Torsdag


Nu har snart första veckan här i stockholm gått, det har varit en sjukt bra start! Jag har verkligen hamnat rätt, helt sjukt vad jag tror detta kommer passa mig. Att ha idrott på lektionerna, lära sig om kroppen och massa inom hälsa. Inte nog med det så har vi ett gym på skolan, en simhall, tennisbanor, massa gympasalar och nära till både Stockholm stadion och Östermalms IP och nära till löparspår, sa jag att jag var nöjd??
Nu är det bara bostad som ska fixas helt, men det får vi hoppas löser sig snart!
 
Idag hade vi bara intro för Anatomin och Fysiologin i ca 1 timme. När vi slutat gick hela klassen till gympasalen för att öva in en indisk dans(?) haha. Vi ska nämligen ha Förinsparc imorgon, då ska vi ha massa tävlingar och alla klasser har fått ett varsitt tema och vi fick Bollywood! Så vi ska linda in oss i massa färgglada sjalar och ha massa smycken och en fin röd prick i pannan och köra vårat dansnummer. När allat detta roliga är klart så ska vi ut och käka, både H1A och H1B och sedan ska vi tillbaka till skolan, till våran pub. Ser verkligen fram emot denna kvällen, det kommer bli as kul! 
Var på stan en sväng med Helena, Anna och Nina efter skolan, tre tjejer i klassen som är as sköna. Vi köpte iallafall de färgglada sjalarna och jag köpte en ny träningsväska, jätte fin och lagomt stor.
Tog mig även en löptur när jag kom hem, virrade runt bland husen och sprang först i cirklar och sen kom jag as långt bort, så fick springa en seg raksträcka ända fram till Globen, vet inte hur långt det blev, men var väl ute i ca 1h. Nu känner jag att jag är på g med träningen igen och det känns så bra!!
 



 
Nu ska jag fortsätta dricka mitt te och slappa lite innan jag ska sova.
Hoppas alla där hemma mår bra! Pussåkram

 

Måndag

Då har jag haft min första skoldag här i stockholm och det var en bra dag! Vi började med ett välkomnande och upprop i aulan, sedan en rundvandring med våra faddrar, sen intro för hälsopedagogprogrammet och sist lite lekar. Skolan verkar var en riktigt bra skola! Och innehållet i programmet passar mig perfekt, det känns som att jag äntligen valt rätt. Vi är en A och B klass, jag går i H1B och vi är ca 20-25 pers och det verkar vara härliga människor, så jag tror detta kommer bli kanon! Imorgon blir det mer information och på eftermiddagen/kvällen ska vi ha brännbollsturnering och öldrickande, ska bli kul! Nu får de lära känna tävlingsinriktade anna, hoppas inte jag skrämmer iväg någon, haha...
 
Nu ska jag ta mig en liten promenad och sedan handla mat. Ikväll kommer sebbe, så vi ska laga lite mat och mysa :)
 
Hoppas alla har det bra hemma i karlstad, jag saknar er!
pussåkram

Shopping

 
 
 

Godmorgon Stockholm

Godmorgon stockholm, vilken underbar dag!
Första natten som stockholmsbo, jag har sovit jätte skönt. Var helt slut igår kväll efter den sista tiden innan flytten och dagen igår. Nu ska jag försöka slappna av och försöka förstå att jag nu har flyttat hit och imorgon börjar skolan, ska bli så spännande! Om allt löser sig med lägenhet, så tror jag att detta kommer bli hur bra som helst.
Nu har jag precis käkat frulle, sitter och dricker kaffe nu. Tänkte ta en liten promenad snart och sedan ta tunnelbanan in till city och kolla läget. Shoppa lite smått och gott.
 
 
 

Stockholm is my new home

Äntligen har jag kommit fram, två veckor av flyttande, packande och planering. En dag av bilkörning till stockholm, träffat familjen Gran, åkt på sightseeing till bl.a min nya skola och nu sitter jag i Jonas lägenhet och kollar på tvn. När jag nu väl kommit hit och kan slappna av, ja då känner man sig helt slut! Men det känns underbart skönt, ser fram emot måndag och skolstart!
Imorgon har jag en hel dag att bara landa här i stockholm, ska sova ut, åka in till stan och kolla och sen träffa sebbe igen, så skönt att äntligen få träffa honom! Blev en kortis förut också :)
 
Kvällen till ära ska jag spendera i soffan framför Sommarkrysset, enbart för att jag är i sthlm!
 
Uppdaterar mer imorgon och i veckan om vad som sker! Är väldigt spänd inför allt som komma skall! weeeey!
 

Stockholm

Nu har det hänt grejer sen sist, nu ska jag verkligen flytta till Stockholm om mindre än två veckor! Kom in på skolan jag sökte, Hälsopedagog på GIH. Är så väldigt förvånad, trodde aldrig det skulle ske och sjukt GLAD!!!! Åh så kul det ska bli! Har även en lägenhet på g så det kan inte bli bättre, hoppas det blir så för då har jag haft jäkligt tur. Det ska bli väldigt spännande med en ny stad, ny skola och nya människor. Jag tror detta kommer bli super! Och äntligen så kommer jag lite närmare sebbe, så vi kan ses lite oftare som normalt folk. Och sen är det så många som ska flytta upp dit i höst, bl.a jonathan från London, äntligen ska vi återförenas igen!

Jag gjorde min sista jobbdag i söndags, det var skönt men samtidigt lite tråkigt, har varit så kul att jobba på barbros brygga, roliga arbetskamrater, bra chefer och härlig arbetsmiljö. Men nu behöver jag lite ledigt så jag kan ladda om inför skolstart och hinna med allt med flytt och fix inför skolan.
Idag har jag och Mathias varit och tränat, värmde upp på cykeln sen lite lätt styrka, måste gå ut lugnt nu efter jag varit sjuk. Sen drog vi till stan och käkade sushi och växlade pengar. Nu ska jag snart cykla hem till familjen för att bara softa ikväll och imorgonbitti ska jag och pappa ut och springa en runda, ska bli väldigt skönt. Hoppas att jag kan hålla mig frisk nu!

Nu ska jag packa och sen hoppa på hojen och trampa iväg,

HADE



Torsdag

Här var det ett tag sen man skrev märker jag.. Men det är verkligen inte lätt att hinna när man jobbar 24/7, typ. I söndags och måndags var jag ledig iallafall, i söndags hängde jag med bästa emma och linda! Linda flyttade tillbaka till Åre i måndags, så vi hade lite mys i söndags, picknick på sandgrundsudden. Så glad att jag har er!<3
I måndags slog jag och emma på stort, vi drog en utgång, måndagsklubben på ankan. Började med en egen förfest hemma hos mig med 2 flaskor vin och fortsatte förfesten nere på bryggan med massa drinkar och shots, folk från jobbet hängde med till ankan. Fy fan vilken bra kväll! Bästa kvällen på länge, äntligen fick jag och emma dra ut ihop! Alla var väldigt igång, och det kändes på tisdagsmorgon.. När man vaknar i strumpbyxor och bh på täcket hemma, hur nykter var man kvällen innan då?! haha, sjukt kul iallafall.
Nu har jag jobbat tisdag och onsdag och ska fortsätta jobba tills på söndag, det är så härligt att man trivs så bra på jobbet med alla arbetskamrater och själva jobbet när man jobbar så mycket.

Allt känns så bra just nu, är bara så glad och tacksam för allt man har. För alla härliga och underbara människor som finns runt omkring mig. Saknar alla som jag inte träffar så ofta, men jag vet vart de finns och vet att de alltid kommer finnas där.

puss på er!






RSS 2.0