack lite vin, det var trevligt och gott.
Fastnade lite vid datorn, sa gick val upp till rummet runt halv tolv.


Ciao 


Resan

Dagen borjade med att mormor och morfar hamtade upp mig och mamma hemma, sedan akte vi ner till stan dar jag skulle vaxla lite pengar. Efter forex traffade jag emma bebben, det blev ett jobbigt farval med lite tarar..
Sedan borjade resan mot Storckholm och Arlanda. Vi stannade efter vagen och fikade, det var mysigt, solen sken vilket var underbart. Ett tag visste vi inte riktigt om vi var ratt, men tillslut kom vi iallafall fram till Arlanda och varat boende, som visade sig vara ett flygplan som var omgjort till ett hostel. (Jumbo Hostel). Rummen var as sma, men valdigt frascht och fint var det. Vi landade lite i planet, testade sangar som var as goa. Vid fyra kom Anders, Erik och Jonas. Vi akte till terminal 5, dar det finns en bra resturang, som jag och Anders at pa forra gangen vi var dar. Bestallde en pasta alfredo, pasta och raksas, mums sa gott det var! Nar vi hade atit och pratat lite, sa akte vi tillbaka till planet, dar vi satte oss pratade lite innan de begav sig hemat. Jag gick till rummer och fixade om lite i vaskorna. Sedan pratade jag lite i telefon och hittade en dator med internet. Vi gick och la oss vid tio, somnade till, men vaknade lika fort av att mamma och morfar dragit igang snarkandet, typiskt.. Lag vaken och tankte pa allt, somnade sakert inte forens 1.. Klockan ringde kl. 5! da var jag inte oigg vill jag lova. Gjorde oss iordning lite och sen blev det frukost, ingen hojdar frukost men alltid nagot. Vi tog bussen till terminal 5 vid 7. Jag gick direkt och vagde min vaska som max fick vaga 23kg, och till min stora forvaning vagde den bara 17kg! Sedan checkade jag in bagaget och fick min biljett. Satte oss och drack kaffe och kollade ut over alla plan som lyfte. Vid 8 gick vi bort mot sakerhetskontrollen, dar det blev ett lite jobbigt farval, kom lite tarar fran oss alla.. Vinkade och gick igenom, sedan satte jag mig utanfor gaten och da ringde basta fisen, vi pratade lite tills jag gick pa planet. Resan gick valdigt bra, laste veckorevyn en liten stund, men kande ganska sa fort att natten inte gett mig sa mycket somn sa jag behovde, sa somnade en stund, var riktigt skont det. Jag anlande till Heathrow strax fore elva. Nar jag hamtat mitt bagage sa gick jag dit jag skulle mota upp Jon och Georgina, det var valdigt kul att traffa dom igen! Georgina sprang till mig och slangde sig i min famn, sot unge! Vi akte till huset och lamnade lite grejer, georgina och jag lekte lite med hennes dockhus, sedan akte vi till wimbledon och kakade lunch. Sedan tillbaka till huset, dar jag vilade en liten stund innan det var dags och hamta emma pa dagis. Hon kande iallafall igen mig, hon kom fram och kramade mig direkt och sa, anna. aven dar en sot liten flicka! Vi akte tillbaka till huset, maria var hemma nu, och det var valdigt kuloch traffa henne igen! Vi badade flickorna och de at mat. Innan de skulle lagga sig kom jag pa att jag inte gett dom mina presenter, massa Hello Kitty saker som jag vet sedan tidigare att de ar helt tokiga i! Georgina blev sa glad att hon nastan borjade grina och de bade kramade mig en massa. Nar vi sagt godnatt till dom satt Maria och jag och pratade om allt. Sedan var jag inne pa datorn en svang och pratade med folket dar hemma. Men kande att jag var valdigt trott sa gick och la mig vid tio, somnade pa en gang typ, as skont!

En bra forsta dag, men valdigt mycket nytt. Engelskan ar svar nu i borjan, sa det kravs att man verkligen lyssnar och anstranger sig, det tar lite pa energin men efter ett tag sa ska val aven detta sitta!

Massa pussar och kramar till er dar hemma!


nu är det nära!

Inatt sover jag sista gången i min säng på ett helt år, känns helt sjukt det! Imorgon åker jag, mamma, mormor och morfar till Stockholm. Där ska vi bo på ett hotell vid Arlanda, eftersom mitt flyg till London går 09.10 på tisdag morgon! När vi kommer fram till Stockholm så ska vi checka in, landa lite och sen så kommer morbror Anders, och kanske kusinerna, ut till oss så ska vi käka lite mat! Ska bli kul och träffa dom innan jag åker med.

Ikväll blire taco-kalas! Mina underbara vänner kommer hit och myser lite, kommer bli jobbigt och säga hejdå.. :( men de ska ju komma ner till London och hälsa på mig!!

Just nu packar jag, as svårt och veta vad som är viktigast o ta med. Men får helt enkelt bli som det blir, förhoppningsvis bra.

Nu är jag verkligen laddad för dettas ska bli så otroligt kul! Jag hoppas på ett helt fantastisk bra år nu!

Mina vänner, sakna inte ihjäl er bara, jag finns med er hela tiden ändå! <3


pusssssssssssssss

RSS 2.0