fredag

då var skolan igång igen då, eller ja, vi har gått två dagar och de tre första dagarna är bara intro-dagar, så det är skönt.

efter skolan idag drog jag och caroline in till stan och köpte biljetter till The hellacopters spelning på nöjesfabriken, 17/10!! det är deras avskedsturné så man fick juu passa på, eftersom jag så dum som jag är missar dom på p&l. men gör ju inget nu, för jag får ju se dem ändå! kommer bli as bra.

ikväll kommer caroline, emma, anna och kanske linda hit vi ska väl dricka lite kaffe och mysa, blir skönt det. för imorgon har jag match, samling kvart i tolv, så man måste ju vara utvilad och taggad!

dessa skor funderar jag på att köpa( har börjat gilla skor med klack, väldigt fint det!) :







skopunkten, 249:-

ha en bra kväll, ciao

tisdag

imorse gick jag upp vid tio.. kanske en halvtimma senare så ringde linda och frågade om jag var vaken, och det var jag, eller ja jag var nog tvungen att vara det. för hon sa att hon och emma åkte från stan nu och var påväg hem till mig. de kom  och vi dega framför sex an the city, tills anna ringde och hon kom efter ett tag. då drog vi en fika och pratade igenom projektarbtet, eller ja vi kom inte fram till så mycket men litegrann. sen käkade vi mat, jag var mästerkocken iallafall.
senare på kvällen drog jag på träning, det gick helt okej.
just nu sitter jag här med en kopp te, mums.

imorgon kommer caroline hem, saknar min lilla busunge!

ciao


söndag

oj nu börjar en ny vecka, och denna vecka drar skolan igång. är jag laddad? hm.. nej, inte direkt. detta sommarlov är nog det snabbaste genom tiderna. har gått oerhört fort, shit känns som att man nyss började sommarlovet, men ändå känns det som evigheter sen man var i skolan. och nu är det även sista året, det känns både bra och dåligt.. det känns som att man inte riktigt vet vad som händer efter studenten, först är det alla förberedelser inför allt som händer, men sen då? efter själva studentdagen och balen, vad ska man göra då? aja, det visar sig då, orkar nog inte gå och oroa mig redan, det får bli som det blir.

idag har det varit en slapp dag igen typ.. var på bergvik med mamma på dagen, har även övningskört en del idag.
vi åt lite paj också på kvällen, och efter den tog jag på mig mina joggingskor och tog mig en lång promenad, eller var tänkt så.. men efter en bit så hör jag någon som plingar bakom mig,(har mp3) så bryr mig inte, tror bara det är någon som plingar för nöjes skull eller så.. men så var inte fallet, det var JOSSA!! ååh, vad kul  det var att träffa henne igen, hon har nämligen varit i spanien i en vecka. så vi tog följe en bit o sen stod vi och pratade om massa en stund, sen cyklade hon hem och jag gick tillbaka hemåt.
såg en film då, "party till döds" hette den, fyfan vilken hemsk film. eller sorgligt att det kan bli så pga alkohol. man borde inte kasta bort sitt liv sådär, man kan väl partaja ibland i lagom mängd, men inte sådär, då kan det ju sluta illa som det gjorde där.

nu ska jag se på satc, ciao

lördag

imorse gick jag upp vid halv tio, då tog jag på mig kläder och gick på en liten promenad för att vakna till. när jag kom in igen så åt jag frulle. vid halv ett åkte jag och mamma till qbikstugan, det var samling kvart i ett. sen bar det iväg till klasmossen, där vi skulle möta norrstrand. första halvlek stod vi emot väldigt bra, och vi var jätte nöjda i halvtid när det stod 0-0. men tyvärr så kom målen inrullade en efter en, så det slutade med 5-0 till dom.
vi hade ju inte direkträknat med någon seger så vi var jätte nöjda över matchen, eftersom vi spelade som vi hade sagt att vi skulle göra och överraskade nog norrstrand litegrann. de ligger ju trots allt 1a i serien och vi näst sist eller så. men det känns som att vi är på gång och plocka lite poäng snart, det är bara att ligga i och köra på!

nu ikväll ska jag bara vara hemma, är as seg i hela kroppen. så det blir nog en film eller något liknande.
nu kommer nog caroline snart och hämtar lite grejer, för imorgon bär det av till västkusten för hennes och oskars del, hoppas de får toppen där nere!

hade, ciao

kväll

idag har jag bara slappat, eller nästan iallafall.
jag och caroline drog en runa i spåret, det var väldigt gött.
imorgon ska jag spela match på dagen och sen på kvällen får vi se vad det blir.


nu blir det nog lite sex and the city. ska även äta lite vattenmelon, mumsigt!

ha en bra kväll, ciao

fredag

nu är man tillbaka hemma igen, ifrån resan till stockholm. kom hem igår kväll vid halv tio.
måste säga att det var en toppen resa, hann med endel shopping, köpte nog något varje dag.
tex.
svarta pumps - skopunkten
ljusa jeans - bik bok
2 linnen - cubus
svart tubtop - MQ
svart tubklänning - gina tricot
svart tröja - gina tricot
en bok (ökenblomman återvänder) - åhlens

måndag: vi åkte till stockholm klockan halv sju på måndag morgon, då var man jämt lite trött sådär. vi somnade på bussen några gånger, det var skönt. men vi sov nog inte tillräckligt ändå, för vi gick runt på stan och halvsov hela dagen i stort sett. vi drog en fika på ett fik när vi kom fram, det var ett väldigt fint café, mysigt. vi kollade in urban outfitters, där caroline hittade lite fina kläder, jag hittade inte lika mycket, men de hade snygga, dock lite dyra och knepiga kläder. vi käkade lunch på åhlens, för min del blev det en lasagne, medans caroline drog en pasta bolognese, det var mums. och vid 5 kom min morbror Anders och hämtade oss så åkte vi hem till hans hus, där vi packade upp och sedan käka lite. sen drog vi en promenad i bagarmossen, vi gick till ica och köpte oss lite godis för att sedan gå hem och käka och bara slappa framför tvn. vi somnade vid 10, inge töligt trött då!
tisdag: klockan ringde vid nio, då var det bara att hoppa upp ur sängen och gå ner och göra iordning frukost och klä på sig. fast här var det inte direkt någon som hoppade upp, vi somnade om och sedan tvingade oss upp för att inte missa en enda timma på stan. där det väntades en massa shopping. vi åkte tunnelbana in, finns ju en massa knepigt folk i stockholm har man märkt, och inte minst på tunnelbanan, men denna gång klarade vi oss ner till stan utan att bli rånade eller så.
väl på stan så gick vi runt och kollade in en massa snygga kläder, köpte lite olika saker. vi skulle gå och äta lunch på pongo(pong) som var en thai restaurang som anders hade tipsat om, men vi gillade inte riktigt vad vi såg när vi kom dit, så vi drog en annan som låg lite längre bort på drottningatan. där åt vi buffé, det var grymt gott, men man blev töligt mätt. men vi kunde ändå inte hålla oss borta från en kopp kaffe och glass med fruktsallad som efterrätt. konstig kines som jobbade där, han såg ut att inte alls kunna svenska eftersom vissa andra vi pratat med där inte fattade allt vad vi sa. men så skulle jagförsöka vara tydlig och  fråga han om det  inte fanns mer glass; så svarar han på värsta stockholmskan: neaj.... äsch jag bara skojja den är på gång. ok, tänkte jag. sen kommer han och går bakom vårat bord, och säger nu är glassen där. och jag rusar dit direkt, men ingen glass där. så när jag kommer tillbaka så säger han: men jag skojja ju bara med dig, och du gick på. även då med värsta stockholmskan. så jäkla törr. men tillslut så kom ju glassen.
vi åkte hem vid sex och åt grillade hamburgare, det var gött. sedan skulle vi ut en sväng på krogen, vi drog ett ställe vid medis(medborgarplatsen) på söder. det var ett mysigt ställe, vi satt i en stor soffa jag och caroline, värsta stora för bara oss två. vi drog två öl. men efter våran första öl, då tänkte jag kolla om det ingick påtår(eller ja kanske inte). vi köpte oss en vasin till, vi fick t.o.m nya glas då! haha.men efter en stund så drog vi hemåt. vi vågade inte riktigt vara ute på natten i stockholm, man vet ju faktiskt aldrig vad som skulle kunna hända..  
onsdag:  vi även idag upp vid nio, var inte lika trötta då. idag shoppade vi lite igen och åt mat och fikade och sånt.
i slutet av våran dagstur på stan så orkade vi inte göra av med mer pengar så vi drog till kungsträdgråden och satte oss en stund, skönt. var väldigt mycket folk där(ung08). vi satt och kommenterade alla småbarn som var där, eller ja småbarn, de var väl mellan 10-16 år. betedde sig som att de var äldre, var så illa att se, man visste inte om man skulle gråta eller skratta. just för tillfället skrattade vi iallafall! men det är ju egentligen sorgligt.
vi drog hem efter ett tag och käkade mat, sedan skulle vi iväg till djurgården. där vi hoppades på att få höra lite från skansen där backyard babies spelade, vi kom lagomt till minus celsius. men sen gick vi neråt till gröna lund, men det var inte värt 70 spänn i inträde när det stängde snart, så vi åkte djurgårdsfärjan tillbaka och sen tunnelbana hem.
men jäklar vad vi höll på på tunnelbanan när vi åkte in till stan innan, höll på och prata stockholmska, "de var så jäkla pinsamt". hahaha, så himla kul. det var en som gick förbi och gav oss värsta blicken. "såååå pinsamt!"
torsdag: vi gick upp vid nio idag igen, vi käkade frulle och sedan drog vi upp och packade ihop våra grejer. för att sedan ta tunnelbanan in till stan och låsa in grejerna. sedan gick vi och köpte ett par bruna stövlar som caroline hade kollat in, de var grymt snygga! bra köp där! sen drog vi en fika. vi gick och kollade lite, och sen köpte jag ett par jeans på bik bok som jag hade kollat på dagen innan. vi köpte oss en varsin sallad och satte oss i trappan på sergelstorg och käkade. vid halv fem var vi på cityterminalen, där våran buss hem skulle gå klockan fem. vi drog en fuling när vi skulle på toan, hahah; tio kronor var, ni gick i samma, det kostar tio kronor, ni gick över, bla bla bla. fan töntigt att det ska kosta tio kronor för att få kissa!!
resan hem fick bra, vi var lite övertrötta och höll på och härja lite. caroline sov även en stund. vi åt lite matsäck och lyssnade på musik och sånt. otroligt bra fyra dagar i stockholm med bruuuden min. vi är bäst.
 

bilder från våran stockholmstrip

kväll

matchen imorse blev inställd pga regn, planen kunde tyvärr inte spelas på... var fasen synd det, för jag var jätte laddad, men så äre.
så jag åkte in till stan istället och träffade anna och linda, vi drog runt en sväng på stan och så, men jag höll i mina pengar, eftersom jag ska shoppa hela veckan nu!

sitter här just nu och försöker lista ut vad jag ska packa mer, det är ju lite svårt med tanke på vädret.
jag funderar även på vad jag vill shoppa, men ska försöka att inte komma på så mycket innan, utan köpa det jag vill ha och tycker är snyggt när jag väl är där.
men ett par pumps, jeans , underkläder och kanske någon ny väska är saker jag ska kika lite extra efter iallafall.
hoppas på en kanon vecka, eller hoppas o hoppas, jag längtar efter veckan som kommer att bli kanon bra!!

ciao

söndag

igår kväll var det väldigt kul att träffa anna o linda.. vi gick en promenad och pratade om en massa kul. sedan tog jag o linda bussen hem.
nu har jag nästan precis ätit frukost, för om ca 45 minuter ska jag iväg o spela match; QBIK - Villastaden. är jätte taggad nu, för jag vill verkligen att vi vinner nu.

IMORGON ÅKER VI! 


ciao

lördag

idag har jag varit duktig och städat mitt rum, det behövdes kan man säga. borde egentligen rensa min garderob med, men får ta det när jag hinner och har lust.
ikväll ska jag nog träffa linda och anna(som kommer hem idag från fjällbacka), det ska bli mysigt. caroline kanske är med också, vore kul!
nu ska jag ut och grilla lite, det blir grillat här idag. guud så gött!


ciao


filmtajm

nu ska jag se på en film med min familj, det blir någon film som vi har beställt; "mannen på taket" som är den första beck filmen tydligen. aja det blir nog bra.

ciao


staden

nu är jag precis hemkommen från min och syrrans tur på stan, först gick vi till mamma och hämtade pengar så att vi själva slapp betala för fikat som väntade..det blev en fika på melkers' i duvanhuset, det var jätte mysigt att sitta där och inte känna någon stress. jag tog en kaffe och en morotskaka, som inte är någon skräll när det gäller mig, och terran tog en coca-cola och en kladdkaka(inge lite grädde hon fick, värsta klicken). det var en väldigt trrevlig fikastund med min goa syster.
efter fikat drog vi en runda på stan och kikade, är ju lite rea nu så man får passa på och kolla. hittade för ovanlighetens skull lite rea fynd, köpte en svart klänning/linne på monki och även ett linne som också det var från monki, det skulle ha kostat 400:- tillsammans, men eftersom det var 75% på det mesta så fick jag bara betala 100:-, värsta kapen.
köpte även lite annat smått, tex. 2 trosor, hårnålar, hårinpackning och lite sånt.

nu sitter jag här med vatten och banan, eftersom jag och caroline ska dra en runda i spåret sen, så jag måste ladda upp.
ikväll blir det en slapp kväll hemma, ska käka mat och se på någon film med familjen. ska bli mysigt.

ciao

fredag

godmorgon.

då var det fredag. har inte så mycket planerat idag, så jag och syrran tänkte dra en sväng på stan, fika och kolla lite.
för senare i eftermiddag då ska jag och caroline ut och springa, det var ett tag sen. men nu jävlar ska vi ut i spåret! ska bli skönt.
är så jäkla stel i mina ben sen matchen i onsdags, så måste få bort det innan matchen på söndag, VI SKA VINNA! får fasen inte åka ur div.3 nu, vore så trist.

igår träffade jag jossa som sagt, det var trevligt. vi tog en lååång promenad i skogen o sen drog vi hem till henne och åt marängsvish, fast utan maränger, men det var gott. men vi slappade iallafall en del innan vi drog hem till mig och sen drog vi på träning. det var blött och lerigt men det var kul ändå att träna, var rätt seg dock. 

ciao




<3

torsdag

idag har jag kommt fram till att det är exakt två veckor kvar till skolan börjar igen, shit TVÅ VECKOR.
då börjat man trean och då är det inte långt kvar till studenten, det känns både bra och dåligt.

just nu sitter jag här och dricker lite kaffe, väldigt gott. jag väntar även på att jossa ska ringa, så att vi kan träffas en sväng. hon åker nämligen till spanien på lördag, så vore kul att träffas en sväng innan.

och på måndag är det min och carolines tur att åka iväg, dock inte lika långt, men troligen lika kul. vi ska till våran kära huvudstad och bo hos min morbror i tre nätter. så vi ska SHOPPA och ha det mysigt.
så nu sitter jag här och längtar och längtar, men det är bara helgen kvar så det kommer att gå fort.

ciao

blogga

då hade jag tänkt att skriva lite här i min kära blogg som jag inte har gjort på ett tag, har inte orkat helt enkelt.

men själva grejen för med att ha en blogg är inte att jag en vacker dag ska börja tjäna pengar på den, kommer ju ändå aldrig hända så ingen ide att ens tänka tanken.. nej att skriva för mig är att det är så himla kul att gå tillbaka och läsa allt roligt, men även tråkiga grejer man varit med om, sånt som man bara kommer ihåg när man väl läser det, och även kan sitta och skratta åt en lång tid efter.  tex. när caroline läste i min blogg och hon hittade det om cykeln, haha. (2008-05-29 @ 19:16:13) det hade man ju glömt bort, men när man väl läste det igen, mindes man och det var nästan lika kul som den dagen det hände på.

så nu ska jag väl skriva några inlägg ibland, för att kunna gå tillbaka och läsa vad man gör om dagaran helt enkelt.

måndag

I'M BAAAAAACK!
eller ska börja lite smått när jag har lust iallafall..

RSS 2.0