Fredag

Annu en vecka har gatt, det borjar narma sig, snart aker jag hem pa semester!! Kommer bli riktigt skont det, traffa alla, bli ompysslad av mami, fa kanna pa lite svensk sommar, och bara ha det gott. Det kanns som att det ar en bra tid att aka hem, efter 4 manader menar jag, allt har ju varit sa nytt i borjan och det kanns som allt gar i ett hela tiden. Sa att komma hem och andas lite kanns skont.

Veckan har varit bra. Flickorna har val haft sina jobbiga stunder men det har anda funkat bra. Jag och Georgina akte till Wetland centre i mandags, kollade massa olika djur, hon lekte i leklandet och hade det mysigt. Dom anadra dagarna har vi mest varit i parken, ridning, biblioteket, lekt hemma och allt det vanliga.
Igar kvall akte jag in till Wimbledon och traffade Anna grasberg!! Det var verkligen jatte kul att traffa henne igen! Hur langsen som helst ju. Vi mottes vid tubstationen, gick en bit och gick in pa Billabong och tog oss nagra och satt och pratade om altl som hant, jatte mysigt hade vi! Hon skulle dock aka hem ganska tidigt for att hinna med tuben hem till Sara. Ska antagligen traffa bada tva imorgon, kommer bli kul!
Imorse akte familjen har in till London och sak bo dar over helgen, ha lite familjemys. Barnen sag farm emot det sa mycket! De skulle pa nagon teater imorgon, kolla runt i London, shoppa och massa sant. Sa det innebar att jag har huset for mig sjalv i helgen, det kanns faktiskt helt underbart! Sa ikvall ska jag laga lite mat och mysa framfor en film. Kanner verkligen inte for att dra ut denna helgen, vet inte vad som hant.. hehe antar att det ar bra att ta det lite lugnt ibland med. Och har faktiskt bestamt att jag inte ska dricka och dra ut forens jag kommer hem den 19e, kanns valdigt bra, for da sparar jag mig tills dess, for antar att det kommer bli fullt os medvetslos, som emma utryckte sig forut.. kommer bli underbart anda! Kanner liksom att alkohol inte ar det basta om jag vill halla mig frisk heller, det bygger ju inte direkt upp mitt immunforsvar. Sa tankte satsa pa att trana samycket som mojligt nu, vi har ju faktiskt en serie som borjar i borjan pa september, langtar! Har tydligen gatt och blivit forward med, helt sjukt roligt, ska gora sa jakla mycket mal i host alltsa!

Dagen har varit ratt sa harlig anda, sov inte sa lange som jag hoppats men ar ganska van med det nu, gick upp och at frukost. Sen kom maria och barnen hem, de hade varit och handlat lite. Satte mig och kollade barnprogram med flickorna medans maria fixade det sista innan de skulle dra igen. Gillar verkligen mina fina tjejer! (Nar dom inte ar pa daligt humor alltsa..) Och idag var de hur gosiga som helst! Nar de akt stadade jag lite har i huset, tvattat lite och sant. Efterat tog jag mig en lang powerwalk i ca 2 timmar, var sjukt harligt. Och nu sitter jag har och dricker kaffe och bara njuter av lugnet. Tankte satta mig och lasa lite och lyssna pa lite harlig musik.
Helt sjukt vad slapp jag kanner mig idag, men aven fast jag ar i London sa behover jag sanna dagar ibland. Man behover faktiskt inte gora nagot hela tiden, aven fast man kanner att man ar i London och nastan maste gora nagot, sa tanker jag att det hinner jag faktiskt en annan helg, ska ju trotsallt vara har i 7-8 manader till. Och ska kroppen orka det sa maste man aterhamta sig lite ibland med.

Sa nu har jag skrivit lite har i bloggen, sa forvantar mig att en viss annan person kommer uppdatera lite med..

Hoppas alla far en harlig fredag! KRAM

Sondag

Sadar nu har jag precis varit och spelat fotboll, invigt mina nya skor, detta kommer bli super alltsa!
Sitter med en stoooor kopp kaffe, kande att jag behove det efter den "harda" traningen. Tankte snart dra ivag utat, antingen wimbledon eller kingston, ska kolla med rilana om hon har tid, antagligen inte eftersom det ar hennes sista sondag har i london.

Igar traffade jag iallafall den franska och "tyska" tjejen, jag hade iallafall fatt for mig att hon var fran Tyskland. Jag fragde typ vart i tyskland hon var ifran, hon bara, ehm jag ar fran Scotland?! haha, jahaaaaa. Vet inte vart jag fatt tyskland ifran men.. Men de var bada super trevliga! Och vi hade en jatte trevlig dag. Vi drog forst till Camden market,kollade runt lite, vi kopte mat och satte oss vid vattnet och hade det as gott. Sen drog vi in till piccadilly och jag visade runt lite, Leicester square, piccadilly circus, covent garden osv. Efter att vi gatt runt en stund, satte vi oss pa en pub och chillade.
Pa kvallen blev det softa, trodde jag skulle vara barnvakt, men maria orkade inte dra ut och jon kom hem tidigt sa vi softade framfor tvn istallet. Men det funkade bra det med, sa jag skulle orka traningen imorse.

Dricka upp kaffet blir, sen far vi se vart det bar av.

HADE, pussss

Lordag

Kvallen igar vad valdigt lyckad, det blev jag, Rilana och Lisa som kakade pa Wagamama. Lika gott som vanligt. Efter vi atit upp maten och var hur matt som helst, da skulle vi bestalla in efterratt, fy fasen sa matt jag var efterat, kunde knappt rora pa mig.. okej riktigt sa illa var det val inte, men nastan.. Vi satt iallafall inne dar ett bra tag och at och snackade. Lisa och Rilana hade jobbat hela dagen sa de var artt trotta, sa vi bestamde att vi skulle aka hem efter maten. Det var valdigt trakigt att saga hejda till Rilana, for nu ser jag nog inte henne nagot mer innan hon aker hem. Men som sagt, sa ar det i London, folk kommer och gar.. Men det ar ju lite charmen med det hela, att man far traffa sa mycket olika manniskor!

Idag ska jag traffa en annan tysk tjej, som bor har i Raynes park. Vi ska aka till camden market och sedan kanske en svang till oxford st. Ska bli valdigt trevligt! Hon ar ratt sa ny har, sa blir jag som visar runt, nice!
Ikvall ska jag nog vara barnvakt, till dom tva sma anglarna Georgina och Emma. Emma som alltid lyssnar och gar och lagger sig nar jag sager till, inga tarar och inget tjafs, allt ar saaa lugnt och skont. 

Andra koppen kaffe blir, gott! 

Hade fint, pusss  

Fredag

"Dont call my name, dont call my name, Alejandro
Im not your babe, im not your babe, Fernando
Dont wanna kiss, dont wanna touch, just smoke my cigarette and hush,
dont call my name, dont call my name, Roberto
Alejandro, Alejandro
Ale-ale-jandro, ale-ale-alejand-e-ro"

Laten ar tillagnad dig, Joanna! haha.


Nu drar jag in till piccadilly, ska kopa nya fotbollsskor. Maria sa att det fanns en bra och hyfsat billig affar dar, sa ska kolla upp det.
Ikvall blire att dra till Wagamama med Rilana, gud sa gott.

Hade fint, puss

Torsdag

Okej nu far det racka med de har dumheterna, har inte skrivit har pa tva veckor! Hur daligt ar inte det?! 

For tva helger sedan var Joanna har. Hon kom hit pa torsdag kvall, da drog vi ivag till Wimbledon village, kopte med oss lite ol och glass och gick och satte oss i wimbledon common. Lite kul nar vi satt dar sa gick tva killar forbi och horde att dom sa nagot om att det var gott med magnum vit, vi fattade dock inte om de sa det till oss eller bara till varandra, sa jag sa typ bara, mm good, eller natt. Lat val kanske lite dissig men menade inget illa, sa sager han: "Are you pissed off maaaan".. haha what?? Nar de gatt ivag en bit borjade vi gapskratta. (joanna vet hur roligt detta var!!) Vi drog hem ganska sa tidigt.
Pa fredagen akte vi ivag till Kingston en svang, kollade lite affarer men orkade inte kopa nagot, sa vi tog bussen till tesco, som ar pavagen hem till mig. Vi handlade all mat och dricka vi skulle ha pa kvallen. Promenarade hem till mig och softade ett tag. Bakade jordgubbstarta, at lite lunch och gjorde oss iordning. Drog sedan vidare in till Hyde park. Vi borjade leta efter en plats dar vi kunde tanda varan engangsgrill, kande redan fran borjan att det kanske inte var direkt lagligt att grilla mitt i hyde park, men hade vi slapat med oss den, sa skulle vi fan tanda den! Vi hittade en liten yta, sa kunde vi tanda den pa asfalten.Det rakade dock vara precis utanfor ingangen till toaletterna sa nar det borjade ryka sa kom det pa alla som skulle ga pa toa, fick lite panik ocksa for det star ju pa att man inte ska elda under trad, och det var as mycket trad ivanfor och det rykte som fasen uppat. Joanna ringde sin pappa och han lugnade oss med att det inte var nagon fara. Efter att alla kollat lite snett pa oss och vissa fnissat lite sa fick vi antligen varan efterlangtade mat, och gud sa gott det var! Vi hade en as mysig picknick i Hyde park. Runt tio drog vi till tunnelbanan och akte in till piccadilly circus, och drog ivag till Tuger tiger. En mycket lyckad kvall!
Pa lordagen sov vi ett tag, sen drog vi till wimbledon common och solade och softade ett tag.Akte senare tillbaka till mig, gjorde oss iordning och drog in till stan. Kopte pizza och ol och drog till Hyde park. Dar satt vi ett tag, hade aven med oss en fotboll, sa vi spelade lite. Vi bestamde att vi skulle dra till den svenska puben. Som forra gangen sa gick vi fel nar vi gick av vid baker street. Gick nog runt i en timme och letade, tillslut gick vi till en annan tubstation som Joanna visste hur man gick puben ifran. Da antligen hittade vi den. Kom dit vid 22.40 och det stange 23. Hann med en ol iallafall. Akte tillbaka in till piccadilly, gick runt och letade efter ol(?), haha. Fan hittade inget bra, sa vi drog hem.
Pa sondagen sov vi ett tag, sen packade Joanna sin vaska. Vi drog in till Wimbledon, kakade as god varm baguette. Sen orkade vi inte gora sa mycket, sa vi akte till Gatwick. Vi kakade mat, checkade in vaskan, kopte godis och sen satte vi oss och spelade kort. Vid halv sju sa vi hejda, och Joanna gick in i sakerhetskontrollen och jag akte hem och kollade VM-finalen. SPANIEN!!

Veckan rullade pa, Georgina har sommarlov nu, sa har henne hemma om dagarna. Vilket innebar att jag jobbar ca 12h per dag. Ratt trott pa kvallarna! Och i onsdags kvall sa borjade jag spela fotboll, i ett damlag har i narheten av mig. Var lite kul nar jag kom dit, da motte jag tre kvinnor, ca 50 ar, haha, men kul att aven dom haller igang. Det var manga nyborjare och inte sa erfarna spelare, men det var ju sa jag ville ha det om jag skulle spela har, spela for att ha kul och halla igang. Sa ska verkligen fortsatta dar ett tag.

I torsdags kvall akte jag ivag till Clapham Junction, skulle mota Lukas dar. Det visade sig att planet var forsenat, sa stod val dar i ca 1,5h och vantade. Var val egentligen mer synd om honom som haft lite oflyt med forsenaingar osv.. Nar han val kom sa akte vi tillbaka hem till mig, gick typ och la oss direkt, for skulle ju upp och shoppa pa fredagen!
Vi akte in Waterloo pa fredag formiddag, promenerade in till Oxford street, gick forbi London eye, house of parliament, big ben, trafalgar square, piccadilly circus osv. Nar vi kom upp pa oxford st gick vi in i en affar, i forsta affaren blev det att borja shoppa och sedan rullade det bara pa. Tillslut kande vi, eller Lukas sig klar sa vi akte hem till mig, kakade lite mackor. Vi ringde och bestallde biljetter till We will rock you pa kvallen. Sa vi akte in till Tottenham court road och vi hade tankt att vi skulle kaka nagot innan, men blev inte riktigt sa, kopte oss en ol och lite godis inne pa musikalen. Fyfasen vad bra den var!! Helt sjukt duktiga alltsa. Saknade dock nagra latar, men valdigt bra anda! Efterat hade vi tankt att vi skulle ata, men vi var inte hungriga, sa ja denna dag at vi typ frukost och tva mackor. haha och ja lukas du vet vad mycket vi skamtade om detta! Vi tog tuben hem.
Pa lordagen hade vi tankt att kolla pa fotboll, forst tankte vi se Chelsea - Crystal palace, det var tyvarr utsalt. Sa vi tankte se Arsenal - Barnet, kande dock att vi inte orkade aka anda till Barnet, skulle ta oss ca 1,2h. Sa vi tankte att vi skulle ga pa museum istallet, for vadret var inte pa topp. Tankte ga pa Imperial war museum, tyckte det var lite dyrt, var det ju egentligen inte nu nar man tanker pa det.. Med tanke pa vad vi gick pa istallet, Natural History museum, var inte riktigt vad vi hade tankt. Typ dinosariur, gamla djur och sant ehm roligt.. Men tur att det var gratis iallafall. Efter vi varut dar en stund, sa akte vi till Chinatown och at mat, as gott. Vi tog tuben - taget hem. Tog det lite lugnt en stund, sen gjorde vi oss iordning och drog till Wimbledon och Wetherspoon. Drack lite vin, ol och pimms. Valdigt trevlig kvall! Drog hem med bussen runt 12.
Pa sondagen sov vi ett tag, gick upp och at frukost och sedan drog vi in till Wimbledon.Kollade lite i kopcentret, hittade typ inget sa vi promenade upp till common, satte och dar i solen ett tag. Vi gick tillbaka till Wimbledon, kakade pa Wagamama, as gott aven det. Har nu lart Lukas att kaka bade kina och japansk mat, inte illa det! Vi akte hem och hamtade hans vaska, akte till Clapham junction. Vantade en liten stund dar pa taget, denna gangen var det inte forsenat, men det visade sig flyget vara istallet nar han kom till Gatwick, typiskt.. Men det var en valdigt lyckad helg!!

I mandags hade jag och Georgina en heldag tillsammans. Vi akte till Tower of London, valdigt intressant och kul. Georgina blev dock lite trott i benen efter att gatt runt i alla torn och kollat, men hon verkade trivas dar anda. Hon gillar namligen histora, som aven jag gor, sa passade oss utmarkt.
I tisdags nar vi lamnat Emma pa dagis, drog vi till Ikea. Nar vi kom dit vid 9.30, sjalva affaren oppnade 10.00, sa vi gick till resturangen, kopte kaffe och juice och satte oss dar och vantade pa att det skulle oppnade. Vi gick in vid 10, hittade en "lagenhet" som de inrett, Georgina alskade den och ville flytta in dar med mig! sa jakla sot. Lite roligt for i den lagenheten fanns det en soffa, den hette Karlstad. Hon alskade verkligen Ikea och ville inte aka darifran nar vi var klara, hon ville ga ett varv till, men det hade vi tyvarr inte tid med. Vi kopte lite godis och brod och tog tramen hem. Hon kommer nog inreda sin forsta lagenhet med Ikea mobler, det tror jag! Eller varan lagenhet, for vi ska ju flytta ihop snart, bara hon och jag tydligen.. haha.

Idag ar det torsdag och jag lamnade Emma pa dagis imorse och Georgina hos en kompis, sa nu har jag haft nagra timmar for mig sjalv, gud sa skont det har varit. Och har aven 1,5h kvar tills jag ska hamta Emma och sedan Georgina. Sa tankte dricka lite kaffe, kaka smorgas och lyssna pa musik och bara njuta!

Hoppas allt ar bra med mina sotisar!
pusssssssssssssssssss

Torsdag

Forstar verkligen inte vad felet ar med min hals, har ont an.. :s Men de kommande helgerna da driiiter jag i det.

Igar kvall motte jag Joanna i Wimbledon och vi drog till Wetherspoon och kollade fotbollen, GO SPAIN! Gillade halsduken Joannas pappa hade kopt som vi la fram pa bordet for att visa varat stod. Det blev som vi hade tippat, Holland-Spanien i final. Nu blire att heja fram Spanien till VM-guld ocksa!

Nu ska jag snart stada mitt rum och sedan ga ivag och hamta Emma "Emmsi" Smiles pa dagis. Hon har namligen borjat kalla mig Anni? Sa da fick det ju bli Emmi eller Emmsi typ.. Vi ska nog ga till parken senare och jag ska forsoka lara emma att aka pa sin scooter(kickboard), tror det kommer ga..hm.. bra? Och ikvall kommer Joanna hit!! Da ska vi bara softa och ladda infor morgondagen! Blir en svang till Kingston och forhoppningsvis kopa oss en varsin klanning att ha till kvallen. Och aven handla mat och vin som vi ska ha till varat "midsommar-firande" i Hyde park imorgon eftermiddag. Senare pa kvallen drar vi vidare, antingen till Tiger-tiger eller Jalouse. Vi ska inte vara overtaggade nu bara, men det kommerbli grymt!!

Fan orkar inte stada, mycket skonare att sitta har och lyssna pa musik och dricka kaffe. Men ska snart ta tag i det..

pusss

Mandag

Da var det dags for en ny vecka. Helgen har varit toppen!
I fredags akte jag in till London en svang, kollade lite pa oxford street och baker street. Pa kvallen skulle jag vara barnvakt, sa medans Maria gjorde sig iordning, sa at jag med barnen och sen akte hon. Vi satte oss i soffan och skulle kolla fotbollen, trodde jag, men icke, vi skulle se Madagaskar! Men inga fel, den ar faktiskt lite rolig, Hann dock inte se mer an 20min, sen var det dags for att borsta tanderna, lasa godnatt saga osv. Georgina satt inne hos mig och Emma och lyssnade, sedan gick hon och la sig. Sen borjade Emma: Anna, sleep with me!! NEJ emma jag kan inte sova har, det ar din sang. Forsokte stanga dorren och ga, da ropade hon Annnnnna! Jag forsokte forklara for henne med sa lugn men anda bestamt rost att det var hennes sang och det ar bara hon som sover dar, och att hon maste blunda och forsoka for att det ska ga. Och att jag ligger i rummet bredvid, sa jag ligger nastan bredvid henne kan man saga. Jag sa aven att Emma jag gillar inte att du inte lyssnar pa mig, jag kommer aka hem om du inte lyssna vad jag sager. haha stackars barn, men det funkade! Gick ner och satte mig vid datorn en svang, sen kom Jon hem, han satte sig vid koksbordet och vi pratade en massa, haha han ar faktiskt valdigt rolig, och sarskilt nar han druckit en del!
I lordags gick jag upp vid halv 8, gjorde mig iordning och at frukost. Tog bussen till Wimbledon vid 9 for att mota Rilana. Vi skulle koa in till tennisplanerna. Jag var lite sen, sa Rilana hade redan fatt ett ko kort, men jag fick ett nar jag kom sa det loste sig. Det tog kanske 30min i kon, sa ratt skont. Sa nar vi kom in sa hade vi lite picknick, sen gick vi ivag och kollade vad som hande pa de olika planerna, vi sag en tjej som varmde upp, vi gick narmare, det var SERENA WILLIAMS! Sa dar stannade vi ett tag. Vi satt hogst upp pa den lilla laktaren, sa vi stallde oss upp och kollade bak mot den andra planen, dar stod det massa folk och vantade och folk hade kamererna framme osv, sa vi tankte att vi vantar och ser vem det ar som ska trana dar. och det visade sig att det var RAFAEL NADAL!!! Sa vi kollade hela hans traning och tog en massa kort, valtranad? eh jaaaa ganska sa. snyggt? EH JAAAAA! Nar han var klar sa satt vi kvar och softade i solen, gick bort mot en lite storre plan, dar var det dubbelmatcher. Den sista dubbelmatchen vi sag var Anna Kournikova/Martina Hingis mot Tracy Austin/Kathy Rinaldi-Stunkel. tror bara det var en uppvisningsmatch eller natt. men as kul att se! Efter en hel dag med tennis sa gick vi till Wimbledon och motte Lisa, vi gick till Billabong, kollade sista halvlek av Spanien-Paraguay. Sen drog vi till Wagamama och at mat, sa jakla god mat dar! Har markt att jag tydligen kan ata med pinnar, det visste jag inte.. Drog hemat runt halv elva, var skont att sova hyfsat tidigt.
Igar sov jag ett tag, sen tog jag mig en promenix, pratade med min basta bebbe! och som jag saknar den bruden!!! Vid 6 akte jag till Wimbledon for att mota Joanna! Var saaaaa kul att traffa henne igen!! Skulle lamna hennes vaska som hon lamnat kvar hos mig nar hon akte hem. Vi gick till Starbucks och fikade att pratade om altl som hant sen vi sags sist, satt val dar i ett par timmar. Och sen planerade vi helgen som kommer, da hon ska bo hos mig, kommer bli en fett bra helg vill jag lova!!

Var till doktorn imorse igen, eftersom den senaste antibiotikan inte hjalpte heller och jag blev bara yr och trott av alla (8) tabletter jag skulle ata om dagen! Sa hon kollade i min hals och hon sa att det var lite rott och svullet, vilket tyder pa ett virus och att mitt oga, som blev konstigt igar morse, var irriterat pga viruset, sa skulle sluta med antibiotikan eftersom den inte hjalper mot virus. Sa det enda jag kan gora ar att forsoka ta det lugnt och vanta pa att det ska bli bra. Sa ska forsoka ta det sa lugnt som mojligt nu i nagra dagar, ska ju fortfarande jobba, men anda forsoka chilla sa mycket som mojligt. Sa nu ska den har dreten antligen forsvinna!! Ar ratt trott pa det nu..

Nu blire nog en till kopp kaffe innan jag ska hamta Emma, som maste vara den sotaste ungen som finns! (Kommer kidnappa med henne hem i april....)

Jag hoppas aven att min basta familj har haft en toppen helg i Stockholm! Jag saknar er otroligt mycket och hade onskat att jag varit dar med er! Love you. 


Puss 

Torsdag

Alltsa vad fan ar felet pa mig?? Vaknade med jordens halsont imorse! Det kanns som att jag kommer leva sa har resten av mitt liv; vara sjuk varannan vecka, aldrig mer trana, do av att ga upp fpr trappen, vara sur for att det aldrig gar over..

Nu ska jag ga ivag och hamta emma, lar bli andfadd som ett as av att bara ga till bussen och sen skalla pa emma for minsta lilla..
Okej riktigt sa illa ar det val kanske inte, men det kan bli...........



RSS 2.0