Mandag

Helgen har varit toppen! I fredags kvall akte jag ivag till Wimbledon vid 9 for att mota Liisi och Agnes. Vo drog forst till en pub, Weatherspoon, och drack lite ol och vin. Liisi berattade om hur trevliga Magnus Norman och SImon Aspelin var. Och jag sa att jag var avundsjuk och att det var valdigt haftig att dom bodde hos dom. Da sager hon, ja men kan du inte komma hem till oss nagon dag da nar dom ar har? Jag bara: eeeeh JAAA! haha, sa vi bestamde att jag skulle komma palordag kvall, for da skullehon vara barnvakt. Och vi kunde ju bara hoppas pa att dom var dar.. Runt elva skulle vi mota tva kompisar till Agnes, Hanna och Emma, Emma ar svensk sa det var kul att prata lite svenska med henne. Vi drog till nattklubben, Po na na. Liisi kanner en bartender dar sa vi stod pa listan och gick in gratis, goott. I borjan var det inte alls mycket folk, men ju mer klockan blev desto mer folk kom det och till slut var det ganska sa fullt. Jag och Liisi satt ute pa terrassen, traffade massa roligt folk som vi snackade med. Vi dansade lite, men tyckte dock att musiken var si sader, och jag var inte helt okey efter min forkylning, sa satt mest och chillade, vilket var hur trevligt som helst. Runt 3 drog vi darifran, jag tog min nattbuss, som bara tog 10 min fran Wimbledon, brukar ju ta ca 1h nar jag aker fran Trafalgar square.
Vaknade runt elva pa lordagen, drog ivag till Kingston for att hitta lite presenter osv. Har ju nagra som har fyllt eller fyller ar nar jag kommer hem, sa maste borja kopa pa mig lite nu sa jag slipper fa panik den sista helgen innan jag aker hem. Akte hemat, Maria gjorde iordning en pimms till mig, as god drink! Dock lite stark, sa hade ju rackt med en, men hon bjod pa en till och kunde ju inte tacka nej for den var ju sa god. Skypade med varldens basta caroline! Och som jag saknar den tjejen! pusss pa dig hjartat. Runt halv nio skulle jag aka ivag till Liisi for att se pa fotboll och film. Rakade dock hoppa pa bussen pa fel sida, sa kom helt fel. Men fick ta bussen tillbaka och bli lite sen. Nar jag val kommer fram kommer Liisi ut och moter mig, vi gar in och hon visar att vi ska in dit, tv-rummet alltsa. Jag horde inte att det var nagra dar sa trodde vi var sjalva Men nar jag kommer in sa sitter MAGNUS NORMAN dar! Shit tankte jag. En annan kille var aven dar, Chad. Vi halsade pa varandra, tog i hand o grejer, haha. Vi pratade lite om vart i Sverige jag var ifran och att min pappa ar fran Filipstad, samma som magnus alltsa. Han var verkligen super trevlig, och jakligt SNYGG!! Han har tyvarr flickvan.. Vilket bade jag och Liisi var ganska besvikna over.. Vi kollade pa USA-Ghana. Sedan en fransk film. Helt okej faktiskt. Johan Carlsson och familjen kom hem en svang. Pratade aven med han en svang, jatte trevlig aven han! Tog bussen hem runt ett. Fick ta min nattbuss fran Wimbledon. Och nar jag star och vantar pa bussen, sa lyssnar jag pa musik. Hor att nagon sager nagot men tror inte det var till mig. Helt plotsligt rycker nagon ur ena horluren, sa star det nagra kilalr dar. De fragar vilken buss som gar till Kingston, och det var ju samma som mig. Sen hade jag mitt beatles linne pa mig, den ena killen pekar och sager att han alskar beatles och borjar frag vem min favorit var i gruppen och vilken som var min favorit lat och en massa. Vi fortsatte prata en massa och holl pa att ta fel buss och en massa. Nar ratt buss val kom sa satt vi och fortsatte prata, och sen ska jag saga en favorit lat av beatles, da sager jag Let it be och alla 5 killarna borjar sjunga, mitt stopp var dock nasta, men nar jag gick av horde jag dom fortfarande innan dorren pa bussen stangdes. haha jag gic typ och skrattade for mig sjalv hela vagen hem, kanske inte lat sa roligt men fan vad kul det var!
Pa sondagen vaknade jag runt tio, gick upp och at frukost, satte mig ute och laste i solen ett tag. Runt 1 akte jag till Wimbledon, dar skulle jag mota Liisi, och dra ivag till Weatherspoon och kolla fotbollen. Var sant jakla drag pa puben innan matchen, men ju langre det gick desto surare vart folk. England var inge vidare denna matchen, sa de forlorade ju med 4-1. Men jag tyckte inte dom var sa daliga sa att de skulle loosa med 4-1, men men sa blev det iaf. Tog en promenad hemat, skypade med min underbara familj, dom ar sa sota. Gick hem, kollade Argentina-Mexico, som slutade mycket bra. GO ARGENTINA.

Nu har jag precis legat ute i solen ett tag, as gott. Ca 32 grader har idag. Nu ska jag ga ivag och hamta Emma,sa ska vi ivag till parken och busa lite.

pusssss


Fredag

Idag mar jag bra! Kande redan igar under dagen att jag borjade ma battre, och efter att ha sovit bra och lange inatt sa ar pa topp idag(eller ja inte riktigt pa topp, men mycket battre iaf).
Sa idag har jag varit pa ikea, dagen till ara. Kande mig verkligen som hemma dar. Det var the swedish week ocksa, sa passade verkligen bra att aka dit. Kopte lite smatt och gott, leksand knackebrod, nagot annat knackebrod, tunnbrod, skorpor, daim, ahlgrens bilar, kexchoklad och en massa godis till maria :) + en mugg, kladhangare, ramar mm.. Kande att jag blev lite galen av att vara dar, kopte mig forst en liten pase, men det rackte tydligen inte till allt jag kopt, sa fick kopa en san dar stor bag som man gar runt och handlar med dar inne. Jaja ar man pa ikea i England sa far det faktiskt ga bra.. Akte efterat till Wimbledon, gick in i kopcentret, med min STORA pase, kopte ett linne pa hm och sen pallade jag inte mer. Mina axlar var ratt roda om man sager sa.. Sa jag akte hem. Nu sitter jag har och dricker kaffe ur min nya ikea mugg, ater tunnbrod, skorpor och lite ahlgrens bilar! Det var mitt lilla midsommarfirande under dagen. Ikvall ska jag ut i Wimbledon med Liisi och nagra fler vanner till henne. Hoppas pa att vi ska till nagon pub i Wimbledon village forst, och hoppas da att fa se lite tennisstjarnor.. Ska traffa Liisi runt nio, eftersom hon och hennes familj(som ar svenskar) ska ha midsommarfirande. Pappan i familjen ar en f.d tennisspelare, sa Magnus Norman och Simon Aspelin bor hemma hos dom nu under tennisen, sa ikvall ska de ha middag med dom, Robin Soderling och lite andra tennisspelare, hur coolt ar inte det?? Ska val se om jag kan svanga forbi dar kanske, antagligen inte, haha..

Georginas kompis Josie ar har och leker, de ar ute i tradgarden i den lilla poolen, herregud vad roligt de har, de kor snygga hopp, kastar vatten pa varandra, haha, man borjar skratta av att bara hora dom. Emma var ocjsa med ett tag, jag verkligen alskar Emmas skratt, sotaste som finns. Nyss kom hon in med sin Nemo-dress och satte sig i mitt kna och gosade, efterat var inte mina byxor sa torra langre. Men spela roll, gosigt vare.

Tankte snart hoppa in i duschen, sedan ata mat och sen far jag se vad jag gor innan jag ska ivag.

GLAD MIDSOMMAR ALLA FINA DAR HEMMA! Love you!!!!

Onsdag

Usch jag blir inge battre, detta ar sa seeeeeeeeeeeegt. hatarrt. Men det skulle ta ca 1-2 dagar for antibiotikan att verka, sa blir jag inge battre imorgon, sa maste jag ga tillbaka till doktorn pa fredag..

Imorgon ar det redan torsdag, sa sista arbetsdagen for denna vecka, ska bli as skont att sova lite pa fredag morgon! Vi far se hur helgen blir, ska antagligen traffa rebecka fredag eller lordag, var nagot midsommarfirande i en park, vet dock inte vart. Sen har ju jag och Joanna VIP till en nattklubb som skulle ha midsommarfirande pa fredag kvall, sa far se hur det blir.

Jaja nu ska jag nog dricka lite te, softa ett tag och sen forsoka sova i tid.

Love

Tisdag

Sadar har precis varit ivag till doktorn, fyfan vad jag inte mar bra alltsa.. Hon kollade halsen, oronen, feber, blodtryck osv, allt sag bra ut. Men hon tyckte mitt hjarta slog ganska sa fort, hm vet inte vad det beror pa. Men fick iallafall en medicin och kanner jag mig inte battre inom tva dagar sa ska jag ga tillbaka.
Nu sitter jag har och ater lite soppa, ska alldeles strax ivag och hamta Emma, men forst ska jag nog hinna ivag till apoteket.

Bion i sondags, Letters to Juliet, var bra! En valdigt sot liten karlekshistoria. Efter bion at vi a Wagamam, typ japansk resturang, as gott vare! 
Igar drog tennisen igang med, fasen sa mycket folk det ar overallt. Maste aven dra ner till planerna och kolla laget nagon dag! Vill aven ga pa en match, men det far vi se hur det blir, as svart att fa tag i biljetter ju..

Under veckan kommer det inte handa sa mycket, mar ju inge bra sa lar bli slappt. Hoppas bara att man ar frisk till helgen, sa man kan fira lite midsommar!

puss

Lordag

Har inte skrivit pa ett tag vad som hant har i London.
Forra fredagen borjade fotbolls VM, softade hemma framfor tvn. Var tvungen att ladda infor lordagen, da jag och joanna skulle kolla England matchen pa en pub. Dagen borjade med att jag foljde med familjen till Kingston, for att kaka lite lunch. Vi at pa en italiensk resturang, at panini med parma, ost och na mer. Det var jatte gott pch mysigt med alla tillsammans. Maria bestallde in lasagne till emma medans hon sov, nar hon vackte henne, da ville hon saklart ha pasta och kottfarssas som georgina skulle ata, sa typiskt henne.. Men lasagnen fick hon allt ata. Efter vi hade kakat, sa sa jag hejda och tog bussen hem for att packa iordning lite saker och sedan aka till Sheperds bush(Westfield shoppingcentre). Dar motte jag upp Joanna, vi hade bestamt att vi skulle shoppa oss nagot fint att ha under kvallen. Men jag tankte att okej jag tar med ett linne och en kjol utifall att jag inte hittar nagot, tror ni jag kom ihag att ta med kjolen? Nej det kom jag inte ihag.. Sa var verkligen tvungen att hitta en kjol! Hittade faktiskt en ganska sa fort. Men sen hade vi anda inte sa mycket mer tid pa oss, vi var tvugna att hinna hem till Joanna, ata, gora oss iordning och ta bussen in till London. Vi kopte med oss en flaska vin att forfesta lite med. Nar vi gatt av tuben i Ealing, kopte vi oss en varsin baguette, och vilken sot gubbe vi handlade av(haha eller ja, Joanna du vet vad jag menar). Akte hem till Joanna, gjorde oss iordning, drack vin och forsokte soka efter den svenska puben, som vi planerat att se fotbollen pa, pa internet. Vi trodde vi hade hittat hur vi skulle ga dit, vi skulle ga av pa Baker street och darifran var det inte sa svart. Hade aven pratat med sara som sa att det var den enklaste stationen att ga av vid. Men smarta som vi ar sa gar vi av pa den andra stationen som vi sag lag narmare. Men darifran hade vi ju ingen aning om hur vi skulle ga, hittade inte gatan som vi hade sett pa datorn. Sa vi fragade vart Baker street lag, gick ditat, men trodde inte vi hade tid att ga, sa hoppade pa narmsta tub. Kom fram till baker street, hittade inte svenska puben, klockan var 19.25, matchen borjade 19.30, vi hade sagt innan att vi skulle vara pa puben senast 18.00, oops. Efter lite letande bestamde vi oss for att ga in pa fprsta puben vi sag, det var mycket folk, men vi kom in. Bestallde en ol och upptackte att vi var 10 min sena, men men vi kom in och det var det viktigaste. Vi sag hela matchen (pratade mest sa var val inte sa jatte insatta, men matchen var ju inte sa bra heller sa kvittade val..). Vi tog lite kort och sen undrade en italienare om han skulle ta ett kort pa oss bada, och det gjorde han. Var inge mer med det. Forens nar vi gatt ut fran puben och hunnit gatt en bit, kommer han springandes efter oss och sager typ want photo, eller natt. Han star med sitt lexikon och forsoker fraga om han kan fa varan mejl eller natt och varat foto, vi bara eh nej jag tror inte det va.. Okej sa vi gick vidare, kopte en flaska vin och lite godis. Tog en buss till en park nara oxford street, dar vi satte och chillade. Var verkligen super duper mysigt!! Nar vi var klara dar, gick vi ner till oxford circus, tankte kolla efter en bra RnB klubb. Vi fragade en kille som korde cykeltaxi, han berattade att det fanns nagra i Soho, och vi bestamde oss for att han skulle kora oss. Haha fyfan vad kul det var, fattade inte att vi verkligen hoppat pa den dar cykeln. Han korde oss till ett stalle, Club49 och nagot mer stalle. Vi gick in pa det andra stallet forst, upptackte att det inte var nagot foross, gick in pa Club49, det var val inte heller sa mycket for oss, men vi fick gora det basta av situationen, vi dansade! Traffade nagra mexikanare, valdigt trevliga. Forsokte mig pa att prata lite spanska, gick val sadar.. Men han forstod lite! Roligast var nog "bogen" som de kallade honom, fyfan vad han korde, hoppade runt, dansade en massa, ojojoj. Men det var helt okej anda, det blir ju vad man gor det till. Runt halv tre gick vi mot nattbussen, jag foljde med Joanna hem, orkade inte ta mig sjalv till Trafalgar square, och sen ar det ju roligare att aka hem tillsammans. Vi satt pa nattbussen och pratade, helt plotsligt vander sig en kille om och fragar vart vi ar ifran och en massa. Vi pratar lite och senborjar aven nagra fler snacka med oss, en kille fragar vart vi varit ikvall, jag bara i Soho nagonstans, borjar sedan kolla pa min arm och ser att vi varit pa club49, haha det var faktiskt kul.(lat inte sa roligt kanske, men det vare). Val hemma hos Joanna, somnar vi valdigt fort.
Vaknar upp och ar pa topp, eller inte.. Borjade kolla igenom kameran och Joanna sager: Vi akte ju cykel igar! haha det hade vi visst glomt.. Men mindes detju sjalvklart. Vi gick upp kakade frukost, akte in till London. Var valdigt sega sa bestamde oss for att fika/luncha. Sa vi gicxk runt ett tag, hittade Eds. Som ser ut som taget ur en scen ur grease, as frant stalle, spelade massa skon musik och det kandes som i en film. Akte sedan hemat. Blev att chilla resten av kvallen.

Denna veckan har jag bara jobbat, hade kannt mig forkyld och inte alls bra. Och i torsdags eftermiddag madde jag piss. Sa sov hela dagen igar typ. Och idag tog jag en promenad pa dagen till Wimbledon. Gick hemat, dar det var fullt os infor grillfesten. Alla kom, jag och Lisa lekte med barnen, jag hade mest Emma runt mig sa Lisa fick skota spelet och jag fick ta hand om Emma. Men det var gosigt. Vi kollade nagra dvd filmer, at och lekte. Nar alla akt hem pratade jag med min underbara basta snos bebbe pa skype, den tjejen ar val for rolig hon! Vi har en massa planer pa g nu, kommer bli saaaa bra!
Nu ska jag nog sova, mar inte helt okej faktiskt. Imorgon blir det softa pa dagen, sen bio och kak med Lisa, Liisi och nagra fler, mysigt.

Gonatt, puss!

Paris

Battre sent an aldrig sa ska jag antligen skriva om Paris resan!

Dag 1: Dagen borjade med att jag gick upp vid halv fem, kakade frukost, packade det sista och tog bussen till Morden tunnelbanestation. Nar jag val om dit sa sag jag att "mitt" tag var inne, sa jag hoppade pa det, och nar det precis hade borjat aka markte jag att det var fel, det delade sig langra fram och da skulle det inte ga till Embankment! Fick panik, men hoppade av pa nasta och kom pa att jag kunde vanta pa det som kom, efter sa det gick bra iallafall. Val framme vid Embankment motte jag Joanna och efter en stund kom bussen som skulle ta oss till Paris! Resan tog sin lilla tid, vi var framme runt 4, da akte vi till hotellet,packade upp lite och sen gick vi ner till bussen igen som skulle ta oss till Sightseeing baten, men nar vi kom dit sa var vi forsenade sa vi kunde inte aka med den, sa det skulle bli kvallen efter istallet. Sa jag och Joanna beslot oss for att aka upp i Eiffeltornet. Jag var as nervos, fyfan det var sa STORT! Vi stallde oss i en ko, orkade typ inte sta dar, var trotta och hungriga, sa vi visste inte riktigt vad vi skulle gora, men vi sag att en annan ko var kortare sa vi gick bort dit. Och dar trodde vi aven att vi kunde ga upp, som vi hade planerat. Nar vi kom in sag vi bara en hiss, fick panik, fragade om man kunde ga, det kunde man inte dar, fick panik igen, men beslutade att aka upp med hissen till forsta vaningen. Nar hissen stannar dar, ar vi beredda att rusa ut, MEN, dorren oppnades inte, den fortsatte aka, fick PANIK igen! Nar dorren oppnades pa andra vaningen klev Joanna ut och kande att det var luuugnt, sa jag klev ut med mina skakiga ben, kande med att det var lugnt, sa det var helt underbart alltsa! Shit vilken harlig kansla!! Paris ar en grymt fin stad. Efter detta akte vi tillbaka till hotellet, kande att vi var varda lite pizza,ol och cider pa varat hotellrum, sa vi gick ner till en pizzeria i narheten. Nar vi gicktillbaka till hotellet visste vi inte riktigt om vi kunde ta med den upp, sa jag rakade typ vanda upp och ner pa pizzorna och senare tappa den, men trodde det var lugnt. Men nar vi kom upp och skulle oppna kartongerna, markte vi att det var tva deghogar, sag sjukt vidrigt ut. Och den ena pizzan var det bacon och agg pa, uuuh. Men vi borjade ata och insag att det faktiskt var okej( det var inte okej, vi var bara hungriga). Sa dagen efter nar man tankte pa hur det verkligen smakade, blev man lite latt illamaende.. Vi kollade aven pa eurovision som tydligen var den kvallen, det var helt okej. Ar inget storre fan va det men kanns anda lite tradition.

Dag 2. Vi hade stallt klockan pa 7, for att ha tid att ata frukost och gora oss iordning. Vid nio skulle vi aka pa en rundtur i staden. Vi borjade med Montemarte, kollade kyrkorna och utsikten. Sen vidare till moulin rouge och Notre dame. Sedan var det fri tid for dom som inte skulle med till Versaille. Jag och Joanna tankte dra pa varsta shopping rundan, blev det sa? Eh nej, allt var stangt!! vi fattade verkligen inte hur alla kladaffarer kan vara stangda pa en sondag i centrala Paris! Sa vi fick bege oss tillbaka till hotellet, gora oss iordning, dra vidare till Truimfbagen och sedan till sightseeing baten. Det var en mysig tur, dock lite kallt, men fick se Paris fran vattnet, vilket var kul. Nar vi var klara med turen, sa tog vi tunnelbanan till ett stalle som vi hittat i min lilla Paris guide bok, skulle tydligen vara mycket studenter dar. Vi skulle folja gatan ruuuue.. nagonting och sedan komma till Le violon dinguuuue! Nar vi kommer dit sa star det att det ar STANGT! Vi blir helt knackta, det var ju varan bar den kvallen.Jaja inte mycket att gora at, vi gar vidare och satter oss pa en pub, dricker lite ol/cider och snackar, det var valdigt mysigt. Nar vi ska ga mot tunnelbanan, kanner vi helt plotsligt vad gott det vore med glass, vi hoppar in pa narmsta kiosk och gar fram till glasskylen, vi ser magnumen vi vill ha. Jag forsoker oppna kylen men det gar inge vidare, rycker ratt mycket i den, funkar inte. Vi vander oss om och dar star han som jobbade dar med nyckeln i handen. oops. Betalade ca 50 spann for tva magnum, helt sjukt tyckte vi. Men gott vare. Akte hem, somnade ganska sa fort. (tokdacka)

Dag 3. Gick upp aven denna morgon vid 7. Gick ner och kakade frukost, tog med oss lite matsack til bussresan. Vi aker med bussen fran hotellet vid nio, da aker vi mot Lovren. Dar skulle vi kolla Mona Lisa, och allt annat som fanns dar inne. Kollade dock bara nagra grejer, sen tankte vi att vi skulle ga och forsoka shoppa nagot. Hittade ett varsitt Save the ocean linne och ett varsitt shotglas med eiffeltornet pa. Det var varan storshopping i Paris det! Vi aker fran Lovren vid halv 2 typ, en massa trafik, sa vi blir forsenade till Farjan. Missar den vi skulle aka med, far vanta pa nasta, tillslut kommer vi pa den. Koper kaffe ocg varmchoklad och sitter och chillar. Vi ankommer till Embankment strax fore elva. Da gar vi over bron till Waterloo och darifran ska jag ta tag hem och Joanna taxi. Far rusa till taget, och hinner natt och jamt pa det. Visste inte da om Joanna hade hittat sin taxi"kille", sa vart lite orolig, men det hade hon efter lite letande. Tillslut kom jag hem och somnade ganska sa fort. Var inte sa laddad for att ga upp och jobba dagen efter, men fick ga..

Da har jag skrivit lite iallafall, kunde nog fatt med mycket mer, men det var detta jag kom pa nu.

Au revoir!

<3

Oh, fick precis ett brev fran mormor och morfar. Dom ar val for sota iallafall!
Var sa kul att lasa att jag blev lite tarogd. Det kanns liksom pa ett annat satt att fa ett vanligt brev, istallet for mejl, mer personligt. 
 
Puss pa dom <3


Mandag

Da har en ny vecka dragit igang, veckorna gar otroligt fort alltsa, jag hanger inte riktigt med!
I fredags passade jag Emma pa eftermiddagen, nar Jon kommer hem vid 6, kakar jag lite och sen gor mig iordning. Drar mot Fulham Broadway vid halv sju, moter Joanna dar och hamtar ut vara biljetter till Satc 2. Vi tar en promenad i vantan pa att filmen ska borja, koper godis och softar lite. Jag tycker, aven fast jag hort att den ska vara sa dalig, att den var bra. Det kandes dock inte riktigt som sex and the city, men den var anda bra och framforallt rolig. Vi aker hem efter filmen, for att ladda infor en hel dag med shopping pa lordagen. Sa i lordags traffades vi runt halv tolv pa Oxford street. Och shoppa loss skulle vi och det gjorde vi! Det var en valdigt trevlig dag pa stan. Runt sex ar vi klara och da aker vi hem till mig. Nar vi sitter pa taget fran Waterloo och borjar narma oss Raynes park tanker jag precis borja stalla mig upp och vanta pa att ga av, nar taget aker forbi min station! Paaanik! Jaja lugn nu, vi gar av pa nasta, tror ni den stannade dar eller? NEJ. Sa 3 4 stationer bort fick vi ga av och ga over till andra sidan for att ta ett tag tillbaka. Jaja, det var inga problem, sa gick bra tillslut. Val hemma hos mig ater vi, dricker vin och kollar runt pa datorn vart vi ska aka under kvallen. Vi pratade pa Tigertiger, men nar vi berattade dte for Maria, tyckte hon verkligen inte det. Men Jon tyckte det var en bra ide.Sa Maria borjar visa och saga vart vi ska istaller osv, hon tyckte Kings road typ. Vi borjade gora oss iordning och fortsatta vin drickandet. Vi akte fran mig vid nio och da aker vi mot Sloane square och Kings road. Nar vi val gatt av sa satte vi oss och drack lite vin som vi hade kvar. Sen borjade vi kolla runt efter bra stallen, men vi hittade inget direkt. Sa vi tog tuben till trafalgar square och borjade leta efter tigertiger, och tillslut hittade vi det. AS mycket folk, och as roligt stalle! Bra musik och harliga dansgolv. Och jaklar vad vi dansade under kvallen, var nog inte stilla alls mycket. Vi gillade mest "discogolvet", dar det spelade massa 80-tal och en hel del michael jackson, det var riktigt nice! Vi traffade nagra killar som vi borjade snacka lite med, efter ett tag fragade den ena mig om jag ville ha ngt att dricka, och jag bara nej du behover inte kopa nagot, men han ville det sa tillslut fick han val det. Han fragade vad jag ville ha, forsta sa jag ol, men sen sa jag, eller kop nagot speciellt som du tycker ar gott. Nagot speciellt blev det minsann, jag fick en halv ananas att drick ur! haha, fyfan vad vi skrattade. Det lackte dock sa fick halla over det i ett glas, den var helt okej, var typ malibu, mjolk och nagot mer. Nar det stangde runt halv tre, gick vi mot trafalgar square, dar vi skulle ta vara nattbussar ifran, vi orkade dock inte leta efter joannas sa hon akte med mig hem. Var hemma runt fem, somnade halv sex. Dagen efter vaknade vi runt tolv. Och da bestamde vi att vi skulle aka till Camden market och kolla runt lite.Vi gick av vid tubstationen och gick genom marknaden och sedan kopte vi glass och satte oss ner, orkade inte riktigt ga runt. Sa vi gick till Regents park och la oss pa joannas badlakan, som vi kopte ett varsitt av pa primark dagen innan, och softade. Det var as nice! Vi akte sedan hemat, tankte att det skulle bli en tidig kvall. Och det blev det, gick och la mig tjugo over nio. Det behovde jag.

Nu ska jag ivag och hamta Emma. Och ska forsoka skriva om Paris ikvall..

Puss

Fredag

Jag vet att jag maste skriva om Paris, men har inte riktigt sa mycket tid att gora det nu, sa far bli senare.

Underbart vader har vi allafall, klarbla himmel och ca 27 grader. Man kan hekt enkelt inte klaga. Har precis varit ute och gatt i det harliga vadret, nu ska Jon snart aka och da ska jag passa Georgina, vacka Emma och ga ivag med Georgina tillen kompis. Slutar sen nar Jon kommer tillbaka.
Ikvall aker jag och Joanna ivag till Fulham Broadway och kollar pa Satc 2, ska bli mysigt. Och jag forvantar mig ingenting av filmen som sagt, men hoppas pa att den ar lite bra iaf. Efter filmen blir det att aka hem direkt och ladda infor en heldag med shopping imorgon! Da ska vi shoppa loss, eftersom det inte blev nagot av det i :Paris..

Bye


RSS 2.0